D1-lg

پایتون، زبان برنامه نویسی محبوب برنده نوبل اقتصاد ۲۰۱۸ است

سه‌شنبه 17 مهر 1397 - 13:51
مطالعه 2 دقیقه
پاول رومر یکی از دو اقتصاددانی است که روز گذشته در کنار ویلیام نوردهاوس، برنده جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۱۸ شد. رومر از پایتون برای نمایش تحقیقات خود استفاده می‌کند.
تبلیغات
D4-mcid4

پاول رومر یکی از دو اقتصاددان برنده جایزه‌ی نوبل اقتصاد ۲۰۱۸ است که روز گذشته از سوی آکادمی نوبل اعلام شد. پاول رومر یکی از برترین تئوریسین‌ها در زمینه‌ی دلایل انگیزش رشد اقتصادی است. پاول رومر را باید مشوق نظریه‌ی موسوم به Charter Cities بدانیم. نظریه‌ی Charter Cities دولت‌ها در کشور‌های در حال توسعه را تشویق به ایجاد شهرهایی می‌کند که از نظر قوانین بسیار آزادتر از مناطق ویژه‌ی اقتصادی یا مناطق معاف از مالیات هستند؛ برای مثال از جمله‌ی شهرهای موسوم به Charter Cities باید به هنگ‌کنگ اشاره کرد، این شهرها به‌نوعی حالت خودمختاری دارند و قوانین تصویب و به اجرا گذاشته در آن‌ها از کشور اصلی متفاوت است؛ اما نکته‌ای که پاول رومر را متفاوت از سایر اقتصاددانان می‌کند، استفاده‌ی رومر از زبان برنامه‌نویسی پایتون به‌جای سایر ابزارهایی است که توسط اقتصاددانان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معمولا اقتصاددان‌ها هر روز با ریاضیات و مفاهیم آماری متعددی سر و کار دارند. از جمله‌ی ابزارهای معمول مورد استفاده توسط این قشر باید به نرم‌افزار‌هایی نظیر اکسل مایکروسافت (Excel)، استاتا (Stata) و مثمتیکا (Mathematica) اشاره کرد.

رومر از جمله‌ی دانشمندانی است که اهمیت فراوانی برای شفافیت در تحقیقات قائل است. وی باور دارد که شفافیت متدلوژی برای یک تحقیق علمی از اهمیت بالایی برخوردار است تا از این طریق بتواند اعتماد عموم را در مورد نتایج کشف کرد. رومر با انتشار مطلبی در وبلاگ خود در آوریل سال جاری تشریح کرد که برای انتشار عمومی نتایج تحقیقات خود سعی کرده است تا از نرم‌افزار Mathematica استفاده کند تا با استفاده از آن علاقه‌مندان بتوانند جزئیات تحقیقات وی را مطالعه کنند.

رومر اعلام کرده است که پس از تلاش‌های فراوان نتوانسته تا نتایج تحقیقات را به‌خوبی به اشتراک بگذارد و دلیل این موضوع را پیچیدگی بیش از اندازه‌ی Mathematica خوانده است. وی همچنین اضافه کرده که Mathematica بستر مورد نیاز برای اشتراک‌گذاری کدهای توسعه یافته برای معادلات را در اختیار افراد قرار نمی‌دهد.

رومر سپس کشف کرده که جوپیتر (Jupyter) این امکان را در اختیار افراد قرار می‌دهد تا نتایج تحقیقات خود را به‌راحتی از طریق برنامه‌نویسی به زبان پایتون در اختیار دیگران قرار دهد. جوپیتر یک اپلیکیشن تحت وب است که امکان برنامه‌نویسی به زبان پایتون را در کنار شمار دیگری از زبان‌های برنامه‌نویسی برای کاربران ممکن می‌کند. رومر باور دارد که آینده‌ی تحقیقات متعلق به پلتفرم‌های متن باز نظیر جوپیتر است که امکان اشتراک‌گذاری را فراهم می‌کنند. پایتون از جمله‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی جدیدی محسوب می‌شود که در سال‌های گذشته شاهد افزایش محبوبیت بوده‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
بازسازی چهره‌ی فرد باستانی مصری با استفاده از داده‌های اسکن سه‌بعدی جمجمه و تحلیل ساختار استخوان‌ها
برای نخستین‌بار ژنوم کامل یک انسان از دوران مصر باستان رمزگشایی شد

اسکلتی که درون یک ظرف سفالی کشف شده، نخستین فرد باستانی مصری است که کل ژنوم او مورد تجزیه‌ و تحلیل قرار گرفته است.

6
1 روز قبل
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی و خارجی ۱۴۰۴

با معرفی بهترین اپ‌های مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.

33
1 روز قبل
حمله به زیرساخت‌های ارتباطی کشور
حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور دوباره اوج گرفت

درحالیکه هنوز ارتباطات در کشور به وضعیت قبل از جنگ، بازنگشته اما شاهدیم که در سه روز گذشته حملات سایبری به زیرساخت ارتباطی کشور شدت گرفته است.

74
حدود 9 ساعت قبل
گیت
دسترسی به 70 هزار دوره آموزشی گیت برای ایرانیان رایگان شد

پلتفرم آموزشی گیت اعلام کرد که مجموعه‌ای عظیم شامل بیش از ۷۰ هزار دوره آموزشی خود را به‌صورت کاملاً رایگان برای کاربران ایرانی در دسترس قرار داده ...

26
1 روز قبل
ایتان گائو خلبان ۱۹ ساله در هواپیما
بازداشت خلبان ۱۹ ساله در قطب جنوب، سروصدای زیادی به پا کرد

جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بن‌بست رساند.

41
1 روز قبل
مشکل نقشه GPS تاکسی اینترنتی ایران
مبدا: میدان آزادی، مقصد: آفریقای جنوبی

اختلال‌ها در جی‌پی‌اس، زندگی‌ راننده‌های تهرانی اسنپ و تپسی را مختل کرده و درآمد آن‌ها را بسیار کاهش داده است.

106
حدود 12 ساعت قبل
واتساپ روی آیفون
دختر شهید سردار شادمانی:‌ ترور پدرم ربطی به واتساپ نداشت؛ ردیابی فراتر از این حرف‌هاست

دختر شهید سردار شادمانی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر تاثیر استفاده از واتساپ بر ترورهای اخیر گفت: «ترور پدرم ربطی به استفاده از «واتس‌اپ» نداشت.»

104
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات