شاتل امروز در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، به مشکلاتی که این شرکت با ارگانهای دولتی دارد و بیان برخی انتقادات پرداخت. در این جلسه همچنین به آمار و ارقامی از این شرکت و برنامههای آن در آینده اشاره شد.
احمد نخجوانی - مدیرعامل شرکت شاتل در ابتدای سخنان خود به سرویسها و کسب و کارهایی اشاره کرد که شاتل در آنها فعال است. وی مهمترین کسب و کار این کمپانی را سرویس +ADSL 2 دانست و گفت:
وی یکی از رموز موفقیت این شرکت را خدمات قوی و مرکز پشتیبانی قدرتمند و آموزش دیده این شرکت بیان کرد و گفت:
نخجوانی در ادامه به برخی نشانهایی که شاتل دریافت کرده اشاره کرد که از بین آنها میتوان از «انتخاب شاتل به عنوان اپراتور برتر توسط وزارت ارتباطات» برای پنجمین بار و «انتخاب شاتل به عنوان برند محبوب اینترنت پرسرعت کشور» نام برد.
اما در بخش دوم سخنان نخجوانی آمارهای جالبی درباره وضعیت آیسیتی کشور ارائه شد. خلاصه این آمار را در ادامه می خوانید:
- ایران در زمینه شاخص توسعه ICT رتبه ۹۴ را در بین کل کشورهای جهان دارد
- ایران در زمینه سرویس اینترنت Fixed Broadband رتبه ۱۱۵ را دارد
- اما ایران در زمینه ارائه میزان پهنای باند به ازای هر کاربر در رتبه ۱۵۸ جهان قرار گرفته است
مدیر عامل شاتل با اشاره به این که ایران در زمینهی «دسترسی به اینترنت» رتبه ۸۲، در زمینهی «کاربری» رتبه ۱۱۶ و به لحاظ «مهارت» رتبه ۶۸ را دارد، گفت:
نخجوانی سپس به برنامههای شاتل برای آینده اشاره کرد و گفت:
محمدحسن شانهساز زاده، رییس هیئت مدیره شاتل نیز در این مراسم حضور داشت و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. سوالات بیشتر حول مسالهی واگذاری مجوز FCP به شرکتها بود و این که پس از اخذ این پروانه چه تغییری را در ISP ها شاهد خواهیم بود.
شانهساز زاده گفت که شاتل آمادگی دارد تا در راستای بهبود کیفیت اینترنت در کشور گام بردارد؛ اما بزرگترین مشکل بر سر این راه شرکت مخابرات است که تسهیلات لازم را برای توسعه اینترنت پهن باند ارائه نمیکند. وی همچنین درباره نحوهی واگذاری مجوز FCP لب به انتقاد گشود و سیاست ارائهی مجوز برای هر شرکتی که درخواست آن را میدهد را درست، اصولی و مبتنی بر منافع ملی ندانست. رییس هیئت مدیره شاتل در این باره گفت:
وی اشاره کرد که «هماکنون نیز خبرهایی به گوش ما میرسد که چندان خوشایند نیستند و امیدواریم سازمان تنظیم مقررات به آن بی توجه نباشد».
نظرات