D1-lg

استیو بالمر، مدیرعامل مایکرسافت بازنشسته می‌شود

جمعه 1 شهریور 1392 - 14:35
مطالعه 2 دقیقه
مایکروسافت رسما اعلام کرد که مدیرعامل فعلی این شرکت، استیو بالمر تا 12 ماه آینده رسما بازنشسته خواهد شد. مایکروسافت به دنبال گزینه‌های مختلف برای سمت مدیریت عامل این شرکت است و بلافاصله پس از یافتن گزینه مناسب، بالمر جایگاه‌اش را به او تحویل خواهد داد. بالمر یک نامه به تمام پرسنل مایکروسافت ارسال نموده و دلیل این موضوع را «حرکت به سمت جلو» اعلام کرده است.
تبلیغات
D4-mcid4

بالمر در نامه خود نوشته است:

ما یک استراتژی جدید در یک تشکیلات نو را آغاز کردیم، ما تیم رهبری شگفت انگیزی را در اختیار داریم. بازنشستگی من در وسط تغییر و تحولات به سمت تبدیل شدن مایکروسافت به یک کمپانی مبتنی بر ابزارها و سرویس‌ها انجام می‌شود. ما نیاز به یک مدیرعامل جدید داریم که بتواند برای مدت طولانی مایکروسافت را هدایت کند.

جانشین بالمر توسط یک کمیته متشکل از  تامپسون رئیس هیئت مدیره و بیل گیتس موسس این شرکت انجام خواهد شد. شرکت استخدامی Heidrick نیز در جستجوی مدیرعامل جدید به این شرکت کمک خواهد کرد و نامزدهای مطرح را پیشنهاد خواهد داد.

بیل گیتس از بالمر پشتیبانی نموده و گفته است مایکروسافت شانس آن را دارد تا بالمر را تا یافتن مدیرعامل جدید در سمت فعلی داشته باشد. بالمر از سال 1980 که به مایکروسافت پیوست همواره سمت‌های مهمی را داشته است و از سال 2000 که بیل گیتس کناره گیری کرد، رسما مدیرعامل مایکروسافت بوده است. در سال‌های مدیریت بالمر، مایکروسافت رشد قابل ملاحظه‌ای را تجربه کرد و با ارائه سیستم عامل ویندوز XP درآمد شگفت انگیزی را بدست آورد.

اما در زمان مدیریت بالمر تصمیمات اشتباه زیادی نیز گرفته شد و نمونه آن نیز سیستم عامل ناموفق ویندوز موبایل (با ویندوز فون اشتباه نگیرید!) بود که در واقع تبدیل سیستم عامل ویندوز مخصوص کامپیوترها در صفحه نمایش کوچک تلفن‌ها بود. ویندوزی که به هیچ وجه برای تلفن‌ها مناسب نبود. تلاش او برای ساخت ویندوز فون قابل تحسین بود، اما این سیستم عامل نیز تا اینجای کار موفقیت چندانی را به همراه نداشته است.

همانطور که امروز در زومیت خواندید، سهام داران مطرح مایکروسافت از عملکرد بالمر راضی نبوده و دست به دست هم داده‌اند تا او را بر کنار کنند، در همین راستا، خبر برکناری بالمر، تاثیر مثبتی را در ارزش سهام مایکروسافت داشته و باعث شده تا سهام این شرکت 7.5 درصد رشد کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟

داغ‌ترین مطالب روز
بهترین فن خنک‌کننده گوشی بازار ایران
بهترین فن خنک کننده گوشی [تابستان ۱۴۰۴]

برای ثابت‌ و روان نگه‌داشتن عملکرد بازی، به فن‌های خنک‌کننده‌ نیاز خواهید داشت. در این مقاله با بهترین فن‌های خنک‌کننده‌ی موجود در بازار آشنا ...

35
1 روز قبل
بهترین گوشی میان رده شیائومی در بازار ایران
بهترین گوشی میان رده شیائومی [مرداد ۱۴۰۴]

در این مقاله، بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی شیائومی را معرفی می‌کنیم که با وجود قیمت مناسب، عملکرد رضایت‌بخشی ارائه می‌دهند.

106
حدود 8 ساعت قبل
شهرداری دکل
شهرداری تهران در اوج بحران اینترنت، دکل‌های مخابراتی را پایین می‌کشد

شهرداری تهران با اجرای ماده ۱۰۰ و بی‌اعتنایی به دستور توقف، دکل‌های مخابراتی همراه اول و ایرانسل را جمع‌آوری کرد.

54
1 روز قبل
تصویری از روبه‌روی پنل جلویی ویوو X200 پرو
نه اپل، نه سامسونگ و نه حتی شیائومی؛ دومین بازار موبایل دنیا در سلطه چه شرکتی است؟

دومین بازار بزرگ موبایل در دنیا، نه تحت سلطه‌ی اپل و سامسونگ و است و نه حتی شیائومی.

69
1 روز قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو پژو ۲۰۷ صندوق‌دار - هوش مصنوعی
بازگشت ۲۰۷ صندوق‌دار به جاده‌های ایران؛ طراحی مدل جدید چگونه است؟

پژو ۲۰۷ صندوق‌دار با آپشن‌ها و احتمالاً طراحی متفاوت قرار است به جاده‌های کشور برگردد. ظاهر این خودرو چگونه خواهد بود؟

41
1 روز قبل
تمدید مسابقه زوبین رو تجربه کن
زوبین رو نصب کن، آیفون ۱۶ جایزه ببر | تمدید تا ۶ شهریور

زوبین به تازگی متولد شده است. ما می‌خواهیم عده‌ی بیش‌تری آن را تجربه کنند و به ما برای بهبود آن کمک کنند.

390
حدود 15 ساعت قبل
مستر کارت رایگان
آموزش ساخت مستر کارت مجازی رایگان در کمتر از ۵ دقیقه!

در این مقاله روش‌هایی را به شما یاد می‌دهیم تا بتوانید با استفاده از آن‌ها مستر کارت رایگان بسازید.

30
حدود 12 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات