مانیتورهای مخصوص بازی تجربهی بصری و تعاملی شما را هنگام بازی با کنسول یا کیس کامپیوتر گیمینگ افزایش میدهند. بااینحال، انتخاب بهترین مانیتور بازی برای نیازهای شما میتواند کار دلهرهآوری باشد، زیرا عوامل زیادی مانند وضوح، نرخ نوسازی، نوع پنل، نسبت تصویر و فناوری همگامسازی تطبیقی باید در نظر گرفته شوند.
در مقالهی پیشرو، به شما کمک میکنیم تا اصول انتخاب مانیتورهای گیمینگ را درک کنید، مزایا و معایب مدلها و ویژگیهای مختلف آنها را با هم مقایسه کرده و براساس بودجه و ترجیح خود، خریدتان را نهایی کنید؛ پس از صحبت دربارهی ویژگیهای مهم مانیتور گیمینگ، بهترین مانیتورهای گیمینگ بازار ایران را نیز از بین صدها مدل موجود معرفی میکنیم. در ادامه با زومیت همراه باشید.
نکات مهم قبل از خرید مانیتور گیمینگ
۱. ابعاد صفحهنمایش
انتخاب ابعاد مناسب صفحهنمایش برای بازی به عواملی مانند نوع بازی، بودجه، وضوح تصویر (تراکم پیکسلی ۱۰۰ PPI به بالا توصیه میشود) و فضای میز کار بستگی دارد. معمولاً صفحهنمایش ۲۴ تا ۳۲ اینچ با وضوح ۱۰۸۰p تا 4K به کاربران گیمر پیشنهاد میشود؛ اما انتخاب نهایی باید با توجه به نیازهای شخصی شما صورت بگیرد.
۲. وضوح (رزولوشن)
به تعداد پیکسلهای تشکیلدهندهی تصویر، رزولوشن گفته میشود (مثال: ۱۹۲۰ پیکسل افقی در ۱۰۸۰ پیکسل عمودی). رزولوشنِ بیشتر به وضوح و نمایش جزئیات بیشتر میانجامد؛ اما به پردازنده و کارت گرافیک قویتری نیز نیاز دارد. برای مانیتورهای تا ۲۴ اینچ وضوح 1080p مناسب است؛ درحالیکه مانیتورهای بزرگتر با وضوح 1440p یا 4K مناسب هستند. برای پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس، مانیتورهای 4K توصیه میشوند؛ زیرا این کنسولها برای چنین وضوحی طراحی شدهاند.
۳. نرخ نوسازی (Refresh Rate)
نرخ نوسازی به شما میگوید که مانیتور چند بار در ثانیه تصویر را روی صفحه بهروز میکند و با هرتز (Hz) اندازهگیری میشود. این ویژگی در بازیهای شوتر و آنلاین تأثیر بسیار زیادی در تشخیص حرکات حریف دارد؛ بنابراین باید مانیتوری انتخاب کنید که دارای نرخ نوسازی ۷۵ هرتز به بالا باشد؛ هرچند که امروزه مانیتورهایی با نرخ نوسازی تا ۳۶۰ هرتز نیز به فروش میرسند، اما قیمت نسبتاً بالایی دارند.
۴. زمان پاسخدهی (Response Time)
زمان پاسخدهی ارتباط نزدیکی با نرخ نوسازی دارد و بهنوعی مکمل هم هستند. این فاکتور که با میلیثانیه (ms) اندازهگیری میشود، نشان میدهد که مانیتور با چه سرعتی رنگها را عوض میکند و برخلاف نرخ نوسازی، هرچه مقدار آن کمتر باشد، بهتر است.
۵. نوع پنل
نوع پنل نیز بر کیفیت تصویر مانیتور تأثیر میگذارد. دو نوع اصلی پنل LCD و OLED وجود دارد و خود پنلهای LCD نیز به سه دستهی TN و VA و IPS تقسیم میشوند. پنلهای TN ارزان و سریع هستند؛ اما دقت رنگ و زوایای دید ضعیفی دارند. پنلهای IPS دقت رنگ بالا و زاویهی دید وسیعی دارند؛ اما کندترند، در مقابل پنلهای VA دارای نسبت کنتراست و دقت رنگ خوب؛ اما زاویهی دید محدود هستند.
در سوی دیگر میدان، پنلهای OLED از مواد ارگانیک برای تولید رنگ و نور استفاده میکنند و دارای مزایای زیادی از جمله کنتراست بالا و زمان پاسخدهی سریعتر هستند. بااینحال، در محیطهای روشن کمتر مورد استفاده قرار میگیرند. ضمن اینکه پنلهای OLED در معرض خطر بروز Burn-in در بخشی از تصویر با المان استاتیکی هستند.
۶. فناوری همگامسازی تطبیقی (Adaptive Sync Technology)
فناوری همگامسازی تطبیقی، نرخ نوسازی مانیتور را با نرخ فریم کارت گرافیک یا کنسول شما هماهنگ و به از بین بردن پارگی و لکنت صفحهنمایش کمک میکند. این پارگیها نوعی مصنوعات بصری هستند و زمانی رخ میدهند که نرخ نوسازی و نرخ فریم با هم مطابقت ندارند.
دو نوع اصلی از فناوری همگام سازی تطبیقی وجود دارد: Nvidia G-Sync و AMD FreeSync. فناوری G-Sync با کارت گرافیک Nvidia و FreeSync با کارت گرافیک AMD سازگار است که برخی مانیتورها از هر دو فناوری پشتیبانی میکنند.
بهترین برندهای مانیتور مخصوص گیم
برندهای زیادی در زمینهی مانیتورهای گیمینگ فعالیت میکنند، از جمله سری TUF و ROG ایسوس، سری اودیسه سامسونگ، سری GT هواوی و حتی برندهای دیگری مانند MSI و LG؛ بنابراین دست شما در انتخاب برند مورد علاقهتان باز است. در ادامه گلچینی از تمامی برندها را با توجه به بازهی قیمتی، ویژگیها و نظرات کاربران لیست کردهایم تا برای انتخاب مانیتور گیمینگ خود راه سختی در پیش نداشته باشید.
بهترین مانیتور گیمینگ تا ۵ میلیون تومان
مانیتور ۲۱٫۵ اینچی ایسوس مدل VP228HE
مانیتور ۲۱٫۵ اینچی ایسوس که ۶ سالی است در بازار ایران وجود دارد، هنوز هم با قیمت حدود ۴ میلیون تومان از رقبای سامسونگی و الجی خود گزینهی بهتری به حساب میآید. پنل TN و رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل همراه با زمان پاسخدهی یک میلیثانیه، قابلیتهای فوقالعادهای برای بازیکردن هستند. مانیتور گیمینگ ایسوس مدل VP228HE، حتی از ویژگیهای حذف پرش تصویر، کاهش موشن بلر و فناوری نور آبی برای محافظت از چشم نیز پشتیبانی میکند.
اسپیکر، پورتهای HDMI 1.4 و D-sub و جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون از دیگر ویژگیهای سختافزاری مانیتور ایسوس هستند. همچنین بهدلیل سایز مناسب، تراکم پیکسلی ۱۰۲ پیکسلبراینچ آن لذت بازیکردن را دوچندان میکند. از نکات منفی دستگاه میتوان به محدود بودن زاویهی دید و قدیمیبودن طراحی و حاشیههای زیاد اشاره کرد که با توجه به قیمت و سایر امکانات، تا حدودی منطقی است.
بهترین مانیتور گیمینگ ۵ تا ۱۰ میلیون تومان
مانیتور ۲۴ اینچی الجی مدل 24MK600M
مانیتور گیمینگ الجی مدل 24MK600M با پنل ۲۴ اینچی از نوع IPS و نرخ تازهسازی ۷۵ هرتز، به نسبت قیمت ۵٫۵ میلیون تومانی که دارد گزینه مناسبی برای کسانی است که میخواهند از محتوای FHD در سایز ۲۴ اینچ لذت ببرند.
از دیگر امکانات مانیتور الجی میتوان به فناوری AMD FreeSync برای بهبود پرش تصاویر و فناوری Black Stabilizer اشاره کرد که مشاهده بازی یا محتوایی را که دارای بخشهای تاریک زیادی است، تا حد زیادی برای کاربر آسان میکند.
مانیتور ۲۴ اینچی سامسونگ مدل Essential Monitor S3
قیمت مانیتور سامسونگ در تمامی مدلها و بازهها تقریباً جزو گرانترینها است، اما مانیتور گیمینگ سامسونگ مدل Essential Monitor S3 با توجه به امکاناتش ارزش خرید خوبی دارد؛ البته این مانیتور نسخهی ۲۷ اینچی هم دارد که بهدلیل قیمت بالاتر معرفی نکردیم. پنل باکیفیت IPS، وضوح 1080p، نرخ نوسازی ۷۵ هرتزی و زمان پاسخدهی ۵ میلیثانیه، امکانات متوسط اما قابلقبولی هستند که هم برای بازی کردن و هم انجام کارهای گرافیکی مناسباند.
حالت مخصوص بازی، فناوری حذف پرش تصویر و AMD FreeSync و قابلیت تنظیم مانیتور در جهتهای مختلف فاکتورهایی هستند که ارزش خرید مانیتور سامسونگ را بالا میبرند؛ اما اگر قصد خریدش را دارید باید با نداشتن اسپیکر و پورت DP و حتی نبود خروجی هدفون کنار بیایید.
مانیتور ۲۴ اینچی ایسر مدل Nitro ED240QS3
پشنهاد ما برای اندازه بیشتر از ۲۴ اینچ وضوح 1440p یا بالاتر است؛ بنابراین ما به عنوان آخرین مانیتور در بازه قیمتی یادشده، مانیتور گیمینگ ایسر مدل Nitro ED240QS3 را معرفی کردیم که یکی از بهترین گزینهها برای لذت بردن از وضوح FHD با سرعت بسیار بالا است و یکی از بهترینها برای بازیهای شوتر محسوب میشود.
مانیتور فوق دارای پنل خمیده VA با نرخ تازهسازی بسیار بالای ۱۸۰ هرتز است که البته از طریق پورت DP قابل دسترسی میشود. علاوهبر پورت مذکور، پشتیبانی از پورت HDMI، دو اسپیکر دو واتی و طراحی گیمینگ، از دیگر امکانات این مانیتور تقریباً ۱۰ میلیون تومانی است.
بهترین مانیتور گیمینگ ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان
مانیتور ۲۴ اینچی ایسوس مدل TUF VG24VQE
مانیتور گیمینگ ایسوس مدل VG24VQE با پنل VA و خمیدگی کمی که دارد میتواند زاویهی دیدی تا ۱۷۸ درجه را در اختیار کاربر بگذارد. این مانیتور با قیمت تقریبی ۱۰٫۵ میلیون تومان در بازار موجود است و امکاناتی بسیار حرفهای را برای کاربران علاقهمند به بازی ارائه میکند.
نرخ نوسازی ۱۶۵ هرتز، زمان پاسخدهی یک میلیثانیه و انواع فناوریها مانند گیمپلاس و گیمویژوال ایسوس برای بهبود کیفیت بازی، درون این مانیتور گنجانده شدهاند. در نهایت ظاهر گیمینگ و بلندگوهای مانیتور، آن را به گزینهای تمامعیار در این بازهی قیمتی تبدیل میکنند. پورتهای HDMI و DP نیز برای اتصال دستگاههای خارجی وجود دارند که برای رسیدن به نرخ ۱۶۵ هرتز حتماً باید از پورت DP استفاده کنید.
مانیتور ۲۹ اینچی ال جی مدل 29WQ600
اگر برای بازی کردن به مانیتوری کشیده نیاز دارید، مانیتور گیمینگ الجی مدل 29WQ600 با قیمتی حدود ۱۳ میلیون تومان ارزش خرید زیادی دارد. پنل این مانیتور از نوع IPS با رزولوشن ۲۵۶۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۰۰ هرتز بوده که با زمان پاسخدهی ۵ میلیثانیه برای بازیکردن بسیار مناسب است.
الجی در قرار دادن پورتها در پشت مانیتورش بسیار خوب عمل کرده و تقریباً هرچیزی را که نیاز دارید، به کار برده است؛ از جمله پورت HDMI 2.0، یواسبی تایپ سی، DP 1.4 و جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون. همچنین دو اسپیکر ۷ واتی نیز در دو طرف دستگاه وجود دارد که صدای مناسبی دارند.
مانیتور ۲۷ اینچی سامسونگ مدل LS27A600
مانیتور گیمینگ سامسونگ مدل LS27A600 از ۲۷ اینچیهای خوشساخت در بازهی ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است. پنل IPS با نرخ نوسازی ۷۵ هرتز و وضوح 1440p که تراکم پیکسلی آن را تا ۱۰۸ پیکسلبراینچ افزایش داده و رنگهای روشن و زندهای را نیز با قابلیت HDR10 در اختیارتان قرار میدهد.
حاشیهی باریک، پشتیبانی از فناوریهای مختلف برای بازی و کار و تنوع بالا در بخش پورتها که شامل دو پورت USB، پورت HDMI و DP و خروجی هدفون میشود، از دیگر ویژگیهای مثبتی است که با خرید مانیتور سامسونگ نصیبتان خواهد شد. قیمت ۱۴ میلیون تومانی نیز به نسبتِ امکانات، معقولانه بهنظر میرسد.
بهترین مانیتور گیمینگ ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان
مانیتور ۲۷ اینچی سامسونگ اودیسه G5 مدل LS27AG550EM
مانیتورهای سری اودیسه سامسونگ بهطور ویژه برای گیمرها طراحی شدهاند که مانیتور گیمینگ سامسونگ اودیسه G5 با قیمت حدودی ۱۶ میلیون تومان و امکاناتی که ارائه میدهد، یکی از خوشقیمتها میان آنها است.
پنل مانیتور یادشده از نوع VA با نوردهی W-LED و عمق رنگ ۸ بیتی است که رنگ مشکی عمیقتری نسبت به پنلهای IPS دارد. نرخ تازهسازی مانیتور سامسونگ از ۴۸ تا ۱۶۵ هرتز متغیر بوده و رزولوشن پنل نیز ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل عنوان شده است. همچنین در بخش درگاهها نیز یک پورت DP 1.4، یک پورت HDMI 2.0 و یک خروجی هدفون به چشم میخورد اما خبری از بلندگو نیست.
مانیتور ۲۸ اینچی اماسآی مدل G281UV
اگر بعد از خرید کنسول بازی قصد دارید مانیتوری با وضوح 4K برای آن تهیه کنید، مانیتور گیمینگ اماسآی مدل G281UV با توجه به قیمت تقریباً ۱۷ میلیون تومانی خود، بهترین مانیتور گیمینگ 4K در این بازهی قیمتی است.
حاشیههای باریک و ظاهر گیمینگ، پنل IPS، تراکم پیکسلی بالای ۱۵۷ پیکسلبراینچ، تنوع در پورتهای ورودی و پشتیبانی از فناوری DisplayHDR 400، ویژگیهای باارزش مانیتور 4K اماسآی در بازهی قیمتی یادشده بهشمار میروند.
مانیتور ۳۲ اینچی سامسونگ اودیسه G5 مدل LS32CG510EM
مانیتور گیمینگ سامسونگ مدل اودیسه G5 امکانات مشابهی درست مانند مدل ۲۷ اینچی را در خود جای داده است که نسبت به سایز و قیمت ۱۶٫۵ میلیون تومانی خود ارزش خرید نسبتاً خوبی دارد.
طراحی گیمینگ، وضوح 1440p با نرخ تازهسازی ۱۶۵ هرتز و زمان پاسخگویی یک میلیثانیه در کنار پنل VA با پشتیبانی از فناوری HDR10، تمام چیزهایی هستند که شما برای بازی کردن از مانیتور گیمینگ انتظار دارید. همچنین در بخش درگاهها نیز دو پورت HDMI 2.0، یک پورت DP 1.4 و یک خروجی هدفون قرار گرفته است اما باز هم خبری از اسپیکر نیست.
توجه داشته باشید که برای رسیدن به حداکثر نرخ تازهسازی، استفاده از پورت DP ضروری است زیرا درگاه HDMI نسخه 2.0 قادر به ارائه چنین نرخ بالایی نیست.
بهترین مانیتور گیمینگ ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان
مانیتور ۲۷ اینچی ایسوس مدل TUF VG27AQL1A
مانیتور گیمینگ ایسوس مدل TUF VG27AQL1A وضوح خیرهکنندهی QHD (۲۵۶۰ x ۱۴۴۰)، نرخ نوسازی سریع ۱۷۰ هرتز و پشتیبانی از هر دو فناوری G-SYNC و FreeSync را ارائه میدهد. این مانیتور از پنل IPS استفاده میکند که دقت رنگ، کنتراست و زاویهی دید عالی دارد و با پوشش ۱۳۰ درصد از فضای رنگی sRGB، پشتیبانی از HDR و زمان پاسخدهی یک میلیثانیه، تاری اجسامِ در حال حرکت را کاهش میدهد.
مانیتور ایسوس با قیمت تقریبی ۲۲ میلیون تومان و طراحی شیک و جذاب خود، برای سختافزارهای قدرتمند انتخاب بسیار مناسبی است و نرخ نوسازی بالایی را از هر دو پورت HDMI و DP خود ارائه میدهد.
مانیتور ۳۰ اینچی ایسوس ROG Strix مدل XG309CM
مانیتور گیمینگ ایسوس مدل XG309CM با طراحی پرمیوم و کشیده و نسبت تصویر ۲۱:۹، زیبایی خاصی به اتاق گیم شما میبخشد. پنل مانیتور مذکور از نوع IPS است که با چراغهای LED نوردهی میشود، از این رو کنتراست و عمق رنگ مشکی تا حد زیادی در آن بالا رفته است.
وضوح مانیتور ایسوس ۲۵۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است که با نرخ تازهسازی بسیار زیاد ۲۲۰ هرتز و زمان پاسخگویی ۱ میلیثانیه، مهارتها و تجربه شما را در بازی کردن ارتقا میدهد. دو اسپیکر دو واتی، درگاههای یواسبی تایپ A و تایپ C با قابلیت شارژ تا ۱۵ وات، HDMI 2.0 و DP 1.4 در کنار یک خروجی هدفون، سایر امکانات و ویژگیهای مانتیور گیمینگ یادشده را تشکیل میدهند.
بهترین مانیتور گیمینگ ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان
مانیتور ۳۴ اینچی ال جی مدل 34WP65C
مانیتور گیمینگ ال جی مدل 34WP65C در واقع برادر بزرگتر مانیتور الجی قبلی در لیست است. مانیتوری فوق عریض و خمیده که وضوح QHD خیرهکنندهی ۳۴۴۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، نرخ نوسازی سریع ۱۶۰ هرتز و فناوری AMD FreeSync را برای عملکردی روان در بازیها ارائه میدهد. سازگاری با HDR 10، بلندگوهای استریو و طراحی باریک از جملهی ویژگیهای دیگر دستگاه است، شاید تنها نقص پنل، روشنایی ۳۰۰ نیتی باشد که کمی کمتر از سایر رقبا محسوب میشود.
در بخش پورتها نیز دو پورت HDMI 2.0 و یک پورت DP 1.4 در کنار خروجی هدفون برای نیازهای مختلف در نظر گرفته شده است. یادتان باشد که برای تجربهی وضوح بالای مانیتور الجی در بازیهای مختلف، نیازمند سختافزار قدرتمند و نسبتاً گرانی هستید!
مانیتور ۳۲ اینچی اماسآی مدل G321CUV
یکی دیگر از مانیتورهایی که برای کنسولهای بازی مناسب است، مانیتور گیمینگ اماسآی مدل G321CUV است که با وضوح 4K، سایز نسبتاً بزرگ، پنل VA خمیده و پشتیبانی از HDR، گزینهای بسیار مناسب برای بازی کردن بهحساب میآید که قیمت تقریبی ۳۰ میلیون تومان را دارد.
بهدلیل لبههای نازک، شما بهراحتی میتوانید دو دستگاه از مانیتورهای اماسآی را کنار هم قرار دهید و بهراحتی میان آنها جابهجا شوید. این محصول گیمینگ تمام قابلیتهای نرمافزاری برای بازی کردن و پورتهای موردنیاز با استاندارد بالا را دارا است تا ارزش خرید خوبی را برایتان به ارمغان بیاورد.
بهترین مانیتور گیمینگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان
مانیتور ۳۴ اینچی هواوی میت ویو مدل GT 34
مانیتور گیمینگ هواوی میت ویو مدل GT 34 مانند مدل ۲۷ اینچی که آن هم گزینه خوبی برای بازی کردن محسوب میشود، دارای پورتهای مختلف و طراحی بسیار مینیمالی است. همچنین برای پخش صدا نیز در جعبه، ساندبار نسبتاً مناسب و زیبایی قرار دارد که صدای خوب و نور جذابی را به میز کار یا اتاق گیم شما میآورد، چیزی که در مدل ۲۷ اینچی وجود ندارد.
وضوح تصویر پنل خمیده و کشیدهی مانیتور هواوی ۳۴۴۰ در ۱۴۴۰ است که با تراکم پیکسلی ۱۰۹ پیکسلبراینچ و نرخ نوسازی ۱۶۵ هرتز گزینهی بسیار مناسبی برای بازی کردن بهشمار میآید که در زمان نگارش مقالهی پیشرو، با قیمتی نزدیک به ۳۳ میلیون تومان بهفروش میرسد.
مانیتور ۲۸ اینچی ایسوس مدل TUF VG28UQL1A
مانیتور گیمینگ ایسوس مدل TUF VG28UQL1A با اندازهی ۲۸ اینچ و وضوح 4K به تراکم پیکسلی فوقالعادهی ۱۵۷ پیکسلبراینچ دست مییابد که یکی از شفافترین تصویرهای بازار را حتی از نمای بسیار نزدیک دارد. پنل IPS با زمان پاسخدهی یک میلیثانیه در کنار نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، برای اجرای انواع بازیهای کنسولی و کامپیوتری مناسب است.
پشتیبانی از فناوریهای HDR10 و DisplayHDR 400، همگامسازی تطبیقی انویدیا و ایامدی و لیست بلندی از بهینهسازها هنگام بازی، مانیتور ۳۷ میلیونی ایسوس را به بهترین گزینه برای بازهی موردنظر تبدیل کرده است. همچنین جدیدترین نسخه از پورتهای HDMI و DP، این مانیتور را برای بازی کردن با کنسولهای نسل نهمی، بسیار ایدئال میکند.
بهترین مانیتور گیمینگ بدون در نظر گرفتن قیمت
مانیتور ۴۹ اینچی پرچمدار سامسونگ اودیسه مدل G9 C49G95T
مانیتور گیمینگ پرچمدار سامسونگ اودیسه مدل G9 C49G95T چیزی نیست که هر کاربری سراغ آن برود و اکثر کاربران ایرانی سعی میکنند چنین هزینهای را صرف خرید سختافزار قدرتمندتر کنند؛ اما اگر دغدغهی بودجه را کنار بگذاریم، این مانیتور ۵۵ میلیون تومانی سامسونگ با وضوح فوقالعاده بالای ۵۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل، نرخ نوسازی تا ۲۴۰ هرتز و زمان پاسخدهی یک میلیثانیه یکی از بهترینها در جهان است.
برای بازی کردن روی مانیتور فوقعریض سامسونگ نیازمند یکی از کارت گرافیکهای پرچمدار انویدیا یا AMD خواهید بود تا FPS مناسبی از بازی دریافت کنید. تمامی فناوریهای نمایش بهینهی تصویر مانند HDR، کوانتوم دات، Adaptive Sync و همگامسازهای تطبیقی انویدیا و ایامدی در این مانیتور گنجانده شدهاند و با استفاده از پورتهای HDMI و DP میتوانید سیستم خود را به آن وصل کنید.
مانیتور ۳۲ اینچی اماسآی مدل Optix MPG321UR QD
مانیتور گیمینگ اماسآی مدل Optix MPG321UR QD جز مانیتورهای ردهبالای این شرکت محسوب میشود که از فناوری کوانتوم دات بهره میبرد و با قیمت تقریبی ۵۷ میلیون تومان، پکیج کاملی را برای بازی با انواع دستگاهها از جمله PC و کنسولهای نسل نهم ارائه میکند.
مانیتور اماسآی از پنل IPS با نوردهی LED، وضوح 4K و نرخ تازهسازی ۱۴۴ هرتز بهره میبرد که اتفاقاً برای بازی با کنسول PS5 بهطور ویژه بهینه شده است. اماسآی در این مانیتور عمق تصویر را تا ۱۰ بیت واقعی بالا برده و مجموعه بسیار متنوعی از پورتها را در آن جای داده که از جمله آنها میتوان به تعداد زیادی پورت یواسبی معمولی و تایپ C، خروجی و ورودی هدفون و میکروفون و پورتهای HDMI 2.1 و DP 1.4 اشاره کرد.
در راهنمای خرید پیشرو سعی شد بهترین مانیتورهای موجود در بازار ایران براساس قیمتهای مختلف معرفی شوند تا به شما در خرید مانیتوری برای کامپیوتر یا کنسول بازیتان کمک کرده باشیم. اگر گزینهی دیگری نیز میشناسید که در این بازههای قیمتی معرفی نشده است، لطفاً آن را در بخش دیدگاهها با دیگران به اشتراک بگذارید.
نظرات