مایکروسافت نسخه جدیدی از ویندوز 10 با نام Workstation توسعه می‌دهد

دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
مطالعه 2 دقیقه
با گذشت ۲۰ سال از زمان انتشار آخرین نسخه‌ی ویندوز ۱۰ ورک‌استیشن، حال اطلاعات فاش شده نشان از توسعه‌ی ویندوز ۱۰ ورک‌استیشن برای کاربران حرفه‌ای ویندوز دارند.
تبلیغات

مایکروسافت ۲۰ سال پیش برای آخرین بار از برند Workstation برای نام‌گذاری نسخه‌ای از سیستم عامل ویندوز خود استفاده کرد؛ حال اطلاعات جدید فاش شده نشان از آن دارند که این کمپانی پس از Windows 4.0 Workstation در پی انتشار نسخه‌ی جدیدی از ویندوز با نام ویندوز ۱۰ ورک‌استیشن است. اطلاعات ارائه‌شده توسط دو تن از کاربران توییتر با نام‌های کاربری AndItsTito@ و GrandMofongo@ نشان می‌دهند که ردموندی‌ها بیلد جدیدی از ویندوز ۱۰ را به‌صورت تصادفی طی هفته‌ گذشته برای کاربران تستر منتشر کرده‌اند. این نسخه با عنوان Windows 10 Pro for Advanced PCs منتشر شده که نشان از بهبودهای صورت گرفته روی آن برای همخوانی بیشتر با سخت‌افزار قدرتمند در پی‌سی‌ها است.

ویندوز 10 ورک استیشن

همچنین اسلایدی منتسب به مایکروسافت فاش شده است که نشان می‌دهد نسخه‌ای از سیستم عامل این کمپانی با عنوان Windows 10 Workstation در حال توسعه است. در این اسلاید به چهار ویژگی اصلی ویندوز ۱۰ ورک‌استیشن پرداخته شده است:

  • حالت ورک‌استیشن: در حالت ورک‌استیشن سیستم عامل برای انجام وظایف گرافیکی و پردازشی سنگین بهینه می‌شود. این حالت بدین منظور پیش‌بینی شده است تا در حال فعال بودن ورک‌استیشن، سیستم بالاترین و بیشینه‌ترین عملکرد خود را به نمایش بگذارد.
  • فایل سیستم Resilient: مایکروسافت پس از NTFS، فایل سیستم جدیدی با نام ReFS توسعه داده است که در نسخه‌ی ورک‌استیشن ویندوز ۱۰ فعال و در دسترس خواهد بود. این فایل سیستم علاوه بر بهینه شدن برای فایل‌هایی با سایز بزرگ، توانایی تصحیح خودکار فایل‌ها و همچنین تحمل بیشتری در برابر خطا دارد.
  • مدیریت سریع‌تر فایل‌ها: به تفسیر مایکروسافت یک رایانه‌ی قدرتمند معمولا برای انتقال حجم بالایی از داده‌ در یک شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ از این‌رو ردموندی‌ها در نسخه‌ی ویندوز ۱۰ ورک‌استیشن از پروتکل SMBDirect برای اشتراک‌گذاری فایل‌ها با تأخیر بسیار پایین و نیاز کمتر به سخت‌افزار استفاده می‌کنند.
  • افزایش گستره‌ی پشتیبانی از سخت‌افزارهای مختلف: مایکروسافت همچنین در نظر دارد امکان پشتیبانی از رایانه‌هایی مجهز به بیش از ۴ پردازنده و حافظه‌ی بالاتر از ۶ ترابایت را برای ویندوز ۱۰ پرو فراهم کند. این نسخه از ویندوز در حال حاضر تنها از دو پردازنده پشتیبانی می‌کند.

به‌روشنی می‌توان دید که مایکروسافت با نسخه‌ی جدید ویندوز ۱۰ در جهت پاسخ به نیازهای کاربران حرفه‌ای یا پاوریوزرهایی است که حجم بالایی از داده‌ها را پردازش یا ارسال و دریافت می‌کنند.

نظر شما در این خصوص چیست؟

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات