BOE برای دومین بار در تأمین صفحه‌نمایش آیفون ناکام ماند

جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
مطالعه 3 دقیقه
بر اساس اطلاعت منتشرشده، شرکت BOE برای دومین بار آزمون‌های کیفی اپل را با موّفقیت طی نکرده و تأییدیه اپل را دریافت نکرده است.
تبلیغات

در ابتدا تصوّر می‌شود که BOE (شرکتی چینی در حوزه‌ی تولید نمایشگرهای OLED) تولید صفحه‌نمایش‌های آیفون ۱۲ و ۱۲ مینی را برعده گرفته است؛ اما درنهایت، BOE نتوانست از آزمون‌های کیفی اپل سربلند ببرون آید و سهم تولید صفحه‌نمایش‌های خانواده‌ی آیفون ۱۲ را به دو رقیب نام آشنای خود (الجی و سامسونگ) واگذار کرد. حال بر اساس اطلاعات منتشرشده، BOE همچنان ناکام در آزمون‌های کیفی و سخت‌گیرانه‌ی اپل ظاهر شده است و درنهایت، سهمی از تولید صفحه‌نمایش‌های LTPO در آیفون‌های ۱۳ نخواهد داشت. بر اساس این اطلاعات، BOE نتوانسته است سفارش‌های اپل برای تولید پنل‌های OLED با فناوری «اکسید پلی کریستال دما پایین» به اختصار LTPO را برای مجموعه‌ی آیفون ۱۳ در سال آینده‌ی میلادی تأمین کند. گزارشی در اوایل سال جاری نشان می‌داد که تأمین‌کننده مستقر در چین در تلاش است تا دستورالعمل‌های سختگیرانه تضمین کیفیت اپل را برآورده کند. اما اخبار جدید حاکی از آن است که برای دومین بار در این آزمون‌ها ناکام بوده و درنهایت، سامسونگ و ال‌جی، احتمالا دو تأمین‌کننده‌ی پنل‌های OLED برای آیفون ۱۳ خواهند بود.

طبق گفته‌های وب‌سایت کره‌ای TheElec، دو مدل از چهار مدل آیفون عرضه شده در سال ۲۰۲۱ از ترانزیستورهای فیلم نازک موسوم به LTPO برخوردار خواهند بود. این فناوری گام مهمی در صفحه‌نمایش گوشی‌های هوشمند است که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند و به احتمال زیاد، دو مدل آیفون پرو و پرو مکس در سال آینده از این تکنولوژی استفاده خواهند کرد.

پیش‌از این برخی شایعات نیز از وجود نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی ProMotion در سری آیفون ۱۲ حکایت داشتند؛ اما این امر محقق نشد و اپل تکنولوژی 5G را به آن ترجیح داد. اگرچه دستگاه‌هایی مانند آیپد پرو از نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی بدون فناوری LTPO استفاده می‌کنند؛ اما این فناوری در گوشی‌های هوشمند امری مهم و حیاتی است که هم نرخ نوسازی تصویر بالایی را ارائه می‌دهد و هم در مصرف باتری بسیار تأثیرگذار است؛ تکنولوژی LTPO این اجازه را  به گوشی هوشمند می‌دهد که نرخ نوسازی تصویر را از یک هرتز تا ۱۲۰ هرتز به‌صورت متغیر و باتوجه‌به نیاز تغییر دهد و بهره‌وری از انرژی را بیشتر کند. سامسونگ و ال‌جی دیسپلی، هم‌اکنون ترانزیستورهای لایه نازک LTPO را تولید می‌کنند، درحالی‌که گفته می‌شود شرکت BOE در تولید این فناوری از دو رقیب مستقر در کره جنوبی، عقب افتاده است. افزون‌براین، BOE در چندین آزمون تضمین کیفیت و میزان بازدهی اپل در سال ۲۰۲۰ شکست خورده است. اپل در شهریورماه سال جاری، یکی از خطوط تولید BOE مورد بررسی قرار داد؛ اما درنهایت، بعد از یک‌ماه بی‌نتیجه ماندن اپل به‌صورت کلی الجی و سامسونگ را جایگزین این شرکت چینی کرد.

در پایان، BOE در نیمه‌ی نخست سال آینده شانس دیگری برای تأمین سفارش‌های اپل خواهد داشت، هرچند که به احتمال زیاد تولید نمایشگرهای OLED برای مجموعه به اصطلاح آیفون ۱۳ را از دست خواهد داد. دیدگاه شما کاربران زومیت درباره‌ی صفحه‌نمایش‌های BOE چیست و آیا این شرکت بالأخره موفق به جلب رضایت اپل خواهد شد؟ 

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات