به گزارش خبرگزاری Android Police شرکت گوگل از این پس سیستم بهروزرسانی هوشمند را در بازار گوگل پلی اعمال خواهد کرد. این سیستم باعث کاهش چشمگیر حجم بهروزرسانی خواهد شد و کاربران زمان کمتری را صرف این کار خواهند کرد. به بیان دیگر شما به جای دانلود فایل APK به طور کامل، تنها قسمتی از برنامه که قبلا آن را نداشتهاید را دانلود خواهید کرد. این روش باعث ایجاد امکانات جدید و یا برطرف کردن مشکلات قبلی برنامه میشود که با نام دلتا خوانده میشود. بازار گوگل پلی هنوز حجم دانلود را همانند گذشته برای کل فایل APK نشان میدهد، اما به محض اینکه فایلهای مورد نیاز دانلود شد به حالت Install می رود و کل فایل ها را دانلود نمیکند.
در ماه ژوئن، گوگل در کنفرانس I/O خود اعلام کرد که این امکان به وسیله یک بهروزرسانی برای برنامه گوگل پلی بوجود خواهد آمد، اما این طور که به نظر میرسد نیازی به این کار نبوده و با استفاده از تغییرات در سوی سرور، آنها توانستهاند بدون تغییر در اپلیکیشن سیستم بهروزرسانی هوشمند را ایجاد نمایند.
این موضوع از دو نظر باعث ارتقا کیفیت تجربه کاربران خواهد شد. اول اینکه سازندگان، تشویق به ارایه بهروزرسانیهای فراوان خواهند شد و دیگر نگران این نیستند که آیا برای یک بهروزرسانی کوچک آپدیت اارئه دهند یا خیر. و به این صورت اشکالات برنامهها خیلی سریع برطرف خواهد شد.
نکته بعدی سرعت دانلود بهروزرسانی و کاهش دیتای رد و بدل شده از طریق اینترنت است، که برای کسانی که هزینه اینترنت آنها بر اساس حجم محاسبه میشود، بسیار مهم است و کلا باعث صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد.
خبر دیگری که در چند روز اخیر توجه همه را جلب نموده، مشاهده شدن پشتیبانی از کارت هدیه در فروشگاه گوگل پلی و در پی آن درز کردن عکس بستههای این کارتهای هدیه ۱۰ دلاری و ۲۵ دلاری است. این سیاست جدید نیز از دو جنبه بسیار امیدوار کننده میباشد. اولین جنبه گسترش دسترسی به اکوسیستم گوگل است، به بیان دیگر این سیستم پرداخت دیگر وابسته به سیستم بانکی و اعتباری هیچ کشوری نیست و گوگل به راحتی می تواند همانند آیتونز از بسیاری از نقاط دنیا بدون ارتباط مستقیم پول دریافت کند. جنبه دوم، رشد اکوسیستم به دلیل درگیر شدن بیشتر مصرف کننده و به تبع آن تولید کننده است، این موضوع هم باعث راحتی کاربران در پرداختها خواهد شد (مخصوصا در کشور خودمان) و هم این که تولیدکنندگان نیز میتوانند محصول خود را به راحتی به فروش برسانند و به بخشهای بیشتری از دنیا دسترسی داشته باشند.
به نظر شما گوگل پلی به چه امکانات دیگری نیاز دارد تا بتواند در کنار رقبا یک فروشگاه پر رونق را تشکیل دهد؟
نظرات