بررسی گوشی گلکسی A32 سامسونگ مدل 4G و 5G [با بررسی ویدئویی]
سری A کهکشانیهای سامسونگ، از مدتها پیش به ابزاری برای عرضاندام کرهایها در بازار گوشیهای هوشمند میانرده بدل شده است. در بین محصولات خانوادهی Galaxy A، گوشی A30 سامسونگ یکی از اصلیترین میانردههای موفق سامسونگ بود که بهلطف برچسب قیمت معقول و ویژگیهای برجستهاش با استقبال بسیار خوب کاربران (بهویژه در بازار کشورمان) مواجه شد.
بررسی ویدئویی گلکسی A32 سامسونگ
بهروزرسانی: در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، گلکسی A32 مدل 5G به بررسی اضافه شد.
گلکسی A30s و گلکسی A31، تلاشهای بعدی سامسونگ برای بهبود مدل پرطرفدار گلکسی A30 بودند که آنها نیز با استقبال زیادی روبهرو شدند؛ اما حالا نوبت به گلکسی A32 رسیده است تا با تکیه بر جایگاه کهکشانیهای قبلی سری A، نمایندهی کرهایها در بازه قیمتی ۶ الی ۷ میلیون تومان باشد. درمقایسهبا نسل گذشته، A32 سامسونگ از دوربین اصلی بزرگتر، طراحی بهروزتر و نمایشگر AMOLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی بهره میبرد؛ اما در سایر زمینهها تغییر محسوسی ندارد.
گلکسی A32، از نخستین میانردههای سامسونگ بهشمار میآید که در دو نسخهی 4G و 5G بهفروش میرسد؛ البته تفاوتهای متعددی بین دو مدل وجود دارد که در بررسی پیشرو بهصورت کامل دربارهی آنها صحبت میکنیم.
گوشی گلکسی A32 سامسونگ مدل 4G از سوی فروشگاه سایمان دیجیتال و مدل 5G از سوی شرکت داریا همراه برای بررسی دراختیار زومیت قرار گرفتهاند.
طراحی و ساخت گلکسی A32 سامسونگ
تغییر زبان طراحی، نخستین موردی است که با نگاه اولیه به A32 سامسونگ متوجه آن خواهید شد؛ طراحی جدیدی که ظاهراً سامسونگ قصد دارد آن را با برخی ویژگیهای مشترک نظیر چینش دوربینها و بدنهی مکعبیتر در تمام مدلهای جدید گلکسی A بهکار بگیرد.
همانطور که در بررسی گلکسی A52 و گلکسی A72 سامسونگ هم اشاره کردیم، بهلطف زبان طراحی جدید، میانردههای تازهنفس سامسونگ در پنل پشتی بیشترین تغییر را تجربه میکنند. گلکسی A32 در قاب پشتی از ماژول دوربین چهارگانهای میزبانی میکند که تنها سه دوربین آن بهصورت مجزا از هم، بیرونزدگی جزئی دارند و برخلاف A52 و A72 از برآمدگی یکپارچهای برای تفکیک دوربینها از سطح بدنه خبری نیست.
برخلاف دو برادر دیگر سری گلکسی A، پوشش براقی که در نمای پشتی گوشی بهچشم میخورد، A32 سامسونگ را بهشدت جاذب آثار انگشت و لکه کرده است؛ بنابراین اگر قصد استفاده از قاب ندارید، همراه داشتن دستمال مایکروفایبر در کنار گلکسی A32 اهمیتی فراوانی خواهد داشت؛ کاش سامسونگ از همان پوشش مات گلکسی ای ۵۲ و ای ۷۲ استفاده میکرد!
گلکسی A32 سامسونگ در رنگهای مشکی، سفید، آبی و بنفش بهفروش میرسد که ما در زومیت، نسخهی مشکی را دراختیار داشتیم. بهنظر میرسد مشکل آزاردهندهی جذب اثرانگشت و کثیفی در رنگهای روشن نظیر سفید و آبی، با شدت کمتری رخ میدهد.
بهلطف وزن ۱۸۴ گرمی و ابعاد معقول ۶٫۴ اینچی، گلکسی A32 بهراحتی در دست جای میگیرد و میتواند تا مدتها بدون احساس سنگینی در دست کاربر باقی بماند. گلکسی A32 مدل 5G، حدود ۲۰۵ گرم وزن دارد و حدود ۰٫۷ میلیمتری ضخیمتر از مدل 4G است؛ تفاوت در وزن و ضخامتِ نسخهی 5G، موجب میشود تا این مدل بهاندازهی مدل 4G خوشدست نباشد.
روی فریم پلاستیکی و براقِ دستگاه، کلیدهای پاور و تنظیم صدا در لبهی سمت راست، درگاه دو سیمکارت نانو و کارت حافظهی microSD در لبهی سمت چپ و میکروفون دوم در لبهی بالایی دستگاه جاخوش کردهاند. لبهی پایینی افزونبر بلندگو، درگاه شارژ USB 2.0 Type-C و میکروفون، از جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون نیز میزبانی میکند، اما نیازمند توجه است که در جعبهی گلکسی A32 خبری از هندزفری نیست.
اگر از همین حالا تصمیم دارید از هر دو سیمکارت در کنار کارت حافظه بهصورت همزمان استفاده کنید، بدون تردید باید بهسراغ مدل 4G گلکسی A32 سامسونگ بروید؛ چراکه در مدل 5G، بهدلیل هیبریدی بودن درگاه سیمکارت، بین استفاده از کارت حافظه و سیمکارت دوم مجبور خواهید شد یکی را انتخاب کنید.
نمای جلویی دستگاه چندان دستخوش تغییرات اساسی نشده و ما شاهد همان نمایشگر ۶٫۴ هستیم که توسط حاشیهی اندکی در بالا و کنارهها بههمراه حاشیهی نسبتاً قطوری در لبهی پایینی احاطه شده است، نمایشگر گلکسی ای ۳۲ بالغبر ۸۴٫۶ درصد از نمای جلو را تحت تصرف دارد. دوربین سلفی همچنان توسط بریدگی قطرهای میزبانی میشود که پیشتر در گلکسی A31 نیز دیده بودیم. از صفحهنمایش سامسونگ A32 پوشش گوریا گلس ۵ شرکت کورنینگ محافظت میکند.
نمایشگر گلکسی A32 مدل 5G، درمقایسهبا مدل 4G حدود ۰٫۱ اینچ ابعاد بزرگتری دارد، از سوی دیگر دوربین سلفی مدل 5G بهجای بریدگی قطرهای، درون بریدگی V-شکل قرار دارد. حاشیههای اطراف نمایشگر در مدل 5G، قطورتر از مدل 4G هستند؛ بهطوریکه نسبت نمایشگر به بدنه به ۸۱٫۶ درصد کاهش یافته است.
حسگر اثرانگشت از نوع اپتیکال که دقت و سرعت قابلقبولی دارد، زیر پنل OLED قرار گرفته و بهلحاظ محل قرارگیری درمقایسهبا نسل پیشین، کمی پایینتر آمده است. محل قرارگیری پیشین حسگر اثرانگشت در گلکسی A31، بیشاز محل قرارگیری کنونی در گلکسی A32 موردپسند ما بود؛ چراکه زحمت کمتری را برای بردن انگشت بهسوی حسگر طلب میکرد.
نمایشگر و اسپیکر گلکسی A32 سامسونگ
مطمئناً در نگاه اولیه به مشخصات فنی A32 سامسونگ، نمایشگر یکی از بخشهایی خواهد بود که توجه شما را به خود جلب میکند. پنل ۶٫۴ اینچی Super AMOLED با نسبت تصویر کشیدهی ۲۰:۹، وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۴۱۱ پیکسلبراینچ و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی، تمام مشخصاتی هستند که یک گوشی هوشمند میانرده برای قرارگیری در کانون توجهات بدان نیاز دارد.
وضوح و تراکم پیکسلی گلکسی A32 میتواند بهخوبی علاقهمندان به فیلم و سریال را از حیث نمایش باکیفیتِ تصاویر راضی کند؛ از طرفی نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی آن میتواند خبر خوشی برای علاقهمندان بازیهای شوتر اولشخص باشد. نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی گلکسی A32 از نوع ثابت است و از بهینهسازی نرخ نوسازی نمایشگر با توجهبه فعالیتهای کاربر برای کاهش مصرف باتری خبری نیست.
بههمان میزان که مشخصات نمایشگر گلکسی A32 نسخهی 4G جذاب بهنظر میرسد، نمایشگر گلکسی A32 نسخهی 5G ناامیدکننده ظاهر میشود؛ پنل ۶٫۵ اینچی از نوع TFT LCD که پیشتر در گوشیهای پایینردهای نظیر گلکسی A12 سامسونگ دیده بودیم، جای نمایشگر OLED بهکاررفته در مدل 4G را گرفته است.
باوجوداینکه تراشهی نسخهی 5G، از نمایشگرهایی با وضوح ۲۵۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی پیشتیبانی میکند، سامسونگ در گلکسی A32 مدل 5G استفاده از نمایشگری باوضوح کمترِ ۱۶۰۰ × ۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و تراکم پیکسلی ۲۷۰ پیکسلبراینچ را ترجیح داده است.
همانند سایر میانردههای سامسونگ، گلکسی A32 مدل 4G نیز امکان تغییر پروفایل رنگی بین دو حالت Vivid و Natural را به کاربر میدهد. حالت Natural پوشش کاملی از فضای رنگی sRGB دارد و حالت Vivid میتواند فضای رنگی DCI P3 را کاملاً پوشش دهد.
رنگها در حالت Vivid (حالت پیشفرض) با اندکی اغراق نمایش داده میشوند؛ دقت نمایش رنگها در این حالت به حدود ۵٫۱ رسید و دمای ۶۸۶۰ کلوین رنگها نتیجهی رضایتبخشی محسوب میشود. حالت Natural میتواند تصاویر را طبیعتیتر و واقعگرایانهتر نمایش دهد. در آزمایشهای زومیت دقت نمایشگر گلکسی A32 به ۳٫۳ رسید و دمای رنگها در سطح ۶۴۸۷ کلوین قرار میگیرد که نتیجهای نزدیک به ایدهئال (دمای ۶۵۰۰ کلوین) تلقی میشود.
متأسفانه برخلاف مدل 4G، گلکسی A32 مدل 5G نه امکان تغییر پروفایل رنگی را دراختیار کاربر میگذارد و نه فضای رنگی DCI P3 را پوشش میدهد.
نمایشگر گلکسی A32 مدل 5G، نمیتواند رنگها را بهاندازهی مدل 4G دقیق و متعادل نمایش دهد؛ بنابر نتایجی که در آزمایشهای زومیت بهدست آوردیم، دقت میانگین رنگها در مدل 5G به ۴٫۲ و دمای آنها به ۸۲۶۰ کلوین میرسد.
در آزمایشهای زومیت، درصورتی که نیمی از نمایشگر گلکسی A32 مدل 4G روشن باشد، حداکثر روشنایی میانگین در حالت تنظیم دستی و تنظیم خودکار بهترتیب به ۵۸۳٫۵ و ۱۲۰۲٫۵ و در صورتی که نیمی از نمایشگر گلکسی A32 مدل 5G روشن باشد، حداکثر روشنایی میانگین در حالت تنظیم دستی و خودکار به ترتیب به ۲۳۰٫۸ و ۲۶۶٫۱ نیت میرسد.
چنانچه تمام نمایشگر درحال کار باشد، حداکثر روشنایی میانگین گلکسی A32 مدل 4G در حالت دستی به ۵۲۰ نیت و در حالت خودکار به ۱۰۲۱٫۶ کاهش و حداکثر روشنایی میانگین گلکسی A32 مدل 5G در حالت دستی به ۲۳۸٫۱ نیت و در حالت خودکار به ۲۷۸٫۹ نیت افزایش مییابد. حداقل روشنایی میانگین در نسخهی 4G به ۲٫۲۸ نیت و در نسخهی 5G به ۲٫۵ نیت میرسد؛ از طرفی خالی از لطف نیست بدانید بخشهای پایینی نمایشگر، روشنایی بیشتری از بخشهای بالایی دارند.
با وجود دستیابی سامسونگ A32 به روشنایی فوقالعادهی ۱۲۰۰ نیتی و پوشش کامل فضای رنگی گستردهی DCI P3، پنل این گوشی هوشمند هیچیک از استانداردهای HDR را پشتیبانی نمیکند؛ بهعنوان مثال نمایشگر ای 32 به پخش محتوای HDR در یوتیوب هیچ واکنشی نشان نداده و روشنایی را تغییر نمیدهد.
در مجموع با توجه به حداکثر و حداقل روشنایی امیدوارکنندهی گلکسی A32 4G، میتوانیم آن را یکی از مناسبترین گزینههای این بازه قیمتی برای کار در محیطهای پرنور و محیطهای تاریک بدانیم؛ افزونبر این، نمایشگر گلکسی A32 4G بهدلیل پوشش فضای رنگی DCI P3 درکنار sRGB، دقت رنگی بالا و نمایش متعادل رنگها، برای کاربرانی که دقت نمایشگر را در اولویتهای اولیهی خود دارند، گزینهی بسیار جذابی خواهد بود. در نقطهی مقابل، A32 مدل 5G چه در زمینهی دقت رنگ، چه روشنایی، ناامیدکننده ظاهر میشود.
برخلاف برادران بزرگتر، در گلکسی A32 خبری از اسپیکرهای استریو نیست و کرهایها اکتفا به اسپیکر تککاناله را ترجیح دادهاند. حجم و کیفیت صدای بلندگوهای گلکسی A32 چندان زیاد نیست و متوسط ارزیابی میشود؛ اما مطمئناً برای استفادههای روزمره کافی خواهد بود.
نرمافزار و رابط کاربری گلکسی A32 سامسونگ
اعضای جدید خانوادهی A سامسونگ مانند برادر پرچمدارشان، با اندروید ۱۱ و جدیدترین نسخهی رابط کاربری اختصاصی سامسونگ، One UI 3.1 روانهی بازار میشوند که گلکسی A32 نیز در همین فهرست قرار میگیرد؛ همچنین درنظر داشته باشید سامسونگ وعدهی بهروزرسانی نرمافزاری سهساله را نیز به دارندگان کهکشانیهای جدید داده است.
تغییرات One UI 3.1 درمقایسهبا One UI 3.0 انگشتشمار هستند. اضافه شدن Google Discover برای علاقهمندان مطالعهی اخبار و مقالات، اضافه شدن اپلیکیشن SmartThings Find برای یافتن دستگاههای سامسونگی کاربر و بهروزرسانی اپلیکیشن Game Launcher برای دسترسی سریعتر به بازیها و امکان فعالسازی Game Booster برای دسترسی به برخی امکانات حین اجرای بازی نظیر پنهانسازی تماسها و پیامها و تخمین مدتزمان باقیمانده از شارژ باتری از معدود تغییرات اساسی نسخهی جدید رابط کاربری اختصاصی سامسونگ محسوب میشوند.
عملکرد و باتری گلکسی A32 سامسونگ
همچون گلکسی A52، گلکسی A32 نیز در دو نسخهی 4G و 5G روانهی بازار شده است که در نسخهی 4G تراشهی ۱۲ نانومتری هلیو G80 مدیاتک و در نسخهی 5G تراشهی ۷ نانومتری Dimensity 720 مدیاتک بار پردازشی را به دوش میکشند.
تراشهی هلیو G80 مدیاتک از ۴ هستهی ۲٫۰ گیگاهرتزی Cortex-A75 و ۴ هستهی ۱٫۸ گیگاهرتزی Cortex-A55 بهره میگیرد که با واحد گرافیکی Mali-G52 برای پردازشهای گرافیکی همراهی میشود. G80 از حداکثر ۸ گیگابایت رم LPDDR4x با فرکانس ۱۸۰۰ مگاهرتز نیز پشتیبانی میکند.
تراشهی ۷ نانومتری Dimensity 720 مدیاتک که در نسخهی 5G گلکسی A32 سامسونگ بهکار رفته است، از ترکیب ۲ هستهی ۲٫۰ گیگاهرتزی Cortex-A76 و ۶ هستهی ۲٫۰ گیگاهرتزی Cortex-A55 بهعنوان CPU استفاده میکند و برای پردازشهای گرافیکی نیز به ماژول ۳ هستهای Mali-G57 اتکا دارد.
تراشهی Helio G80 از اتصال LTE Cat.7/13 با سرعت دانلود و آپلود بیشینهی ۳۰۰ و ۱۰۰ مگابیتبرثانیه پشتیبانی میکند؛ درحالیکه تراشهی Dimensity 720 با شبکههای 5G از نوع sub-6GHz سازگاری دارد و حداکثر سرعت دانلود ۲٫۷۷ گیگابیتبرثانیه را ارائه میدهد. هر دو تراشه قابلیت اتصال به شبکههای Wi-Fi 5 و بلوتوث نسخهی ۵٫۱ را نیز دارند.
سامسونگ گلکسی A32 مدل 5G را در نسخههای ۴ | ۶۴، ۴ | ۱۲۸، ۶ | ۱۲۸ و ۸ | ۱۲۸ گیگابایت و مدل 5G را در نسخههای ۴ | ۱۲۸، ۶ | ۱۲۸ و ۸ | ۱۲۸ گیگابایت بهفروش میرساند که ما در زومیت هر دو مدل 4G و 5G گلکسی A32 را با ۶ گیگابایت رم LPDDR4x و ۱۲۸ گیگابایت حافظه دراختیار داشتیم.
مقایسهای سطحی از نتایج بهدست آمده مشخص میکند که گلکسی A32 سامسونگ درمقایسهبا نسل پیشین خود ارتقای چندانی را تجربه نمیکند؛ به عبارت دیگر بهدلیل اختلاف ناچیز ۱۰۰ مگاهرتزی فرکانس هستههای کممصرف، A32 همانقدری میتواند نیازهای سختافزاری شما را رفع کند که گلکسی A31 میتوانست.
باوجوداینکه مدیاتک مدعی است تکنولوژی HyperEngine در تراشهی هلیو G80 میتواند گلکسی A32 سامسونگ را به میانردهای مناسب بازی بدل کند، رقبای قدری نظیر پوکو X3 و ردمی نوت ۹ پرو میتوانند بهراحتی در پردازش بار سختافزاری کاربر جلوی نمایندهی کرهایها قد علم کنند؛ بهعنوان مثال گلکسی ای ۳۲ در کاربریهای روزمره و GPU-محور بهترتیب حدود ۳۰ و ۵۰ درصد از پوکو X3 ضعیفتر عمل میکند.
گلکسی A32 مدل 5G، برخلاف مدل 4G عملکرد بهتری از خود به نمایش میگذارد و میتواند نتیجهای نزدیک به رقبایی نظیر پوکو X3 و موتو جی ۹ پلاس در بنچمارکها ثبت کند؛ اما همچنان مدلهای یادشده برای کسانی که «بازدهی و عملکرد» در صدر اولویتهایشان قرار دارد، گزینههای جذابتری بهنظر میرسند.
نسخهی 4G گلکسی A32 سامسونگ برای همراهی کاربر، از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی لیتیوم-پلیمری بهره میگیرد که شارژ کردن آن با آداپتور ۱۵ واتی موجود در گوشی، حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه زمان میبرد. گلکسی A32 مدل 5G نیز از حیث ظرفیت باتری و مدتزمان مورد نیاز برای شارژ کردن دستگاه دقیقاً مشابه مدل 4G است.
برای آزمایش شارژدهی گلکسی A32، پس از قطع اتصالات بیسیم و تنظیم روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت، ویدئوی معیار زومیت را پخش کردیم و مدل 4G میانردهی تازهنفس سامسونگ، موفق به ۱۹ ساعت ۴۵ دقیقه با نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی و ۱۷ ساعت و ۴۲ دقیقه با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز شد. در شرایط مشابه، گلکسی A32 مدل 5G تنها توانست ۱۳ ساعت و ۳۸ دقیقه ویدئو معیار ما را پخش کند.
بنچمارک باتری PCMark بهعنوان معیار استانداردی برای مدتزمان روشنماندن نمایشگر گوشی در کاربریهای روزمره، نشان میدهد که گلکسی A32 مدل 4G با نرخ نوسازی ۹۰ میتواند ۱۱ ساعت و ۳۷ دقیقه همراه کاربر باشد؛ درحالیکه با انتخاب نرخ نوسازی ۶۰ هرتز، حدود ۲ ساعت به نتیجهی قبلی اضافه میشود. مدل 5G گلکسی A32 نیز در آزمون PCMark، مدتزمان ۱۲ ساعت و ۱۰ دوام آورد.
دوربین گلکسی A32 سامسونگ
کرهایها هر دو مدل 4G و 5G گلکسی A32 را مانند عموم میانردههای موجود در بازار به ترکیب دوربینهای عریض، فوقعریض، ماکرو و عمقسنج مجهز کردهاند؛ اما تفاوتهایی در نوع ماژولها وجود دارد؛ درحالیکه مدل 4G در دوربین واید از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی با لنز واید f/1.8 و در دو ماژول ماکرو و عمقسنج از حسگرهای ۵ مگاپیکسلی استفاده میکند، مدل 5G در دوربین واید و عمقسنج به ماژولهای ۴۸ و ۲ مگاپیکسلی با لنزهای یکسان اتکا دارد؛ البته دوربین اولتراواید در هر دو گوشی یکسان است و از حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز ۱۲۳ درجه با دیافراگم f/2.2 بهره میبرد.
گلکسی A32 مدل 5G از دوربین سلفی تکی با حسگر ۱۳ مگاپیکسلی و لنز وایدی با دیافراگم f/2.2 استفاده میکند؛ اما دوربین سلفی مدل 4G از حسگر بزرگترِ ۲۰ مگاپیکسلی قدرت میگیرد.
یکی از بخشهای ناامیدکنندهی دوربین گلکسی A32 مدل 4G، به قابلیتهای فیلمبرداری آن بازمیگردد؛ چراکه اگر قصد فیلمبرداری با دوربین این گوشی میانردهی سامسونگ را داشته باشید، به HD@30fps و FHD@30fps محدود خواهید بود؛ از طرفی قابلیتهای فیلمبرداری با دوربین سلفی نیز به همین ترتیب است؛ البته مدل 5G در این زمینه دست پیش را دارد و میتواند با دوربین واید خود ویدئوهای 4K با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه ضبط کند.
گالری تصاویر دوربین اصلی گلکسی A32 مدل 4G در نور مناسب
گالری تصاویر دوربین اصلی گلکسی A32 مدل 4G در نور کم
دوربین اصلی گلکسی A32، تصاویر را با سطح جزئیات رضایتبخش، گسترهی دینامیکی متوسط، سطح نویز پایین و رنگهای چشمنواز ثبت میکند. در شرایطی که نور محیط زیاد باشد، جزئیات بخش هایلایت تصویر از دست میروند و در برخی مواقع نیز عکسها بیشاز حالت طبیعی شارپ هستند.
گالری تصاویر دوربین اصلی گلکسی A32 مدل 5G در نور مناسب
گالری تصاویر دوربین اصلی گلکسی A32 مدل 5G در محیط کم نور
تصاویری که A32 مدل 5G سامسونگ ثبت میکند، گسترهی دینامیکی وسیعتری دارند؛ اما جزئیات درمقایسهبا نسخهی 4G بیشتر در بخشهای تاریکِ تصویر از دست میرود. عکسهایی که دوربین اصلیِ مدل 5G ثبت میکند، تصاویر سافتتری محسوب هستند و سطح جزئیاتشان به اندازهی تصاویر نسخهی 4G نیست.
مطابق انتظار همگام با کاهش نور محیط، تصاویر جزئیات خود را از دست میدهند و نویز تا حد زیادی افزایش مییابد؛ اما بهلطف حالت Night، میتوان تا حد قابل توجهی از این مشکلات را رفع کرد.
دوربین اصلی A32 مدل 5G سامسونگ در محیطهای تاریک، عملکرد رضایتبخشی ندارد؛ بهلحاظ سطح جزئیات، فاصلهی مدل 5G با مدل 4G بسیار است؛ اما به لطف حالت Night میتوان تا حدی این مشکلات را بهبود داد.
گالری تصاویر دوربین اولتراواید گلکسی A32 مدل 4G در نور مناسب
گالری تصاویر دوربین اولتراواید گلکسی A32 مدل 4G در نور کم
دوربین فوقعریض A32 سامسونگ فراتر از انتظار نمیرود؛ تصاویر جزئیات کمتر، گسترهی دینامیکی محدودتر و نویزهای بیشتری درمقایسهبا دوربین اصلی دارند؛ اما بهلطف رنگهای چشمنواز، تصاویر ثبتشده با دوربین فوقعریض گلکسی A32 رضایتتان را جلب خواهند کرد. برخلاف دوربین اصلی، جزئیات در بخش هایلایت تصاویری که دروبین فوقعریض ثبت میکند بیشتر است؛ اما بخشهای تاریک تصویر با جزئیات کافی غریبه هستند.
همانطور که انتظار میرفت، تفاوت بین تصاویر دوربین اصلی و دوربین فوقعریض در تاریکی شب شدیدتر هم میشود. در حالت Photo، تصاویری که دوربین فوقعریض ثبت میکند بهدلیل سطح جزئیات پایین و نویز بسیار زیاد، تعریف چندانی ندارند؛ اما بهلطف حضور خوشحالکنندهی حالت Night در دوربین فوقعریض، نویز عکسها تا سطح رضایتبخشی کنترل میشود و سطح جزئیات، بهبود مییابد.
گالری تصاویر دوربین گلکسی A32 مدل 4G ماکرو
هر دو مدلِ گلکسی A32 سامسونگ برای ثبت عکسهای ماکرو از حسگر ۵ مگاپیکسلی با لنز f/2.4 بهره میگیرند که بهسختی میتوان عملکرد آن را حتی در شرایط نوری ایدهئال مطلوب دانست و بدیهی است که در تاریکی شب نیز عملکرد دوربین ماکرو ناامیدکننده باشد.
فرایند تشخیص سوژه در حالت Portrait با اندکی کندی و دقت نهچندان بالا صورت میگیرد؛ اما اگر دستگاه موفق به تشخیص سوژه شود، جداسازی آن را از پسزمینه بهشکل رضایتبخشی انجام میدهد. مدلهای 4G و 5G گلکسی A32 برای تشخیص عمق بهترتیب از حسگرهای ۵ و ۲ مگاپیکسلی با لنز F/2.4 استفاده میکنند که براساس بررسیهای ما پوشاندهشدن یا نشدن دریچهی آنها تأثیر بهسزایی روی تشخیص سوژه ندارد.
گالری تصاویر پرتره و سلفی گلکسی A32 مدل 4G
کرهایها ثبت تصاویر سلفی را در مدلهای 4G و 5G گلکسی A32 به حسگرهای ۲۰ و ۱۳ مگاپیکسلی با لنز F/2.2 محول کردهاند. جزئیات، گسترهی دینامیکی و رنگها در مدل 4G در سطح رضایتبخشی ثبت میشوند؛ اما در محیطهای کمنور، جزئیات تا حد زیادی از دست میروند و نویز تصاویر را فرا میگیرد. متأسفانه تصاویری که دوربین سلفی مدل 5G در روشنایی روز نیز ثبت میکند چندان چنگی به دل نمیزند و نویز بسیار زیاد، جزئیات نهچندان مطلوب و گسترهی دینامیکی محدود کاربر را از عکسهای سلفی دلزده میکند.
جمعبندی
تعجبآور بهنظر میرسد، اما تفاوتهای فاحشی بین گلکسی A32 نسخهی 4G و نسخهی 5G وجود دارد. درواقع کرهایها در نسخهی 5G، بخشهای پراهمیت زیادی را فدای اتصال 5G کردهاند؛ بنابراین اگر قصد دارید میانردهای با پشتیبانی از شبکهی 5G تهیه کنید، نسخهی 5G گلکسی A32 با گرفتن تجربهی خوب نمایشگر دقیق و سریعِ اولد، خوشدستی گوشی و سطح جزئیات کمتر دوربین اصلی، پشتیبانی از شبکهی 5G و عملکرد سختافزاری بهتر را به شما در مقایسهبا نسخهی 4G هدیه میکند.
در بخش طراحی، A32 سامسونگ، ساده و جذاب است و اگر جذب آثار انگشت و کثیفی را کنار بگذاریم، نمیتوانیم اشکال جدی به طراحی مدل 4G وارد کنیم؛ اما مدل 5G بهعلت ضخامت و وزن بیشتر، در بخش طراحی بهاندازهی مدل 4G بدون نقص بهنظر نمیرسد. نمایشگر گلکسی A32 مدل 4G، از بهترینها در بازه قیمتی خود محسوب میشود؛ درحالیکه اگر نمایشگر گلکسی A32 مدل 5G را جزو بدترینها بدانیم، کملطفی نکردهایم.
اگر به عکاسی با موبایل علاقه دارید، عملکرد دوربینهای اصلی و فوقعریض گلکسی A32 میتوانند در روشنایی روز راضیکننده باشند؛ اما در طول شب از سطح این رضایت کاسته میشود و باید برای جبران آن به استفاده از حالت Night روی بیاورید.
A32 سامسونگ مدل 4G را نمیتوان میانردهای توانمند دانست؛ اما نسخهی 5G عملکرد بهتری از خود در میان رقبا بهنمایش میگذارد. باوجوداین رقبایی نظیر پوکو ایکس ۳، ردمی نوت ۹ پرو و ردمی نوت ۱۰ پرو شیائومی بهدلیل بهرهگیری از تراشهی توانمندتر، گزینهی مناسبتری برای علاقهمندان به بازی موبایل هستند.
بهروزرسانی: در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، گلکسی A32 مدل 5G به بررسی اضافه شد.
گوشی گلکسی A32 سامسونگ مدل 4G از سوی فروشگاه سایمان دیجیتال و مدل 5G از سوی شرکت داریا همراه برای بررسی دراختیار زومیت قرار گرفتهاند.
برای مقایسه قیمت گوشی سامسونگ از جمله قیمت A52، گوشی A51، گوشی A31 و میانردهای قدرتمندی همچون گوشی A72 سامسونگ از بخش محصولات زومیت استفاده کنید.
نظرات