در نظرسنجی شرکت کنید؛ اینترنت شما به حالت گذشته بازگشته است؟
با آغاز جنگ ۱۲ روزه، بهمنظور تامین امنیت، محدودیتهایی برای دسترسی به اینترنت اعمال شد. این محدودیتها در طول این مدت چندینبار کاهش یافتند و سپس دوباره برقرار شدند. پس از اعلام آتشبس در تاریخ ۳ تیر ماه، انتظار میرفت این محدودیتها بهطور کامل برداشته شود و دسترسی کاربران به حالت عادی بازگردد.
در همان روز، برخی از کاربران گزارش کردند که بدون نیاز به استفاده از فیلترشکن موفق شدهاند به شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و پیامرسان واتساپ دسترسی پیدا کنند. با این حال، همچنان در بعضی مناطق کشور محدودیتهای اینترنتی برقرار بود و دسترسی آزادانه برای همه کاربران فراهم نشد.
یک روز بعد، در تاریخ ۴ تیر ۱۴۰۴، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با انتشار یک ویدیو اعلام کرد: «با عادی شدن شرایط، وضعیت دسترسیهای ارتباطی، به شرایط قبل بازگشت.» او همچنین در پیام خود افزود:
از همه مردم بهویژه بخش ارتباطات و فعالان اقتصاد دیجیتال کشور، بابت این وضعیت تحمیلی صمیمانه عذرخواهی میکنم. ضمن تشکر از حمایتهای رئیسجمهور محترم، مجدانه پیگیر وعدههای پیشین خود برای تسهیل دسترسی و بهبود کیفیت ارتباطات هستیم. امیدوارم دیگر این شرایط را تجربه نکنیم.- ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
با وجود این توضیحات، برخی کاربران همچنان با محدودیتهای اینترنتی مواجه بوده و هستند. در فضای رسانهای گمانهزنیهایی مطرح شد مبنی بر این که ممکن است علت این تداوم اختلالها، مشکلاتی در زیرساختهای ارتباطی کشور باشد. این گمانهزنیها بهویژه پس از آن قوت گرفت که بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، اعلام کرده بود در این مدت حجم حملات سایبری DDoS بهطور قابل توجهی افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات در واکنش به این حدس و گمانها، با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس تاکید کرد که تداوم محدودیتهای اینترنت ربطی به این حملات و شرکت ارتباطات زیرساخت ندارد؛ مراجع مسئول پاسخگو باشند.
او در پیام خود نوشت: «تداوم برخی محدودیتها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین حملات DDoS ندارد، شایسته است که مراجع مسئول در خصوص دلایل واقعی و طولانیشدن این محدودیتها، شفافسازی لازم را برای مردم انجام داده و پاسخگو باشند.»
علاوه بر همه این اظهار نظرها، گزارش کاربران در شبکههای اجتماعی و بررسیهای زومیت نشان میدهد هنوز اینترنت آن وضعیت «عادی» که مسئولان اعلام کردهاند را ندارد. واتساپ که پیش از شرایط جنگی در کشور بدون فیلتر در دسترس بود و چند روز قبل تعدادی از کاربران برای ساعتهایی بدون استفاده از VPN میتوانستند از آن استفاده کنند، اکنون باز هم فیلتر است. قطعی بسیاری از VPNها و کیفیت و سرعت پایین اینترنت نیز دیگر نارضایتیهایی است که کاربران در روزهای اخیر گزارش دادهاند.
شما هم در نظرسنجی زومیت شرکت کنید و به ما بگویید آیا محدودیتهای اینترنت برایتان برطرف شده یا هنوز برای اتصال به دنیا با مشکل روبهرو هستید؟
در بخش نظرات هم برای ما بنویسید که برای استفاده از کدام سرویسها با مشکلات بیشتری مواجه هستید و اوضاع دسترسیتان به اینترنت چگونه است؟
جسارت خلبان جوان در عبور از مرزهای جنوبگان، پای قانون را وسط کشید و سرنوشت سفر او را به بنبست رساند.
سامسونگ درحال آزمایش آپدیتی بزرگ برای یکی از گوشیهای بالاردهی خودش است.
ماکسیما سدان ارزشمند نیسان است که تولیدش دو سال پیش متوقف شد؛ اما هنوز نمونههای صفرکیلومترش به فروش میرسد.
هکری بااستعداد که دوران نوجوانی خود را سپری میکند، از همینحالا، یکی از بزرگترین شرکتهای جهان را شگفتزده کرده است.
با معرفی بهترین اپهای مسیریابی برای آیفون و اندروید و همچنین بهترین گزینه برای مسیریابی آفلاین، به شما در پیدا کردن مسیر و مقصدتان کمک خواهیم کرد.
دختر شهید سردار شادمانی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر تاثیر استفاده از واتساپ بر ترورهای اخیر گفت: «ترور پدرم ربطی به استفاده از «واتساپ» نداشت.»
صداپیشهی یکی از شخصیتهای معروف بازی GTA در سن ۶۷ سالگی از دنیا رفت.