رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با هشدار درباره افزایش تبلیغات فریبنده با عناوینی مانند «وام فوری»، «وام بدون ضامن» و «وام با اقساط آسان» در فضای مجازی، از شهروندان خواست فریب وعده‌های افراد سودجو را نخورند و پیش از پرداخت هرگونه وجه یا ارائه اطلاعات شخصی، از قانونی و معتبر بودن فرایند اعطای تسهیلات اطمینان حاصل کنند.

سرهنگ محمد شریفی با اشاره به شیوه فعالیت کلاهبرداران در این حوزه گفت: «بررسی پرونده‌های اخیر نشان می‌دهد کلاهبرداران با انتشار آگهی در شبکه‌های اجتماعی، کانال‌های پیام‌رسان و برخی سایت‌های خرید و فروش، با وعده پرداخت وام فوری، از متقاضیان مبالغی را تحت عناوینی مانند تشکیل پرونده، کارمزد، حق بیمه، ضمانت یا فعال‌سازی پرونده دریافت می‌کنند و پس از واریز وجه، ارتباط خود را با قربانی قطع می‌کنند.»

وی افزود: «در مواردی نیز مجرمان با درخواست تصویر کارت ملی، شناسنامه، کارت بانکی یا اطلاعات حساب، زمینه سوءاستفاده‌های بعدی را فراهم می‌کنند؛ بنابراین شهروندان باید از ارسال مدارک هویتی و اطلاعات بانکی برای افراد ناشناس خودداری کنند.»

بر اساس گزارش پلیس، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان هشدار داد: «به تبلیغات «وام فوری»، «بدون ضامن» و «بدون استعلام» در فضای مجازی اعتماد نکنید. پیش از پرداخت هرگونه وجه، از قانونی بودن موسسه یا شرکت اطمینان حاصل کنید. اطلاعات بانکی، رمزهای پویا و مدارک هویتی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید. در صورت مشاهده چنین مواردی، موضوع را از طریق مراجع قانونی و پلیس پیگیری کنید.»