D1-kifpool

نماینده مجلس: فیبر نوری نتوانسته نقش خود در اینترنت خانگی را به‌طور کامل ایفا کند

دوشنبه 25 فروردین 1404 - 13:22
مطالعه 2 دقیقه
نماینده مجلس
علی حدادی می‌گوید اجرای پروژه‌ی فیبر نوری معطلی زیادی داشته و در اغلب نقاط کشور نیز به‌طور ناقص اجرا شده است.
تبلیغات
D4-mcid4

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت نسبت به اینترنت همراه که توسط اپراتورها ارائه می‌شود و اینترنت فیبر نوری در بخش اینترنت ثابت انتقاداتی را مطرح کرده و معتقد است وزارت ارتباطات در هر دو موضوع باید ورود کند. حدادی می‌گوید:

یکی از وظایف مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بسترسازی لازم برای ارائه شیوه صحیح استفاده کاربران از اینترنت است که باید در این خصوص تسهیلگری کند.
- علی حدادی ، نماینده مجلس

این نماینده مجلس می‌گوید در بخش خانگی باید پوشش فیبر نوری در سراسر کشور به‌طور جدی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد توجه قرار گرفته و دنبال شود؛ چراکه به زعم حدادی این فناوری هنوز در ایران نتوانسته مؤثر باشد و نقش مؤثری ایفا کند:

«هنوز فیبرنوری نتوانسته نقش خود را در بحث اینترنت به‌طور کامل ایفا کند و ایراداتی در این زمینه وجود دارد، چرا که اجرای این طرح معطلی زیادی داشته و در اغلب نقاط کشور نیز به‌طور ناقص اجرا شده است؛ بنابراین وزارت ارتباطات باید وظایف خود را در راستای تسهیلگری در این بخش به‌درستی انجام دهد.»

البته موضوع پوشش فیبر نوری یکی از مسائلی است که ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت چهاردهم، نیز نسبت به آن اعتقاد داشته است. هاشمی باور دارد در زمان دولت سیزدهم صرفاً بر لایه پوشش در این پروژه تمرکز شده و اتصال چندانی اتفاق نیفتاده تا مردم تأثیر استفاده از اینترنت فیبر نوری را ببینند.

طبق اعلام وزیر ارتباطات «میزان اتصال فیبر نوری در کشور فقط ۵ درصد است» به همین دلیل این وزارتخانه قصد دارد بر لایه اتصال تمرکز کند تا آمارهای فیبر نوری در ایران در حد اعداد و ارقامی از ایجاد پوشش باقی نمانَد.

علی حدادی، نماینده مجلس، معتقد است در حوزه پوشش اینترنت باید مدیریت به بخش خصوصی سپرده شود تا روند پاسخ‌گویی به نیازها تسهیل و تسریع شود:

متأسفانه دولتمردان یاد گرفته‌اند فقط حوزه‌های مختلف را مدیریت کنند، این در حالی است که باید مدیریت را به بخش خصوصی واگذار کرده و تسهیلگری داشته باشند؛ کما اینکه در حوزه پوشش اینترنت نیز لازم است شرایط دسترسی آسان مشترکان به بسته‌های اینترنتی را متناسب با نیاز آن‌ها فراهم کنند که بهره‌وری بیشتری نیز داشته باشد.
- علی حدادی، نماینده مجلس

موضوع بسته‌های اینترنتی که در روزهای اخیر از سوی نمایندگان مجلس مطرح شده، توسط حدادی هم تکرار شده است. این نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس با بیان این که «بسته‌های اینترنتی باید متناسب با نیاز کاربران ارائه شود» می‌گوید:

«وقتی اپراتورها عدد و رقمی را با یک بسته‌ای تحت عنوان بلندمدت ارائه می‌دهند، که از نظر اقتصادی کاربران تمایل به استفاده از آن را ندارند، مشکلاتی ایجاد می‌شود، چراکه مشترکان باید این امکان را داشته باشند که متناسب با نیاز خود به بسته‌های اینترنتی دسترسی داشته باشند.»

به همین خاطر این نماینده مجلس باور دارد که ارائه بسته‌های اینترنت پرحجم و بلندمدت توسط اپراتورهای تلفن همراه به مشترکان نیازمند ورود وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟

داغ‌ترین مطالب روز
بهترین فن خنک‌کننده گوشی بازار ایران
بهترین فن خنک کننده گوشی [تابستان ۱۴۰۴]

برای ثابت‌ و روان نگه‌داشتن عملکرد بازی، به فن‌های خنک‌کننده‌ نیاز خواهید داشت. در این مقاله با بهترین فن‌های خنک‌کننده‌ی موجود در بازار آشنا ...

35
1 روز قبل
نمای سه‌چهارم جلو خودرو پژو ۲۰۷ صندوق‌دار - هوش مصنوعی
بازگشت ۲۰۷ صندوق‌دار به جاده‌های ایران؛ طراحی مدل جدید چگونه است؟

پژو ۲۰۷ صندوق‌دار با آپشن‌ها و احتمالاً طراحی متفاوت قرار است به جاده‌های کشور برگردد. ظاهر این خودرو چگونه خواهد بود؟

41
1 روز قبل
مستر کارت رایگان
آموزش ساخت مستر کارت مجازی رایگان در کمتر از ۵ دقیقه!

در این مقاله روش‌هایی را به شما یاد می‌دهیم تا بتوانید با استفاده از آن‌ها مستر کارت رایگان بسازید.

30
حدود 11 ساعت قبل
بهترین گوشی میان رده شیائومی در بازار ایران
بهترین گوشی میان رده شیائومی [مرداد ۱۴۰۴]

در این مقاله، بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی شیائومی را معرفی می‌کنیم که با وجود قیمت مناسب، عملکرد رضایت‌بخشی ارائه می‌دهند.

106
حدود 7 ساعت قبل
تصویری از روبه‌روی پنل جلویی ویوو X200 پرو
نه اپل، نه سامسونگ و نه حتی شیائومی؛ دومین بازار موبایل دنیا در سلطه چه شرکتی است؟

دومین بازار بزرگ موبایل در دنیا، نه تحت سلطه‌ی اپل و سامسونگ و است و نه حتی شیائومی.

69
1 روز قبل
شهرداری دکل
شهرداری تهران در اوج بحران اینترنت، دکل‌های مخابراتی را پایین می‌کشد

شهرداری تهران با اجرای ماده ۱۰۰ و بی‌اعتنایی به دستور توقف، دکل‌های مخابراتی همراه اول و ایرانسل را جمع‌آوری کرد.

54
1 روز قبل
تمدید مسابقه زوبین رو تجربه کن
زوبین رو نصب کن، آیفون ۱۶ جایزه ببر | تمدید تا ۶ شهریور

زوبین به تازگی متولد شده است. ما می‌خواهیم عده‌ی بیش‌تری آن را تجربه کنند و به ما برای بهبود آن کمک کنند.

388
حدود 14 ساعت قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات