
روز گذشته یک انفجار در Foxconn Chengdu رخ داد. این انفجار در خط تولید iPad2 اتفاق افتاد و منجر به کشته شدن دو نفر گردید. تعداد مجروحین این انفجار فعلا 16 نفر گزارش شده است. در ادامه ویدئو مربوط به این حادثه را مشاهده می کنید.
این حادثه حوالی ساعت 19:10 به وقت محلی رخ داده است. شدت این انفجار به حدی بوده که حدود 10 ماشین آتش نشانی، 10 آمبولانس و تعداد زیادی ماشین پلیس در محل حادثه حضور به هم رساندند.
ساختمانی که خط تولید این محصول در آن قرار داشت تا اطلاع ثانوی برای جلوگیری از وقوع انفجارهای احتمالی، تخلیه شده است. ظاهرا حال 3 نفر از افراد زخمی وخیم اعلام شده است. در ادامه ویدئوی مربوط به این انفجار را مشاهده می کنید.
منبع: Slashgear
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.