مشورَپ؛ مشاوره آنلاین چه معایب و مزایایی دارد؟

سه‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰
مطالعه 3 دقیقه
در دوران پیش از اینترنت، انجام هر کاری در گرو مراجعه به مراکز فیزیکی و ایستادن در صف‌های طولانی و آزمون و خطا برای پیداکردن بهترین جواب بود؛ کاری که در مقایسه با پیشرفت‌های امروزی، شبیه استفاده از دود برای رساندن پیام است.
تبلیغات

با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی به تلفن‌های هوشمند تمام کسب‌و‌کارها دستخوش تغییر شده‌اند. امروزه، یکی از مشاغلی که در فهرست مشاغل آنلاین جایگاه مناسبی پیدا کرده، روانشناسی آنلاین است؛ اما روانشناسی آنلاین چه مزایا و معایبی دارد؟

کپی لینک

همه‌چیز درباره مشاوره‌ی آنلاین؛ ۲۴ ساعته مشورت کنید

مشاوره‌ی آنلاین اگر مؤثرتر از مشاوره حضوری نباشد، تأثیراتی به مراتب مشابه با روانشناسی آفلاین و حضوری دارد. مشاوره‌ی آنلاین این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا زمان و مکان را به نحو احسن و مطابق با میل خود تنظیم کنید و از گفتن هیچ حرفی هراس نداشته باشید. مشاوره آنلاین روانشناسی فرایندی است که در هر زمانی از شبانه‌روز امکان دسترسی به پزشک را برای شما فراهم می‌کند و تنها ابزار لازم برای آن دسترسی به گوشی هوشمند و اینترنت است. باید به این نکته نیز اشاره کرد که مشاوره‌ی آنلاین به‌منظور حذف فیزیکی مشاور نیست؛ اما گاهی تأثیری به مراتب بهتر از مشاوره آفلاین دارد.

کپی لینک

هزینه‌ی مشاوره‌ی آنلاین و آفلاین

اگر تا به حال برای جلسه‌های مشاوره به مراکز درمانی مراجعه کرده باشید، متوجه هزینه‌ی گران جلسات مشاوره‌ی حضوری و آفلاین شده‌اید. خوشبختانه جلسات مشاوره‌ی آنلاین در مقایسه با مشاوره‌های آفلاین هزینه‌های کمتری دارد. البته، بسته به زمانی‌که برای مشاوره نیاز دارید، هزینه‌ی متفاوتی باید بپردازید که باز هم از مشاوره‌های آفلاین ارزان‌تر است. یکی دیگر از مزایای جلسات مشاوره‌ی آنلاین این است که فرد نیازی ندارد زمانی طولانی صبر کند تا فرصت برای صحبت با مشاور را پیدا کند. در شیوه‌ی آنلاین، به‌ویژه افرادی بهره‌ی مناسبی می‌برند که به تماس دائم و پی‌در‌پی با پزشک نیاز دارند.

کپی لینک

مزایای مشاوره‌های اینترنتی و آنلاین؛ اول تو قطع کن!

عنصر خجالت همیشه یکی از مشکل‌سازترین مواردی است که در جلسات روان‌درمانی وجود دارد. افراد حین مراجعه به پزشک دچار خجالت می‌شود و گاهی جلساتی طولانی نیاز دارند تا فضای بین افراد با مشاور شکسته شود. در صورتی که در مشاوره‌های آنلاین، فرد می‌تواند با فراغ‌بال بیشتری با روان‌درمان و مشاور مکالمه کند.

ترس از مراجعه به روانشناس در مشاوره‌هایی که به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود، مراجع مطالب را به بیان‌ها و در روش‌های مختلف دریافت می‌کند که به تأثیر بیشتر در فرایند روانشناسی منجر می‌شود. همچنین، مراجع می‌تواند تنها با در دست داشتن گوشی همراه و دسترسی به اینترنت جست‌وجو کند و بهترین مشاور را برای خود بیابد. روانشناسی‌های آنلاین به‌ویژه برای افرادی بازدهی درخورتوجهی دارد که به اضطراب اجتماعی مبتلا هستند. برخی از افراد در حضور غریبه‌ها احساس امنیتشان را از دست می‌دهند و نمی‌توانند آن‌گونه که باید، احساسات خود را در جلسات بیان کنند.

مشورپ
کپی لینک

معایب روانشناسی آنلاین چیست؟ کاش اینجا بودی!

همان‌طورکه می‌دانید، روانشناسی عملی است که به حضور فیزیکی مراجع و مشاور نیاز دارد. در چنین حالتی افراد می‌توانند به شیوه‌ی بهتری درمان شوند و جلسات خود را طی کنند. البته، با توجه به بررسی‌های انجام‌شده، میزان عملکرد و بازدهی روانشناسی‌های آنلاین دست‌کمی از جلسات آفلاین ندارد. نبود ارتباط فیزیکی شاید تنها ایرادی است که می‌توان به جلسات آنلاین مشاوره نسبت داد. برای استفاده از خدمات مشاوره‌ی آنلاین حتما از مراکز معتبر راهنمایی بگیرید.

سامانه‌ی مشاور آنلاین «مشورَپ» می‌تواند شما را با یک کلیک به مشاور وصل کند. حق هر کسی‌ است که امکان مشاوره‌ی امن و راحت و با قیمت مناسب را داشته باشد. اگر شما هم می‌خواهید از شرّ افکار آزاردهنده و مشکلات فکری راحت شوید، همین الان اپلیکیشن موبایل را نصب یا از نسخه‌ی وب آن استفاده کنید و به یکی از مشاوران آنلاین «مشورَپ»‌ وصل شوید.

دانلود اپلیکیشن و شروع مشاوره از: www.mashverapp.com

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات