رشد ۴۲ درصدی درآمد آسیاتک نسبت به سال گذشته

یک‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
مطالعه 1 دقیقه
لوگو آسیاتک
آسیاتک در  سال ۱۴۰۳ توانست با فروش  ۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد و ۶۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان درآمد، ۴۲ رشد کند.
تبلیغات

آسیاتک در  سال ۱۴۰۳، ۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد و ۶۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان درآمد داشت که نسبت به درآمد ۲ هزار و ۹۳ میلیارد و ۹۲۹ میلیون‌تومانی خود در سال ۱۴۰۲، ۴۲ رشد داشته است.

بر اساس گزارش منتشر شده از آسیاتک روی سامانه کدال، خدمات اینترنتی مهم‌ترین بخش درآمدی این شرکت است و توانست با فروش  یک هزار و ۹۲۱ میلیارد و ۸۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در این بخش، رشد ۳۳ درصدی را تجربه کند. خدمات فناوری اطلاعات و فروش کالا نیز از دیگر بخش‌های مهم درآمدی آسیاتک در سال گذشته بودند.

شرکت آسیاتک از بخش ارائه خدمات فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳، ۹۶۱ میلیارد و ۸۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان درآمد به دست آورد که نشان‌دهنده رشد ۵۳ درصدی آن به نسبت سال گذشته است.

فروش کالا نیز بیشترین رشد آسیاتک  را به خود اختصاص داد و با ۹۲ میلیارد و ۸۹۳ میلیون تومان رشد ۲۱۵ درصدی را به ثبت رساند.

آسیاتک، به‌عنوان یک شرکت خدمات اینترنتی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و امروزه با حضور در شهرهای مختلف ایران به‌عنوان یکی از ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی شناخته می‌شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات