گوگل مسیجز به‌طور گسترده پوشه‌ی جدید «زباله‌دان» خود را برای نجات کاربران از حذف ناخواسته‌ی پیام‌ها ارائه کرد.

پیش‌تر، حذف یک چت از پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید بلافاصله آن را از گوشی پاک می‌کرد. پوشه‌ی جدید زباله‌دان به‌عنوان یک «شبکه ایمنی» عمل می‌کند. پس از ضربه‌زدن روی آیکون Trash، گوگل مسیجز به کاربر می‌گوید: «چت پس از ۳۰ روز حذف خواهد شد.»

Google

دوره‌ی ۳۰ روزه به کاربران فرصت می‌دهد تا قبل از این‌که چت‌ها و پیام‌ها به‌طور دائم حذف شوند، آن‌ها را بازیابی کنند (در دستگاه‌های مجهز به اندروید گو، این مدت ۷ روز است تا فضای ذخیره‌سازی حفظ شود).

می‌توان از طریق منوی حساب گوگل با ضربه روی تصویر پروفایل به پوشه‌ی زباله‌دان دسترسی پیدا کرد. در منوی زباله‌دان، تعداد پیام‌ها در هر چت نشان داده می‌شود. می‌توان همه را حذف کرد یا به‌سرعت همه یا برخی پیام‌ها را به صفحه‌ی اصلی بازیابی کرد.

اگر از یک چت در زباله‌دان پیام جدیدی دریافت شود، آن چت فقط با پیام جدید در لیست اصلی کاربران ظاهر می‌شود و موارد قبلی در پوشه‌ی زباله‌دان باقی می‌مانند.