اتفاق عجیب در پرواز توکیو؛ یک مسافر تلاش کرد درهای هواپیما را در آسمان باز کند

دوشنبه 5 خرداد 1404 - 14:15
مطالعه 1 دقیقه
هواپیما Airplane در حال پرواز در غروب آفتاب نمای پشت
یکی از مسافران پرواز توکیو در اقدامی عجیب، تلاش کرد درِ هواپیما را حین پرواز باز کند.
تبلیغات

به گزارش NBC، پرواز شرکت ژاپنی ANA از توکیو به هیوستون به‌دلیل رفتار نامناسب یکی از مسافران که تلاش کرده بود درِ خروج اضطراری را حین پرواز باز کند، در سیاتل فرود اضطراری انجام داد.

پلیس فرودگاه سیاتل اعلام کرد خدمه و مسافران فرد خاطی را مهار کردند. به‌گفته‌ی پلیس، این مسافر دچار «بحران پزشکی» شده بود و پس از فرود هواپیما به بیمارستان منتقل شد. شرکت هواپیمایی ANA می‌گوید که پس از نشستن در باند فرود سیاتل، مسافر دیگری رفتار نامناسبی از خود نشان داد و هر دو توسط پلیس از هواپیما خارج شدند.

پرواز مذکور با هواپیمای بویینگ ۹-۷۸۷ قرار بود به هیوستون برسد، اما پس از حدود ۱۰ ساعت پرواز، در سیاتل فرود آمد و نهایتاً به مقصد رسید.

پیش‌تر موارد مشابهی گزارش شده‌اند. در ژانویه (دی و بهمن)، مسافری در پرواز ایر کانادا از لندن به تورنتو سعی کرده بود درِ هواپیما را در آسمان باز کند. پرواز دیگری از هاوایی به دنور به‌دلیل هشدار اشتباه درباره‌ی بازبودن درِ بار، به سان‌فرانسیسکو تغییر مسیر داده بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات