شرکت ارتباطات زیرساخت: تداوم محدودیت‌ها ارتباطی به ما ندارد

جمعه 6 تیر 1404 - 16:16
مطالعه 1 دقیقه
افزایش قیمت اینترنت موبایل
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تداوم محدودیت‌های اینترنت ربطی به شرکت ارتباطات زیرساخت ندارد؛ مراجع مسئول پاسخگو باشند.
تبلیغات

بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، از افزایش حجم حملات سایبری DDoS به زیرساخت‌های کشور در روز جنگ خبر داد.

اکبری در پست دیگری نوشت:

پیرو توییت قبلی در مورد افزایش آمار حملات DDoS به زیرساخت‌های کشور، به نظر می‌رسد برخی عزیزان دچار سوء برداشت شده‌اند. اجازه دهید دو نکته را شفاف‌تر بیان کنم:

‏۱. این گراف‌ها صرفاً حجم و الگوی حملات DDoSرا نشان می‌دهند. باید توجه داشت که در پس‌زمینه چنین حملاتی، معمولاً انواع دیگر نفوذها، اسکن‌های مخرب و تلاش برای سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌ها هم اتفاق می‌افتد.

‏۲. تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین حملات DDoS ندارد، شایسته‌ است که مراجع مسئول در خصوص دلایل واقعی و طولانی‌شدن این محدودیت‌ها، شفاف‌سازی لازم را برای مردم انجام داده و پاسخگو باشند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات