D1-kifpool

JTEKT و معرفی فرمان مخصوص خودروهای خودران

جمعه 11 فروردین 1396 - 18:30
مطالعه 2 دقیقه
شرکت JTEKT به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان غربیلک فرمان در جهان، به دنبال توسعه‌ی فرمان‌ مخصوص خودروهای خودران است.
تبلیغات
D4-mcid4

JTEKT به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان غربیلک فرمان در جهان شناخته می‌شود و حالا این کمپانی به دنبال ساخت غربیلک‌ فرمان ویژه برای خودروهایی است که قابلیت رانندگی خودکار دارند. در مقاله‌ای که در نشریه‌ی صنعتی Automotive News به چاپ رسیده است، تتسو آگاتا مدیر شرکت JTEKT عنوان کرد که این کمپانی به دنبال اختراع نسل بعدی غربیلک‌ فرمان است که همخوانی و سازگاری بیشتری با خودروهای خودران و تکنولوژی‌های بیشتر دارد.

یکی از کلیدی‌ترین اختراعات در این زمینه، سیستم فرمان با سیم (steer-by-wire) است. در این سیستم، ارتباط مکانیکی بین غربیلک و چرخ‌ها وجود ندارد و تمامی کارها به‌واسطه‌ی سنسور و عملگر‌ها انجام می‌شود. به گفته‌ی آگاتا، استفاده از این فناوری تأثیر محسوسی در افزایش ایمنی دارد و لذت رانندگی را نیز دوچندان می‌کند.

سیستم‌های جایگزین نیز در این سامانه‌ها پیش‌بینی شده‌اند تا در زمانی که خودرو در حالت رانندگی خودکار قرار دارد و مشکلی پیش بیاید، بتوان خودرو را با استفاده از آن‌ها کنترل کرد. همچنین با کمک سامانه‌های پشتیبان می‌توان در مواقع بحرانی کنترل خودرو را بر عهده گرفت.

آگاتا در مصاحبه‌ی خود با اتوموتیو نیوز گفته است: «زمانی که ما فرمان را در دست می‌گیرید، شما هستید که کار سیستم‌های جایگزین را انجام می‌دهید.»

وی همچنین اشاره کرد که در سیستم‌های مربوط به فرمان خودروهای خودران مدارهای پشتیبان نیز پیش‌بینی شده‌اند تا در مواقعی که در مدار اصلی خطایی بروز کند، بتوان همچنان خودرو را در کنترل داشت؛ ضمن این‌که یک موتور دوم نیز برای فرمان دادن به خودرو موجود است تا در صورتی که موتور فرمان‌گیری اصلی دچار مشکل شد، وارد عمل شود. 

رانندگی خودکار

گزارشات نشان می‌دهند که JTEKT به‌طور جدی در حال توسعه‌ی این سیستم‌ها است و آن‌ها را تا سال آینده معرفی خواهد کرد. احتمال می‌رود که نسخه‌ی نهایی و قابل تولید سامانه‌های رانندگی خودکار تا سال ۲۰۲۰ عملیاتی شوند و به خطوط تولید خودروسازان راه پیدا کنند. 

آگاتا در این خصوص نیز گفته است که کمپانی آن‌ها تا حدود سال ۲۰۱۸ پروژه را به سرانجام خواهد رساند و در این صورت می‌توان این فرمان‌ها را به مشتریان عرضه کرد.

در انتها، بد نیست اشاره کنیم که کمپانی شرکت مطرح JTEKT حدود یک‌چهارم سیستم‌های فرمان جهان را تولید می‌کند و تأمین‌کننده‌ی اصلی تویوتا، غول خودروسازی جهان است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
بهترین دستگاه های فشار خون دیجیتال
بهترین دستگاه‌های فشارسنج دیجیتال [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

فشارسنج، دستگاهی بسیار ارزشمند است که به‌ شما کمک می‌کند بدون رفتن به مراکز درمانی، وضعیت سلامتتان را در خانه زیر نظر داشته باشید.

12
1 روز قبل
عمر باتری گلکسی A35
چه کار کنیم گوشی سامسونگ کمتر شارژ مصرف کند؟

اگر نگران سریع خالی‌شدن باتری گوشی سامسونگ خود هستید، این ترفندها را امتحان کنید تا شارژدهی دستگاهتان افزایش یابد.

62
1 روز قبل
پیامرسان داخلی
اطلاعیه وزارت ارتباطات؛ برقراری تماس ایرانیان خارج با داخل کشور از طریق پیام‌رسان‌های داخلی / محدودیت‌ها «مقطعی» است

وزارت ارتباطات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد ایرانی‌های خارج از کشور می‌توانند با پیام‌رسان‌های داخلی از آشنایان خود در ایران با خبر شوند.

273
2 روز قبل
محدودیت اینترنت ایران
محدودیت‌های اینترنت در برخی نقاط کشور کمتر شد

کاهش نسبی محدودیت‌های اینترنت در برخی نقاط کشور؛ اتصال به سایت‌های بین‌المللی آسان‌تر شده است

962
1 روز قبل
تلگرام پاول دورف
مدیرعامل تلگرام: بیش از ۱۰۰ فرزند دارم و از همین‌حالا وصیت‌نامه‌ام را نوشته‌ام

مدیرعامل ۴۰ ساله‌ی تلگرام بیش از ۱۰۰ فرزند بیولوژیکی دارد و می‌خواهد به همه‌ی آن‌ها ارث بدهد.

427
2 روز قبل
قطع اینترنت / قطعی اینترنت / Internet Outage
«بله» و «ایتا» از دسترس خارج شدند

بله و ایتا از دسترس خارج شدند.

1215
1 روز قبل
قطع اینترنت - سایت باز نمی‌شود
نت‌بلاکس: اینترنت ایران دوباره در حال محدود شدن است

داده‌های نت‌بلاکس نشان می‌دهد اینترنت ایران دوباره در حال محدود شدن است.

1226
1 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات