دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد اختلال‌های اخیر در اینترنت داخلی و سامانه‌های آموزشی به دلیل اجرای عملیات توسعه و بهسازی شبکه فیبر نوری بوده و این اقدامات در ایام امتحانات متوقف می‌شود.

در اطلاعیه دانشگاه شهید بهشتی آورده شده که علت اختلالات اخیر در اینترنت داخلی و سامانه‌های آموزشی، اجرای عملیات بهسازی و توسعه زیرساخت‌های شبکه است.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این اختلال‌ها در روزهای گذشته به دلیل تعویض خطوط ارتباطی میان شبکه داخلی و خارجی دانشگاه و اجرای طرح توسعه بستر فیبر نوری ایجاد شده است. این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت و افزایش پایداری شبکه در حال انجام بوده است.

در پی نگرانی دانشجویان و با نزدیک شدن به زمان برگزاری امتحانات پایان‌ترم، هماهنگی‌های لازم با مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه انجام شده است تا اجرای این عملیات در طول دوره امتحانات متوقف شود.

بر اساس این تصمیم، به‌منظور جلوگیری از بروز هرگونه قطعی یا اختلال در سامانه‌های آموزشی و خدمات آنلاین دانشگاه، ادامه عملیات فنی تا پایان امتحانات به تعویق خواهد افتاد.