تریلر «داستان اسباب‌بازی ۵» منتشر شد؛ بازگشت دنیای دوست‌داشتنی وودی

جمعه 1 اسفند 1404 - 09:22
مطالعه 1 دقیقه
یک کودک و مادر در حال کار با تبلت و دو اسباب‌بازی در حال نگاه به آن‌ها
تریلر جدید قسمت پنجم انیمیشن خاطره‌انگیز «داستان اسباب‌بازی» منتشر شد.
تبلیغات

وودی و باز لایت‌یر بار دیگر برمی‌گردند، اما این‌بار نه برای مقابله با یک اسباب‌بازی حسود یا یک آدم‌بدِ کلکسیونر، بلکه برای روبه‌روشدن با بزرگ‌ترین رقیب دنیای امروز کودکان: تبلت و موبایل.

در قسمت پنجم انیمیشن Toy Story، قهرمانان قدیمی باید راهی پیدا کنند تا در جهانی که تبلت و گوشی هوشمند مرکز توجه بچه‌ها شده، هنوز هم «ضروری» باقی بمانند.

پخش از رسانه

هفت سال بعد از قسمت قبلی، این دو دوست قدیمی دوباره کنار هم قرار می‌گیرند تا به بانی کمک کنند؛ دختری که حالا بیشتر از اسباب‌بازی‌هایش با تبلت جدیدش وقت می‌گذراند. تریلر رسمی که به‌تازگی منتشر شده، سؤال مهمی را مطرح می‌کند: وقتی کودکی با تکنولوژی تعریف می‌شود، جایگاه اسباب‌بازی‌ها کجا است؟ در این مسیر، شخصیت‌هایی مثل جسی، فورکی و دیگر دوستان قدیمی هم حضور دارند.

صداپیشگان اصلی همچنان در کنار پروژه هستند؛ تام هنکس و تیم الن دوباره به‌ترتیب به‌جای وودی و باز صحبت می‌کنند و چند چهره‌ی جدید هم به ترکیب اضافه شده‌اند تا حال‌وهوای تازه‌ای به داستان بدهند.

کارگردانی این قسمت را اندرو استنتون بر عهده دارد؛ فیلمسازی قدیمی در پیکسار که این بار به‌جای یک نبرد ساده‌ی خیر و شر، سراغ دغدغه‌ای عمیق‌تر رفته: ترس از کنار گذاشته‌شدن و فراموشی. داستان ادامه‌ی مستقیم وقایع داستان اسباب‌بازی ۴ است و باید دید جدایی وودی از جمع اسباب‌بازی‌ها چه سرانجامی پیدا می‌کند.

داستان اسباب‌بازی ۵ در شرایطی اکران می‌شود که پیکسار با موفقیت بزرگ Inside Out 2 دوباره به اوج بازگشته است. Toy Story 5 قرار است ۱۹ ژوئن ۲۰۲۶ (۲۹ خرداد ۱۴۰۵) روی پرده سینماها برود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات