مکهای جدید اپل برخلاف سری آیفون ۱۶ از وایفای ۷ پشتیبانی نمیکنند
اپل هفتهی جاری مدلهای جدید مکبوک ایر و مک استودیو را معرفی کرد که شامل تراشههای سریعتر و کارآمدتر M4 و M3 اولترا و همچنین ارائهی پورتهایی مانند Thunderbolt 5 در مک استودیو میشوند. اما یکی از قابلیتهایی که در این مدلها دیده نمیشود، پشتیبانی از وایفای ۷ است.
هر دو مدل مکبوک ایر با M4 و مک استودیو همچنان از وایفای 6E استفاده میکنند. این استاندارد، دسترسی به باند ۶ گیگاهرتز را در روترهای سازگار با وایفای 6E و وایفای ۷ فراهم میکند، اما سریعترین و جدیدترین فناوری موجود نیست.
وایفای ۷ که با نام IEEE 802.11be نیز شناخته میشود، از لحاظ تئوری تا چهار برابر سریعتر از نسل قبل است و تأخیر کمتر و امکان مدیریت بهتری برای دستگاههای متصل دارد. ویژگی برجستهی آن Multi-Link Operation (MLO) است که امکان ترکیب چند فرکانس از باندهای مختلف را برای بهبود پایداری و عملکرد شبکه فراهم میکند.
عدم تجهیز مکهای جدید اپل به وایفای ۷ چندان غافلگیرکننده نیست، زیرا مدلهای مک بوک پرو با چیپ M4 که سال گذشته عرضه شدند نیز از این استاندارد پشتیبانی نمیکنند. بااینحال، این تصمیم کمی عجیب بهنظر میرسد، زیرا تمام مدلهای آیفون ۱۶ که در سپتامبر (شهریور) امسال عرضه شدند، مجهز به تراشههای وایفای ۷ از شرکت برادکام هستند.
البته، درحالحاضر عدم استفاده از وایفای ۷ در لپتاپ اپل چندان مهم نیست؛ هرچند آیفون ۱۶ از این فناوری پشتیبانی میکند، اما اپل آن را به پهنای باند ۱۶۰ مگاهرتز محدود کرده است، درحالیکه استاندارد کامل ۳۲۰ مگاهرتز را پشتیبانی میکند. به عبارت دیگر، آیفون ۱۶ هنوز از تمام مزایای وایفای ۷ بهره نمیبرد.
پشتیبانی از وایفای 6E در مکهای M4 همچنان امکان استفاده از باند ۶ گیگاهرتز را فراهم میکند که برای نیازهای فعلی شبکه، عملکرد مطلوبی دارد. البته وایفای ۷ میتوانست به نوعی آیندهنگری برای کاربران مک باشد، اما مزایای واقعی آن هنوز بهطور گسترده دردسترس نیستند.
در نهایت، برای بیشتر کاربران مکبوکهای اپل، عدم وجود وایفای ۷ نباید عاملی تعیینکننده در خرید مکهای M4 باشد. این فناوری هنوز در مراحل اولیه قرار دارد و وایفای 6E همچنان عملکرد قابل قبولی برای کارهایی مانند تماسهای ویدیویی، بازی ابری و استریم با کیفیت بالا ارائه میدهد.
در هفتهی اخیر هزینهی رجیستری کاهش قابل توجهی داشته است و اکنون کسانی که آیفون دارند، میتوانند با پرداخت هزینهی کمتر، گوشی خود را رجیستر کنند.
پرداخت قبض برق دیگر سخت نیست. در این مقاله با سادهترین روشهای استعلام و پرداخت قبض برق آشنا شوید و هزینههایتان را بهتر مدیریت کنید.
سادهترین روش برای استعلام اینترنت ایرانسل استفاده از کد دستوری USSD است. در این مقاله با روشهای استعلام باقیماندهی بستهی ایرانسل آشنا خواهید شد.
ابزارهای مختلفی مبتنیبر هوش مصنوعی طراحی شدهاند تا انجام برخی کارها را آسانتر کنند. در این مقاله با ۳۳ ابزار رایگان هوش مصنوعی آشنا خواهید شد.
اگر بهدنبال روشی برای غیرفعالکردن و لغو تمدید خودکار اینترنت ایرانسل هستید، حتماً این مطلب را مطالعه کنید.
کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا طی پروازی بیسابقه و رکوردشکن از درون تاج خورشیدی در دسامبر ۲۰۲۴، ناسا نزدیکترین تصاویر از ستاره میزبانمان را ثبت کرد.
سیمکارت ایرانسلتان گم شده است یا میخواهید سریع آن را بسوزانید؟ در این مقاله با روشهای ساده و مطمئن سوزاندن خط ایرانسل آشنا شوید.