فرقی ندارد که در کجای این کرهی خاکی زندگی میکنید؛ سوپ و آش از آن دسته غذاهایی هستند که در فصل زمستان حسابی میچسبند و شما را گرم میکنند. یک کاسه سوپ داغ که بخار از آن بلند میشود، حتی در سردترین روزهای سال، در باد و باران و برف، شما را گرم خواهد کرد.
تبلیغات
اگر نودل را به مواد تشکیلدهندهی سوپ اضافه کنیم، این غذای لذیذ از یک پیشغذا به یک وعده غذای کامل و سالم تبدیل میشود. سوپهای نودل یکی از غذاهای مورد علاقهی اکثر مردم دنیا هستند. اما نودلهایی که در سوپ استفاده میشوند، شکلها و طعمهای متفاوتی دارند. در ادامهی این مقاله با هشت نوع سوپ و آشی که با نودل یا انواع و اقسام رشته در سراسر دنیا تهیه میشوند، آشنا میشویم.
برای مطالعه مقالهی «۸ سوپ نودل لذیذ از سراسر دنیا» به کجارو مراجعه کنید.
اگر به اخبار و اطلاعاتی دربارهی شگفتانگیزترین و برترین نقاط دنیا یا مقالاتی چون راهنمای سفر، خوراکیها و اخبار گردشگری علاقمند هستید، به کجارو سربزنید و ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
تبلیغات
نظرات