هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا: دیجی‌نکست قدمی برای رشد پایدار اکوسیستم استارتاپی کشور است

شنبه 7 مهر 1403 - 09:41
مطالعه 3 دقیقه
سعید محمدی، هم‌بنیانگذار دیجی‌کالا در رویداد دیجی‌نکست
مدیرعامل دیجی‌نکست: در اکوسیستم استارتاپی نقش شتاب‌دهنده‌ها کمتر دیده شده است، در حالی که اکثر استارتاپ‌ها در دنیا از دل شتاب‌دهنده‌ها بیرون می‌آیند.
تبلیغات

نهمین کمپ استارتاپی دیجی‌نکست پس از هشت هفته، به مرحله اختتامیه و داوری تلاش شرکت‌کننده‌ها رسید و برگزارکنندگان این رویداد از انگیزه‌ی خود در استفاده از نوآوری باز برای توسعه اکوسیستم استارتاپی کشور گفتند

صبح امروز سعید محمدی، هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا در مراسم اختتامیه نهمین کمپ استارتاپی دیجی‌نکست که پس از هشت هفته فعالیت گروه‌های شرکت‌کننده در حال برگزاری است، گفت: «در دیجی‌نکست به‌عنوان یک شتاب‌دهنده و مرکز نوآروی و سرمایه‌گذاری گروه دیجی‌کالا، همیشه با رویکرد نوآوری باز و تمرکز روی موضوع تکنولوژی سعی کردیم هم برای مسائل و مشکلات بیزینسی و کسب‌وکاری موجود راه‌حل‌هایی را پیدا کنیم و هم درباره‌ی مسائل احتمالی آینده زودتر و به‌موقع به راه حل برسیم تا برای کل اکوسیستم استارتاپی ایران رشد پایدار و مطمئن‌تری را رقم بزنیم.»

او دلیل به‌کارگیری نوآوری باز را اینطور توضیح داد:

فارغ از آنچه در متون نوآوری و مدیریت آمده، به تجربه بر ما اثبات شده و یاد گرفته‌ایم که ما حتماً بخشی از مسائل را می‌توانیم با نوآوری بسته و کار متمرکز و عمیق بخش‌های مختلف شرکت، حل کنیم؛ فناوری را توسعه دهیم و با ایده‌های کسب‌وکاری و بیزینس‌مدل‌های جدید به آنها بپردازیم. برای بخش دیگر هم حتماً می‌توانیم از طریق خرید فناوری به شکل‌های مختلف، راه‌حل‌ها را تملک کنیم. اما همیشه مسائلی باقی می‌مانند که نه ما می‌توانیم راه مناسبی برایشان پیدا کنیم و نه شرکت‌ها، سولوشن‌ها و تیم‌های استارتاپی آماده‌ای وجود دارند که به فکر خرید فناوری یا خدمت از آنها باشیم.
- سعید محمدی، هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا

محمدی ادامه داد: «در این شرایط کار مشکل می‌شود و به‌نظر می‌رسد هیچ راه حلی نیست جز اینکه بتوانیم بستری آماده کنیم که هم از ظرفیت‌های نوآوری باز در خارج از سازمان خودمان استفاده کنیم و هم خودمان کمک کنیم و بسترسازی و پشتیبانی کنیم تا ایده‌ها و نوآوری‌ها بهتر و سریع‌تر شکل بگیرد. دیجی‌نکست تلاشی در این راستاست که با کمپ‌های استارتاپی و آکادمی و برنامه‌های مختلف بتوانیم مسائل را حل کنیم.»

او تأکید کرد: «این رویداد نه فقط برای اکوسیستم گروه دیجی‌کالا بلکه می‌تواند قدم کوچکی برای توسعه پایدار کل اکوسیستم نوآوری در ایران باشد.»

محمدی حرف‌های خود را اینطور به پایان برد: «برای گروه‌هایی که در طول هشت هفته زحمت کشیدند و با کمک دیجی‌نکست روی ایده‌ها و تیم‌سازی خود کار کردند آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم که شاهد شکل‌گیری حداقل چند استارتاپ قوی باشیم تا چند سال دیگر از امروز یاد کنیم که استارتاپ‌های موفق ایده خود را ارائه کردند و فعالیت رسمی‌شان آغاز شد. امیدوارم شاهد درخشش چند ستاره‌ی جوان باشیم که در آینده داستانی موفق برای دیگران باشند.»

کپی لینک

به شتاب‌دهنده‌ها کم‌توجهی شده است

کیوان محیط مافی، مدیرعامل دیجی‌نکست هم درباره‌ی این رویداد گفت:

انگیزه‌ی اصلی ما استفاده از نوآوری باز است تا بتوانیم اکوسیستم استارتاپی را غنی‌تر کنیم. ما هم شتاب‌دهنده هستیم و هم سرمایه‌گذار. فکر می‌کنم در اکوسیستم استارتاپی نقش شتاب‌دهنده‌ها تا حدودی کمتر دیده شده است، در حالی که اکثر استارتاپ‌ها در دنیا از دل شتاب‌دهنده‌ها بیرون می‌آیند. به نظر می‌رسد که نیازمند توجه بیشتر به سرچشمه‌ی اکوسیستم‌ها داشته باشیم و کمک کنیم تا استارتاپ‌ها شکل بگیرند.
- کیوان محیط مافی، مدیرعامل دیجی‌نکست

به گفته‌ی او در مرحله‌ی اول این دوره دیجی‌نکست ۱۷۰۰ نفر شرکت کردند و از میان آنها با در نظر گرفتن یک سری معیارها، ۱۰۰ نفر وارد کمپ شدند. این کمپ علاوه بر تهران به‌طور همزمان در شیراز، زاهدان، مشهد و اصفهان برگزار شد و ۱۰۰ استعدادی که وارد کمپ شدند، ۲۴ تیم تشکیل دادند.

محیط مافی ادامه داد: «معیارهای که در طول این هشت هفته برای تیم‌های شرکت‌کننده گذاشته بودیم، این بود که حتماً بتوانند MVP (حداقل محصول پذیرفتنی) خود را به‌گونه‌ای توسعه دهند که منجر به ایجاد transaction (معامله) شود. آنها ایده‌ی خود را کاملاً اعتبارسنجی کردند و به ازای آن کاربر گرفته‌اند. در مراسم اختتامیه گروه‌های شرکت‌کننده ایده‌ی خود را ارائه می‌کنند و داوران بر اساس معیارها به آنها امتیاز می‌دهند.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزارت ارتباطات: موقتا محدودیت‌هایی بر اینترنت کشور اعمال شده است

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اعمال محدودیت بر اینترنت کشور خبر داد.

773
1 روز قبل
لوگوی اپلیکیشن Phone by Google با پس‌زمینه نارنجی
صفحه تماس اندروید اصلاح شد و حالا کاربردی‌تر از همیشه به نظر می‌رسد

تغییری کوچک اما هوشمندانه در اندروید، تجربه تماس‌های تلفنی را وارد مرحله‌ی جدیدی می‌کند.

40
2 روز قبل
گوشی لاوا Storm Lite
این ۲ گوشی ارزشمند و ارزان، برای کارهای روزمره مناسب‌اند

با کمتر از ۱۰ میلیون تومان هم می‌شود گوشی 5G با رم LPDDR5 و اندروید ۱۵ داشت؟ مشخصات جذاب این دو گوشی جدید شما را شگفت‌زده می‌کند.

32
1 روز قبل
هوش مصنوعی جمنای گوگل
چگونه از قابلیت های هوش مصنوعی جمینای گوگل در گوشی استفاده کنیم؟

آیا جمنای می‌تواند جای دستیار گوگل را بگیرد؟ با امکانات جدید و هوش برتر، شاید جمینای همان دستیار هوشمندی باشد که همیشه منتظرش بودید.

29
حدود 12 ساعت قبل
پنل پشت و جلو گوشی پوکو F7
گوشی خوش‌قیمت جدید پوکو با طراحی بسیار جذاب رؤیت شد

رندرهای به ظاهر رسمی از پوکو F7 طراحی گوشی جدید شیائومی را به‌طور کامل به‌نمایش می‌گذارند.

97
حدود 18 ساعت قبل
مارک کوبان کارآفرین آمریکایی
میلیاردر معروف: اگر می‌خواهید موفق شوید، تعادل کار و زندگی را کنار بگذارید

میلیاردر معروف و باسابقه می‌گوید برای بهترین بودن نمی‌توان بین کار و زندگی تعادل داشت.

38
1 روز قبل
پاول دورف / Pavel Durov مدیرعامل تلگرام با هودی مشکی
مدیرعامل تلگرام: از گوشی استفاده نمی‌کنم!

پاول دورف پیام‌رسانی را ساخت که دنیا را متحول کرد، اما خودش نه تماس می‌گیرد، نه پیامک می‌فرستد. چرا مدیرعامل تلگرام گوشی ندارد؟

65
1 روز قبل
تبلیغات

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات