بنچمارک‌های منتسب به پیکسل ۹ پیشرفت ناامیدکننده Tensor G4 را نشان می‌دهند

یک‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
نمای جلوی گوشی گوگل پیکسل ۸
جزئیات جدیدی از پرچمداران آینده‌ی گوگل فاش شده است.
تبلیغات

پرچمداران جدید گوگل یعنی گوشی پیکسل مدل ۹، ۹ پرو و ۹ XL تحت اولین آزمایش‌ها قرار گرفته‌اند. همچنین جزئیات بیشتری از پردازنده‌ی تنسور G4 که در این نسخه از پرچمداران گوگل استفاده خواهد شد، در دسترس قرار گرفته است.

بر اساس نتایج تست‌های عملکردی که توسط Rozetked انجام شده، تراشه‌ی تنسور G4 دارای یک هسته‌ی اصلی Cortex-X4 به‌همراه سه هسته‌ی Cortex-A720 و چهار هسته‌ی کم‌مصرف Cortex-A520 است. تنسور نسل اول و نسل دوم از ترکیب ۲+۲+۴ هسته بهره می‌بردند اما این تعداد در نسل سوم به ۱+۴+۴ تغییر پیدا کرد.

در زیر جدول زیر، مقایسه‌ی مشخصات تنسور G4 با نسل‌های قبلی این سیستم-روی-چیپ آورده شده است:

تراشه

تنسور

تنسور G2

تنسور G3

تنسور G4

هسته‌ی اصلی

دو هسته‌ی Cortex-X1 (۲٫۸ گیگاهرتزی)

دو هسته‌ی Cortex-X1 (۲٫۸۵ گیگاهرتز)

یک هسته‌ی Cortex-X3 (۲٫۹۱ گیگاهرتز)

یک هسته ی Cortex-X4 (۳٫۱ گیگاهرتز)

هسته‌های میانی

دو هسته‌ی Cortex-A76 (۲٫۲۵ گیگاهرتز)

دو هسته‌ی Cortex-A78 (۲٫۳۵ گیگاهرتز)

چهار هسته‌ی Cortex-A715 (۲٫۳۷ گیگاهرتز)

سه هسته‌ی Cortex-A720 (۲٫۶ گیگاهرتز)

هسته‌های کم‌مصرف

چهار هسته‌ی Cortex-A55 (۱٫۸ گیگاهرتز)

چهار هسته‌ی Cortex-A55 (۱٫۸ گیگاهرتز)

چهار هسته‌ی Cortex-A510 (۱٫۷ گیگاهرتز)

چهار هسته‌ی Cortex-A520 (۱٫۹۵ گیگاهرتز)

کمپانی آرم اعلام کرد که هسته‌ی Cortex-X4 (که در نسل سوم اسنپدراگون ۸ نیز به کار رفته) نسبت به نسل قبل، شاهد ۱۵ درصد بهبود عملکرد و ۴۰ درصد افزایش بهره‌وری انرژی خواهد بود. همچنین هسته‌ی A720 از ۲۰ درصد بهبود در بهره‌وری انرژی نسبت به نسل پیشین بهره می‌برد و هسته‌ی A510 نیز با ۲۲ درصد افزایش در این زمینه همراه شده است.

تصاویر لو رفته از اجرای بنچمارک انتوتو در پیکسل ۹، ۹ پرو و 9 XL

اطلاعات منتشرشده مربوط به نسخه‌ای است که هنوز نرم‌افزار نهایی را اجرا نمی‌کند. پیکسل‌های جدید در نتایج بنچمارک انتوتو عملکرد خوبی داشته‌اند.

پیکسل ۹، پیکسل ۹ پرو و پیکسل ۹ XL به‌ترتیب در بنچمارک انتوتو به امتیاز‌های ۱٬۰۱۶٬۱۶۷ و ۱٬۱۴۸٬۴۵۲ و ۱٬۱۷۶٬۴۱۰ رسیدند. برای مقایسه باید گفت که پیکسل ۸ در این تست امتیاز ۸۷۷٬۴۳۳ را ثبت کرده بود. از طرفی تراشه‌های رقیب مثل اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و اسنپدراگون نسل ۸ نسل ۲ در بنچمارک مذکور به‌ترتیب امتیاز ۲٬۰۸۷٬۹۳۰ و ۱٬۵۳۲٬۷۱۳ را ثبت‌ کرده‌اند که هردو نسبت‌ به سیستم-روی-چیپ پرچمدار بعدی گوگل، با اختلاف نسبتاً زیادی در جایگاه بالاتر قرار می‌گیرند.

در حالی که انتظار می‌رود تراشه‌ی تنسور نسل پنجم در پیکسل ۱۰ از فرایند تولید TSMC استفاده کند، به نظر می‌رسد تراشه‌ی نسل چهارم که توسط سامسونگ ساخته شده است با علامت سؤال‌هایی برای خریداران همراه باشد. پیش‌تر شایعاتی مبنی بر استفاده‌ی تنسور G4 از جدیدترین فرایند ۴ نانومتری سامسونگ مطرح شده بود که باعث بهبود مدیریت گرما و بهره‌وری انرژی خواهد شد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات