سونی با تمرکز بر بخش پلی‌استیشن، استراتژی کسب و کار خود را تا سال 2018 اعلام کرد (بروزرسانی)

پنج‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶
مطالعه 3 دقیقه
سونی آخرین تجدید نظر در استراتژی خود را تا سال 2018 اعلام کرد؛ این کمپانی قصد دارد تمرکز خود را در بخش‌های سرگرمیِ سونی پیکچرز و پلی‌استیشن با هدف افزایش سوددهی حفظ کند.
تبلیغات

سونی طی ۷ سال اخیر ۶ ضرر مالی را گزارش کرده است؛ سونی اعلام کرد که استراتژی جدید می‌تواند برای سال مالی ۲۰۱۷، در مجموع سود عملیاتی ۴.۲ میلیارد دلار را به همراه بیاورد. این کمپانی برای سال مالی ۲۰۱۳ خود، ضرری ۱.۲ میلیارد دلاری را به ثبت رسانده و انتظار دارد که برای سال مالی ۲۰۱۴ نیز یک ضرر دیگر با حجمی کمتر را تجربه کند.

جدا از بخش‌های پلی استیشن و سرگرمی(سونی پیکچرز) که اصلی‌ترین منبع سوددهی سونی خواهند بود، کسب و کارهای دیگر این شرکت در دو دسته جدا قرار می‌گیرند: واحدهایی که می‌توانند سطح خاصی از سود پایدار را تأمین کنند بر اساس سیاست «سوددهی پایدار» مدیریت خواهند شد و کسب و کارهای با ریسک بالا که سونی به روش «مدیریت فرار» آن‌ها را مدیریت خواهد کرد. به عنوان مثال کسب و کار محصولات مرتبط با تصویر برداری، و راه‌حل های مرتبط با صدا و تصویر در دسته‌ی سوددهی پایدار قرار خواهد داشت، زیرا سونی انتظار رشد زیادی را در این بخش ندارد. بخش‌های موبایل و تلویزیون در دسته‌ی مدیریت فرار قرار خواهند گرفت؛ به گفته‌ی سونی رقابت بازار در این بخش بسیار شدید است.  

سونی اعلام کرد که دقت بیشتری را در این بخش‌ها خواهد داشت و سرمایه گذاری‌هایش را به قصد رسیدن به یک سوددهی پایدار در این بخش‌ها محدود خواهد کرد. این کمپانی همچنین خبر می‌دهد که در این بخش‌ها شرکای جدیدی را نیز به منظور تغییر شرایط کسب و کار خود اختیار خواهد کرد. این کمپانی ژاپنی اضافه کرده که به حرکت خود در مسیر جداسازی بخش‌های دیگری از کسب و کار خود ادامه می‌دهد، اما نامی از این بخش‌ها نبرده است.

رویترز در گزارش‌های اخیر خود خبر داد که سونی بخش کسب و کار موبایل را در صورت ادامه‌ی ضرردهی، کنار خواهد گذاشت؛ اما گزارش امروز سونی صحت این مساله را نشان نمی‌دهد. بخش موبایل ممکن است جزو بخش‌هایی باشد که قرار است از این کمپانی جدا شوند شاید هم برنامه‌ای دیگری برای بخش موبایل در نظر گرفته شده باشد.

بروزرسانی:

کازو هیرایی، مدیر عامل سونی، نقشه راه جدید کسب و کار این کمپانی را در سه محور تشریح می‌کند:

  • ۱. سونی پیکچرز که به تازگی حمله هکرها و تهدید بزرگی را پشت سر گذاشته است.
  • ۲. بخش پلی‌استیشن که در نبرد کنسول‌های نسل هشتم با اختلاف پیروز میدان شده است. با این حال در بخش موبایل، یعنی پلی استیشن موبایل و کنسول‌های دستی قابل حمل سونی نتوانسته انتظارات را برآورده کند.
  • ۳. فروش سنسورهای عکاسی به اپل برای استفاده در آیفون

در ادامه می‌توانید در نموداری، میزان سود و ضرردهی بخش‌های مختلف تجارت سونی را بر مبنای گزارش مالی سه‌ماهه چهارم این کمپانی ژاپنی مشاهده کنید.

sony
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات