D1-kifpool

گلکسی S10 E سامسونگ بدون حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر معرفی می‌شود

پنج‌شنبه 20 دی 1397 - 18:30
مطالعه 3 دقیقه
گوشی هوشمند گلکسی S10 E سامسونگ با نمایشگر ۵.۸ اینچی فاقد و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر عرضه خواهد شد.
تبلیغات
D4-mcid4

براساس اخباری که تاکنون منتشرشده، انتظار می‌رود به‌زودی سامسونگ از سه مدل گوشی هوشمند از سری گلکسی اس ۱۰ رونمایی کند. از بین این سه مدل گوشی این سری یکی از آن‌ها با مشخصات پایین‌تر و البته قیمت ارزان‌تری به بازار معرفی خواهد شد. 

تاکنون در همه‌ی اخبار، مدل ارزان‌قیمت سری گلکسی اس ۱۰ با نام گلکسی اس ۱۰ لایت معرفی شده است ولی اطلاعات جدید نشان می‌دهد که نام این گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی S10 E خواهد بود. 

این اطلاعات ازطریق یکی از تأمین کنندگان بازار منتشر شده است. این تأمین کننده ادعا می‌کند دستگاهی با نام Galaxy S10 E برای تست محافظ نمایشگر در اختیارش قرار داده شده است. همچنین این تأمین‌کننده‌ی چینی ادعا می‌کند گوشی هوشمند مدل ارزان‌ قیمت از سری گلکسی اس ۱۰ فاقد حسگر اثرانگشت در زیر نمایشگر خواهد بود.

احتمال دارد گلکسی اس ۱۰ لایت با نام گلکسی S10 E معرفی شود

خرده فروشی آنلاین mobile Fun این اطلاعات را ازطریق یکی از تأمین کنندگان قدیمی خود در چین دریافت کرده است. خبر منتشرشده از سوی Mobile Fun به‌معنای اعتبار دادن به اطلاعات فاش‌شده ازطریق تأمین‌کننده‌ی قدیمی چینی است. براساس اطلاعات فاش‌شده انتظار می‌رود که سه مدل گوشی هوشمند سری گلکسی اس ۱۰ با نام‌های گلکسی اس ۱۰ ایی با نمایشگر ۵.۸ اینچی، گلکسی اس ۱۰ با نمایشگر ۶.۱ اینچی و گلکسی اس ۱۰ پلاس با نمایشگر ۶.۴ اینچی به بازار معرفی خواهند شد.

باتوجه به اینکه هدف از تولید نسخه‌ی ارزان‌قیمت‌تر گوشی‌های پرچم‌دار، ممکن است فراهم کردن شرایطی برای خرید طیف بیشتری از کاربران باشد، درنتیجه سامسونگ مجبور می‌شود تا برای پایین نگهداشت قیمت، برخی قابلیت‌ها را حذف کند. در همین راستا انتظار می‌رود گلکسی اس ۱۰ ایی با نمایشگر تخت Infinity-O به‌جای نمونه‌ی دارای انحنا به بازار عرضه شود و طراحی دوربین متفاوتی داشته باشد. 

بدین ترتیب کاملا قابل درک است که چنین دستگاهی فاقد حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر باشد. ممکن است این سؤال برای شما نیز پیش بیاید که آیا گلکسی اس ۱۰ ایی در کل دارای حسگر اثر انگشت خواهد بود یا خیر؟ قاب و رندرهای فاش‌شده از هر سه مدل گلکسی اس ۱۰، عدم وجود حسگر اثرانگشت در پنل پشتی را تأیید می‌کنند. نمایشگر Infinity-O نیز بدین معنی است که هیچ فضایی برای حسگر عنبیه درنظر گرفته نشده است. آیا ممکن است گلکسی اس ۱۰ ایی با حسگر اثرانگشت جانبی معرفی شود؟ هنوز اطلاعات کافی برای تأیید این موضوع در دسترس نیست و باید تا انتشار اخبار بعدی در این خصوص منتظر ماند.

همان‌طور که واضح است هنوز سوالات مختلفی درباره‌ی مشخصات گلکسی اس ۱۰ ایی بی‌جواب باقی مانده است. حتی برخی اطلاعات فاش‌شده تنها مستندات روی کاغذ هستند و هنوزدر عمل مشخصات تاییدشده‌ای درباره‌ی برخی مشخصات منتشر نشده است. باید تا ماه آینده‌ی میلادی صبر کنیم تا ببینیم در عمل گوشی‌های هوشمند سامسونگ با چه مشخصاتی رونمایی خواهند شد. 

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
بلوبانک
بلوبانک: نگران بازپرداخت وام‌های خود نباشید

بلوبانک اعلام کرد همه جریمه‌های دیرکرد بازپرداخت وام‌های بلو تا پایان تیرماه بخشیده می‌شود.

21
1 روز قبل
جلوگیری از انتشار اخبار بد به کودکان
محافظت از کودکان دربرابر خطرات فضای مجازی؛ معرفی بهترین ابزارهای نظارتی

مدیریت دسترسی کودکان به برنامه‌ها و فضای مجازی از وظایف مهم والدین است. در ادامه چند برنامه‌ی کاربردی را برای این کار معرفی می‌کنیم.

20
1 روز قبل
پنل پشت و جلو گوشی فوجیتسو آلفا F-51F
گوشی ژاپنی F-51F رونمایی شد؛ انتخابی متفاوت و ارزشمند با نمایشگر چشم‌نواز

برند ژاپنی فوجیتسو از گوشی میان‌رده‌ای با تراشه‌ی قدرتمند و طراحی چشم‌نواز پرده برداشت.

16
1 روز قبل
منوی باتری شیائومی ۱۴ پرو
چه کار کنیم گوشی شیائومی کمتر شارژ مصرف کند؟

گوشی‌های شیائومی تنظیمات مختلفی برای بهبود مصرف باتری دارند که با تغییر آن‌ها می‌توان شارژدهی را افزایش داد.

97
حدود 10 ساعت قبل
خانم در حال نگاه کردن به صفحه گوشی در حال رانندگی
دولت اعلام کرد پیامک‌های حجاب خطای سیستمی است / توقیف یا جریمه اعمال نمی‌شود

دولت اعلام کرد ارسال پیامک‌های حجاب خطای سیستمی است و ماشینی توقیف نخواهد شد.

22
1 روز قبل
آیفون 11 پرو مکس / iPhone 11 Pro Max با شارژر
چه کار کنیم گوشی آیفون کمتر شارژ مصرف کند؟

ترفندهای ساده‌ای وجود دارد که با انجام آن‌ها می‌توان شارژدهی گوشی آیفون را افزایش داد و در نهایت باعث افزایش درصد سلامت باتری ایفون شد.

6
حدود 13 ساعت قبل
هکر هودی‌ به تن درحال استفاده از لپ‌تاپ
اعلام آماده‌باش سایبری در ایران؛ افتا نسبت به حملات هدفمند هشدار داد

در پی تشدید تنش‌های میدانی و افزایش احتمال حملات سایبری، مرکز افتای ریاست‌جمهوری کشور را تا پایان خرداد در وضعیت آماده‌باش امنیتی قرار داد.

29
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات