توییتر انتشار تصاویر متحرک با فرمت APNG را ممنوع کرد

چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
مطالعه 2 دقیقه
توییتر برای حفاظت از افراد مبتلا به بیماری صرع، انتشار فایل‌های تصاویر متحرک APNG را ممنوع کرد.
تبلیغات

پس از حمله توییتری به‌حساب کاربری بنیاد صرع و انتشار تصاویر متحرک که باعث ایجاد تشنج در کاربران مبتلا به صرع شد، توییتر تصمیم گرفت انتشار هرگونه تصویر PNG متحرک با فرمت APNG را کاملا ممنوع کند.

دلیل ممنوعیت کامل انتشار تصاویر و فایل‌های متحرک این بود که به‌تازگی، ضعفی امنیتی در توییتر کشف‌ شده است که کاربران با استفاده از آن می‌توانستند چندین تصویر متحرک را با فرمت APNG منتشر کنند و قابلیت پخش خودکار تصاویر و ویدئوها را دور بزنند و این مجموعه تصاویر را به‌صورت پخش خودکار منتشر کنند. با پخش خودکار این تصاویر متحرک، مبتلایان به بیماری صرع نمی‌توانستند پیش از تماشا از متحرک‌بودن تصاویر منتشرشده مطلع شوند و همین امر باعث ایجاد حمله‌های تشنجی در آن‌ها شده بود.

توییتر بیانیه‌ای نیز دراین‌باره منتشر کرده است:

فایل‌های متحرک APNG جذاب هستند و طرفداران بسیاری دارند؛ اما از تنظیمات پخش خودکار پیروی نمی‌کنند. همین امر سبب شد با وجود علاقه‌ی کاربرانمان، امکان اضافه‌کردن این فایل‌ها را کاملا حذف کنیم تا بتوانیم امنیت و سلامتی کاربران مبتلا به بیماری صرع را تأمین کنیم. فایل‌های APNG حجم زیادی دارند و در برخی اوقات سبب از‌کار‌افتادن اپلیکیشن توییتر می‌شوند. علاقه‌ی کاربرانمان به انتشار این فایل‌ها را درک می‌کنیم؛ اما پس از حمله‌ی توییتری به بیماران صرع و انتشار انبوه تصاویر متحرک و چشمک‌زن، قصد داریم از تکرار این اتفاق جلوگیری کنیم.

کاربران می‌توانند به‌جای تصاویر متحرک با فرمت APNG از تصاویر متحرک با فرمت گیف (GIF) در توییت‌هایشان بهره ببرند. این فایل‌ها طرفداران بسیاری دارند و قابلیت پخش خودکار توییتر را نیز دور نمی‌زنند. همچنین، توییتر برای جبران حذف فایل APNG، در حال کار روی قابلیت اضافه‌کردن متن به فایل‌های متحرک گیف است.

ماه گذشته، حمله‌ی توییتری گسترده‌ای علیه بنیاد صرع انجام شده بود که در آن، برخی از کاربران تصاویر متحرک حاوی نورهای شدید و چشمک‌زن را ارسال کرده بودند؛ حمله‌ای که مشخص نیست چند فرد مبتلا به صرع در توییتر از آن آسیب‌ دیده و تحت‌تأثیر قرار گرفته‌اند. بنیاد جهانی صرع نیز اعلام کرد شکایت‌هایی علیه حساب‌های کاربری شرکت‌کننده در این حمله توییتری تنظیم کرده و امیدوار است کاربران مقصر شناسایی شوند.

تصویر متحرک برای مبتلایان به صرع ممکن است سلاحی کشنده باشد که حمله و تشنج ایجاد می‌کند و حتی به مرگ این افراد منجر شود. ممنوع‌کردن قابلیت ارسال فایل APNG در توییتر گامی مهم برای تأمین امنیت تمام کاربران است و دیگر افراد شرور نمی‌توانند با انتشار فایل‌های متحرک جان مبتلایان به صرع را تهدید کنند.

دیدگاه شما درباره‌ی این تصمیم توییتر چیست؟

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات