داریا باند

مقایسه داریا باند با رقبا؛ گوشی نیمه‌ایرانی دربرابر میان‌رده‌های سامسونگ و شیائومی

داریا باند چه جایگاهی دربرابر گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G دارد؟
دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
مطالعه 11 دقیقه
داریا باند چه جایگاهی دربرابر گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G دارد؟
گوشی داریا باند در مقایسه‌ با گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی چه عملکردی از خود نشان می‌دهد؟
تبلیغات

داریا باند موبایلی نیمه‌ایرانی است که در خاک چین تولید می‌شود و بازار میان‌رده را هدف گرفته است. این گوشی که قدمی جدی در مسیر بومی‌سازی صنعت موبایل ایران محسوب می‌شود، صرفاً طراحی ایرانی دارد. قطعات، نرم‌افزار و حتی خط تولید داریا همراه همگی مربوط‌ به کشورهای خارجی است.

بر اساس اعلام رسمی شرکت داریا همراه پایتخت، گوشی Daria Bond قرار است با قیمت ۱۰ میلیون تومان ازطریق فروشگاه‌های اینترنتی به فروش برسد. آداپتور و کابل شارژ به‌عنوان هدیه به خریداران داریا باند اعطا می‌شود، اما احتمالاً پس از ورود داریا باند به خرده‌فروشی‌های فیزیکی، خریداران مجبور خواهند بود شارژر را جداگانه تهیه کنند. مشخصاً جعبه‌ی داریا باند شامل آداپتور شارژ نیست.

در رده‌ی قیمتی ۱۰ میلیون تومانی، داریا باند رقبای قدرتمندی در بازار دارد و برای موفقیت باید عملکرد بسیار خوبی از خود بر جای بگذارد. بهینه‌بودن نرم‌افزار نیز بسیار مهم است.

لوگو گوشی داریا باند / Daria Bond

یکی از نکات جالب درباره‌ی داریا باند، ارائه‌ی اکوسیستمی بر پایه‌ی Web 3.0 است. سرویس‌های درحال‌توسعه‌ای نظیر Own2Earn و Sell2Earn و Talk2Earn باعث می‌شوند امکان درآمدزایی، کسب امتیاز و استفاده از این امتیازها برای دارندگان گوشی باند فراهم شود.

گوشی داریا باند با قیمت ۱۰ میلیون تومانی و مشخصاتی مثل ۸ گیگابایت رم، پردازنده‌ی میان‌رده‌ی مدیاتک و نمایشگر ۶٫۷۸ اینچ، گوشی‌های ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی و گلکسی A34 سامسونگ را به‌عنوان رقیب خود می‌بیند. هیچ‌یک از آیفون‌های اپل در بازار ایران ۱۰ میلیون تومان قیمت ندارند و گوشی برندهای دیگری مثل اوپو به‌صورت گسترده در بازار قابل‌تهیه نیست.

کپی لینک

مقایسه طراحی داریا باند با گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G

به‌هنگام مواجهه‌ی اولیه با داریا باند، چینش دوربین‌های پنل پشتی جلب‌توجه می‌کند. بحث درباره‌ی طراحی، معمولاً سلیقه‌ای است؛ اما ترند امروز صنعت موبایل تا حد زیادی از چینش افقی و جزیره‌ی برآمده‌ی دوربین فاصله گرفته و برای نمونه سامسونگ گوشی گلکسی A34 را بدون جزیره‌ی دوربین تولید می‌کند که جذابیت بیشتری دارد.

نمای پشت و جلو گوشی داریا باند / Daria Bond
داریا باند

در پنل پشتی داریا باند سه دوربین افقی به‌همراه فلاش LED، لوگوی داریا همراه و عبارت Bond به چشم می‌خورد. داریا همراه تأکید کرده است دوربین گوشی باند قابلیت‌هایی بر پایه‌ی هوش مصنوعی دارد (که چیز جدیدی نیست و توسط گوشی‌های دیگر نیز ارائه می‌شود).

نمای جلوی داریا باند مشابه تعداد بی‌شماری از گوشی‌های دیگر است، اما لبه‌ی خمیده‌ی دستگاه نکته‌ی مثبتی محسوب می‌شود. بخش بالایی نمایشگر از حفره‌ی دایره‌ای برای دوربین سلفی میزبانی می‌کند. در اطراف نمایشگر شاهد حاشیه‌های باریکی هستیم تا داریا باند دستگاهی مدرن به نظر برسد.

ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی در دست پسر جوان خوشحال
ردمی نوت ۱۲ پرو 5G
ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی با اندروید ۱۲
ردمی نوت ۱۲ پرو 5G

ردمی نوت ۱۲ پرو 5G در بخش جلویی از طراحی نسبتاً مشابهی استفاده می‌کند، اما این گوشی بدنه‌ای با لبه‌ی تخت دارد؛ ترندی که با آیفون ۱۲ اپل شروع شد و امروزه تعداد زیادی از میان‌رده‌ها نیز از لبه‌ی تخت استفاده می‌کنند.

استفاده از شیشه در پنل پشتی و جلویی، یکی از جذاب‌ترین مشخصه‌ها درباره‌ی داریا باند است

پنل پشتی ردمی نوت ۱۲ پرو 5G میزبان سه دوربین است که با چینش مثلثی درون برآمدگی قرار گرفته‌اند. طراحی پنل پشتی ردمی نوت ۱۲ پرو 5G جوان‌پسندتر از داریا باند به نظر می‌رسد؛ اما هیچ‌یک از این دو گوشی از نمای پشتی به اندازه‌ی گلکسی A34 جذاب نیستند.

میان‌رده‌ی خوش‌قیمت سامسونگ که ارزش خرید بالایی برای ما ایرانی‌ها دارد، از سه دوربین با چینش عمودی بهره می‌گیرد که مستقیماً از دل پنل پشتی بیرون زده‌اند. طراحی پنل پشتی گلکسی A34 مینیمال‌تر است و این مشخصه بر جذابیت گوشی می‌افزاید.

با وجود این، گلکسی A34 در بخش جلویی از بریدگی U-شکل استفاده می‌کند که به اندازه‌ی حفره‌ی نمایشگر، جذاب نیست. در نگاه اول، گلکسی A34 نسبت‌ به داریا باند و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G حاشیه‌ی بیشتری در اطراف نمایشگر دارد.

صفحه نمایش گلکسی A34
گلکسی A34
نمای دیگری از پنل پشتی گلکسی A34
گلکسی A34

استفاده از شیشه در پنل پشتی و جلویی، یکی از جذاب‌ترین مشخصه‌ها درباره‌ی داریا باند است. این گوشی از فریم آلومینیومی استفاده می‌کند و در رنگ‌های نقره‌ای و سبز و مشکی در دسترس قرار می‌گیرد.

تنوع رنگی داریا باند قابل‌قبول است،‌ اما نباید فراموش کنیم میان‌رده‌ها در این بازه‌ی قیمتی معمولاً با رنگ‌های متنوع‌تری عرضه می‌شوند تا با انواع سلایق سازگار باشند.

گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو 5G در رنگ‌های مشکی و سفید و آبی و بنفش و گلکسی A34 سامسونگ در رنگ‌های نقره‌ای و بنقش و سبز لیمویی و خاکستری تیره روانه‌ی بازار شده‌اند.

ردمی نوت ۱۲ پرو 5G و گلکسی A34 در پنل پشتی از پلاستیک استفاده می‌کنند و پنل جلویی شیشه‌ای دارند. جنس فریم میان‌رده‌های سامسونگ و شیائومی از پلاستیک است. بنابراین به‌طور کلی داریا باند از لحاظ مواد اولیه، کیفیت ساخت بالاتری نسبت‌ به ردمی نوت ۱۲ پرو 5G و گلکسی A34 دارد.

ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی در دست
ردمی نوت ۱۲ پرو 5G
کپی لینک

مقایسه نرم‌افزار داریا باند با گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G

داریا همراه می‌گوید اولین گوشی هوشمندش با رابط کاربری DariaOS برپایه‌ی سیستم‌عامل اندروید ۱۳ روانه‌ی بازار می‌شود. از آنجا که فعلاً با رابط کاربری داریا باند کار نکرده‌ایم، نظردهی درباره‌ی نرم‌افزار گوشی را به زمانی دیگر موکول می‌کنیم.

در بین دو گوشی دیگر، میان‌رده‌ی سامسونگ عملکرد بهتری دارد؛ چون به‌صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل اندروید ۱۳ عرضه شده است، درحالی‌که ردمی نوت ۱۲ پرو 5G از رابط کاربری MIUI 13 برپایه‌ی اندروید ۱۲ استفاده می‌کند.

گوشی‌های سامسونگ به‌طور کلی رابط کاربری سبک‌تر و سرراست‌تری دارند، اما شیائومی در رابط کاربری گوشی‌هایش تبلیغات نمایش می‌دهد.

افزون‌براین شاید بزرگ‌ترین تفاوت نرم‌افزاری این سه گوشی به مدت پشتیبانی رسمی آن‌ها بازگردد که برای سامسونگ ۴ نسخه اندروید و برای شیائومی و نماینده داریا برابر با ۲ نسخه اندروید است. ناگفته نماند که انتشار به‌روزرسانی‌های امنیتی برای میان‌رده‌های سامسونگ و شیائومی نیز تا یک سال پس از انتشار آخرین نسخه اندروید ادامه دارد.

کپی لینک

مقایسه نمایشگر داریا باند با گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G

داریا باند با نمایشگر ۶٫۷۸ اینچ از نوع Super AMOLED به استقبال کاربرانش می‌آید (Super AMOLED نام تجاری نمایشگرهای OLED ساخت سامسونگ است). نمایشگر ۶۵۰ نیت این گوشی به‌لطف نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، بسیار روان است و محتواهای بصری را با وضوح فول اچ‌دی پلاس (۲٬۴۰۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل) نمایش می‌دهد. داریا همراه به زومیت گفته که گوشی باند از پنل به‌کاررفته در ناتینگ فون ۱ استفاده می‌کند.

نمایشگر ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی
ردمی نوت ۱۲ پرو 5G
رابط کاربری گلکسی A34 سامسونگ
گلکسی A34

ابعاد نمایشگر داریا باند از میان‌رده‌های سامسونگ و شیائومی بیشتر است؛ اما این تفاوت چندان به چشم نمی‌آید. ردمی نوت ۱۲ پرو 5G از نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح مشابه داریا باند بهره می‌گیرد و محتواها را با روشنایی حداکثر ۹۰۰ نیت نمایش می‌دهد. پشتیبانی از استانداردهای +HDR10 و دالبی ویژن جزو نقاط قوت گوشی شیائومی است.

ازطرفی گلکسی A34 سامسونگ از نمایشگر ۶٫۶ اینچ ۱۲۰ هرتز Super AMOLED با وضوح ۲٬۳۴۰ در ۱٬۰۸۰ پیکسل استفاده می‌کند. نسبت تصویر داریا باند و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G معادل ۲۰:۹ است؛ اما نمایشگر گلکسی A34 نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹ دارد.

کپی لینک

مقایسه سخت‌افزار و باتری داریا باند با گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G

قلب تپنده‌ی داریا باند، پردازنده‌ی Dimensity 7050 است که توسط شرکت تایوانی مدیاتک تولید می‌شود. این پردازنده‌ی ۶ نانومتری در واحد CPU به دو هسته‌ی اصلی ۲٫۶ گیگاهرتزی Cortex-A78 و ۶ هسته‌ی کم‌مصرف ۲٫۰ گیگاهرتزی Cortex-A55 مجهز است.

داریا باند از تراشه‌ی مشابه گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G استفاده می‌کند و احتمالاً عملکردی بسیار نزدیک به این دو گوشی خواهد داشت

Dimensity 7050 از تراشه‌ی گرافیکی Mali-G68 MC4 بهره می‌گیرد و ضمن تجهیز به مودم 5G، از Wi-Fi 6 و Bluetooth 5.2 پشتیبانی می‌کند. Dimensity 7050 حدوداً ۲۰ درصد از Snapdragon 778G ضعیف‌تر است.

Dimensity 7050 نسخه‌ی ری‌برندشده‌ی Dimensity 1080 است که در گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو 5G و گلکسی A34 سامسونگ حضور دارد. تنها تفاوت بین این دو تراشه به واحد پردازش عصبی (NPU) برمی‌گردد.

رویداد معرفی داریا باند
داریا باند

داریا همراه می‌گوید گوشی باند در بنچمارک انتوتو به امتیاز ۴۹۳٬۵۲۵ و در گیک‌بنچ به امتیاز ۲٬۲۸۲ دست پیدا می‌کند. مطابق بررسی‌های زومیت، گلکسی A34 سامسونگ در گیک‌بنچ ۵ به امتیاز تک هسته‌ای ۷۸۸ و امتیاز چند هسته‌ای ۲٬۳۰۵ دست پیدا می‌کند. ردمی نوت ۱۲ پرو 5G نیز امتیازات مشابهی دارد.

با توجه به بهره‌مندی داریا باند و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G و گلکسی A34 از تراشه‌ی مشابه، به احتمال زیاد عملکرد هر سه گوشی بسیار نزدیک خواهد بود.

گوشی داریا باند با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد. ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی ۶، ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی دارد و گلکسی A34 در کانفیگ‌های مختلف به ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی مجهز است.

صفحه نمایش گلکسی A34 سامسونگ
گلکسی A34

داریا همراه چیزی درباره‌ی امکان ارتقای حافظه‌ی ذخیره‌سازی نگفته است. ردمی نوت ۱۲ پرو 5G توانایی پشتیبانی از کارت حافظه را ندارد اما حافظه‌ی ذخیره‌سازی گلکسی A34 را می‌توان ازطریق کارت microSDXC ارتقا داد.

گوشی داریا باند به باتری ۴٬۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ وات مجهز است. این سرعت شارژ برای دستگاهی میان‌رده، بسیار جذاب است. ردمی نوت ۱۲ پرو 5G نیز سرعت شارژ مشابهی دارد، اما از باتری پرظرفیت‌تر (۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت) استفاده می‌کند. گلکسی A34 به باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با توان ۲۵ وات مجهز است.

کپی لینک

مقایسه دوربین داریا باند با گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G

پنل پشتی داریا باند میزبان سه دوربین با حسگرهای ۵۰ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی و ۲ مگاپیکسلی است. حسگر ۵۰ مگاپیکسلی که توسط شرکت OmniVision تولید شده در پشت لنز عریض قرار گرفته است و وظیفه‌ی اصلی عکس‌برداری و فیلم‌برداری را برعهده می‌گیرد.

دوربین‌های پشتی گوشی داریا باند شباهت زیادی به ردمی نوت ۱۲ پرو 5G و گلکسی A34 دارند

داریا همراه در جلسه‌ی پرسش‌و‌پاسخ رویداد رونمایی داریا باند گفت دوربین اصلی این گوشی از لرزش‌گیر اپتیکال تصویر (OIS) پشتیبانی نمی‌کند؛ اما مشخصات فنی رسمی این محصول که در اختیار زومیت قرار گرفته، اعلام می‌کند داریا باند لرزش‌گیر اپتیکال دارد. برای صحت‌سنجی این موضوع باید منتظر بمانیم که داریا باند به دست کارشناسان زومیت برسد.

طبق اعلام داریا همراه، گوشی باند در دوربین اصلی از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) استفاده می‌کند. این دوربین ویدیوهای 4K را به‌صورت ۳۰ فریم‌برثانیه ضبط می‌کند.

در مواقعی که بخواهید بخش بیشتری از صحنه را در عکس جای دهید، دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض به کمک شما می‌آید. در نهایت دوربین ۲ مگاپیکسلی داریا باند از لنز ماکرو بهره می‌گیرد. لنز ماکرو مخصوص عکس‌برداری از فواصل بسیار نزدیک است. بخش بالایی نمایشگر داریا باند از دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی میزبانی می‌کند.

برای قضاوت درباره‌ی عملکرد دوربین، صرفاً نمی‌توانیم به اعداد و ارقام اکتفا کنیم و لازم است از نزدیک مشغول کار با داریا باند شویم.

داریا باند
داریا باند

ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی به‌طور مشابه از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. دوربین اصلی این گوشی نیز به PDAF و OIS مجهز است و ویدیوی 4K/30fps ضبط می‌کند. ردمی نوت ۱۲ پرو 5G به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی مجهز است.

گلکسی A34 روی کاغذ ضعیف‌ترین دوربین اصلی را دارد؛ اما نباید اسیر بازی با اعداد شوید. دوربین ۴۸ مگاپیکسلی گلکسی A34 شاید در نگاه اول تعداد پیکسل‌های کمتری نسبت‌ به داریا باند و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G داشته باشد، اما در عمل تصاویر مناسبی ثبت می‌کند. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزش‌گیر اپتیکال نیز بهره می‌گیرد، اما ابعاد پیکسل‌هایش (۰٫۸ میکرون) اندکی کمتر از دو گوشی دیگر است (۱٫۰ میکرون). گلکسی A34 سامسونگ می‌تواند ازطریق دوربین اصلی‌اش ویدیوی 4K/30fps ضبط کند.

ردمی نوت ۱۲ پرو 5G شیائومی در حال عکس برداری
ردمی نوت ۱۲ پرو 5G
طراحی ماژول دوربین گلکسی A34
گلکسی A34

میان‌رده‌ی سامسونگ به دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسی نیز مجهز است. این گوشی در بالای نمایشگر از دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی با توانایی ضبط ویدیوی 4K استفاده می‌کند؛ درحالی‌که وضوح ویدیوی دوربین سلفی ردمی نوت ۱۲ پرو 5G و داریا باند به 1080p می‌رسد.

کپی لینک

جمع‌بندی

داریا باند در نگاه اول دستگاهی قابل‌توجه است. مشخصاتی مثل پنل پشتی شیشه‌ای، فریم آلومینیومی و نمایشگری با لبه‌ی خمیده باعث می‌شوند داریا باند میان‌رده‌ی شایسته‌ای باشد؛ اما این گوشی نیمه‌ایرانی-نیمه‌چینی برای موفقیت در بازار، کار ساده‌ای در پیش ندارد.

گلکسی A34 و ردمی نوت ۱۲ پرو 5G حمایت سامسونگ و شیائومی را در پشت خود می‌بینند و محصولاتی شناخته‌شده و مطمئن برای ایرا‌نی‌ها هستند؛ حال آنکه داریا همراه شرکتی نوپا در حوزه‌ی تولید گوشی محسوب می‌شود. داریا همراه قصد دارد تا دو سال به‌روزرسانی اندروید برای داریا باند منتشر کند؛ اما پشتیبانی نرم‌افزاری سامسونگ و شیائومی از گوشی‌هایشان بسیار بهتر است.

داریا باند به‌زودی به دست کارشناسان زومیت می‌رسد و بررسی عمیق این گوشی را منتشر خواهیم کرد.

مقایسه 3 محصول
گوشی موبایل ردمی نوت 12 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 12 Pro بنفشردمی نوت 12 پرو شیائومیگوشی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 نقره ایگلکسی A34 سامسونگگوشی موبایل داریا باند / Daria Bond نقره ایداریا باند
مدل‌‌ نامبرها22101316CSM-A346E SM-A346B SM-A346B/DS SM-A346B/DSN SM-A346E/DS SM-A346E/DSN SM-A346M SM-A346M/N SM-A346M/DSN SM-A3460-
حدود قیمت در زمان عرضهحدود 240 یوروحدود 390 یوروحدود 200 دلار
تاریخ معرفی27 اکتبر 202214 مارس 202316 جولای 2023
وضعیت عرضهعرضه شدهعرضه شدهعرضه شده
تاریخ عرضه1 نوامبر 202224 مارس 20231 آگست 2023
نوع سیستم‌عاملاندرویداندرویداندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضهاندروید 12اندروید 13اندروید 13
توضیحات سیستم‌عاملعرضه با رابط کاربری MIUI 13 قابل ارتقاء به اندروید 14 قابل ارتقاء به رابط کاربری HyperOSعرضه با رابط کاربری One UI 5.1 4 به‌روزرسانی اصلی اندرویدعرضه با رابط کاربری DariaOS 4.0
نرخ مخصوص جذب اروپا (SAR EU)-0.55 وات بر کیلوگرم (سر) 1.49 وات بر کیلوگرم (بدن)-
ابعاد162.9 در 76 در 7.9 میلی‌متر161.3 در 78.1 در 8.2 میلی‌متر163 در 74 در 8 میلی‌متر
وزن187 گرم199 گرم210 گرم
جنس جلوشیشه - گوریلا گلس 5شیشه - گوریلا گلس 5شیشه
جنس فریمپلاستیکپلاستیکپلاستیک
رنگمشکی سفید آبی بنفشنقره‌ای بنفش سبز لیمویی خاکستری تیرهنقره‌ای سبز مشکی
جنس پشت-پلاستیکشیشه - Schott a
ابعاد نمایشگر6.67 اینچ6.6 اینچ6.78 اینچ
نوع نمایشگرOLEDSuper AMOLEDSuper AMOLED
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate)120 هرتز120 هرتز120 هرتز
رزولوشن1080 در 2400 پیکسل1080 در 2340 پیکسل1080 در 2400 پیکسل
تراکم پیکسلی~395 پیکسل در اینچ~390 پیکسل در اینچ~388 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر20:919.5:920:9
نسبت نمایشگر به بدنه~86.8 درصد~84.9 درصد-
حداکثر روشنایی500 نیت (Typ) 900 نیت (HBM)-520 نیت (Typ) 650 نیت (HBM)
استانداردهای HDRHDR10+ دالبی ویژن--
سایر مشخصات نمایشگرنمایش 1 میلیارد رنگ--
مدل تراشهMediaTek Dimensity 1080MediaTek MT6877V Dimensity 1080MediaTek MT6877V Dimensity 7050
فرآیند ساخت تراشه6 نانومتر6 نانومتر6 نانومتر
تعداد هسته پردازنده8 هسته8 هسته8 هسته
مشخصات هسته‌ها2 هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A78 و 6 هسته 2.0 گیگاهرتز Cortex-A552 هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A78 و 6 هسته 2.0 گیگاهرتز Cortex-A552 هسته 2.6 گیگاهرتز Cortex-A78 و 6 هسته 2.0 گیگاهرتز Cortex-A55
پردازنده گرافیکیMali-G68 MC4Mali-G68 MC4Mali-G68 MC4
ترکیب حافظه داخلی و رم128 گیگابایت / 6 گیگابایت رم 128 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 256 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم128 گیگابایت / 6 گیگابایت رم 128 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 256 گیگابایت / 8 گیگابایت رم256 گیگابایت / 8 گیگابایت رم
رم6 گیگابایت رم 8 گیگابایت رم 12 گیگابایت رم6 گیگابایت رم 8 گیگابایت رم8 گیگابایت رم
حافظه داخلی128 گیگابایت 256 گیگابایت128 گیگابایت 256 گیگابایت256 گیگابایت
نوع حافظه داخلیUFS 2.2--
درگاه کارت حافظه
ندارد
دارد
ندارد
نوع درگاه کارت حافظه-microSDXC (جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم)-
پیکربندی دوربین پشتواید/استاندارد اولتراواید ماکروواید/استاندارد اولتراواید ماکروواید/استاندارد اولتراواید ماکرو
دوربین اصلی - واید/استاندارد50 مگاپیکسل48 مگاپیکسل50 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی - واید/استانداردلنز واید 24 میلی‌متری فوکوس خودکار با تشخیص فاز لرزش‌گیر اپتیکال تصویر 1/1.56 اینچ سایز سنسور 1.0 میکرومتر سایز پیکسل f/1.9لنز واید 26 میلی‌متری فوکوس خودکار با تشخیص فاز لرزش‌گیر اپتیکال تصویر 1/2.0 اینچ سایز سنسور 0.8 میکرومتر سایز پیکسل f/1.8لنز واید 24 میلی‌متری فوکوس خودکار با تشخیص فاز 1/1.56 اینچ سایز سنسور 1.0 میکرومتر سایز پیکسل f/1.9
دوربین اولتراواید8 مگاپیکسل8 مگاپیکسل8 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراوایدلنز اولتراواید پوشش 119 درجه‌ 1/4.0 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/1.9لنز اولتراواید پوشش 123 درجه 1/4.0 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2لنز اولتراواید پوشش 120 درجه‌ 1/4.0 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2
دوربین ماکرو2 مگاپیکسل5 مگاپیکسل2 مگاپیکسل
مشخصات دوربین ماکرولنز ماکرو f/2.4لنز ماکرو f/2.4لنز ماکرو f/2.4
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت4K4K4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو4K@30fps 1080p@30/60/120fps 720p@960fps4K@30fps 1080p@30/60fps 720p@480fps4K@30fps 1080p@30/60fps
توضیحات فیلم‌برداری--لرزش‌گیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
دوربین سلفی اصلی16 مگاپیکسل13 مگاپیکسل16 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلیلنز واید 1/3.06 اینچ سایز سنسور 1.0 میکرومتر سایز پیکسللنز واید 1/3.1 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2لنز واید 1/3.06 اینچ سایز سنسور 1.0 میکرومتر سایز پیکسل f/2.5
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ سلفی1080p4K1080p
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی1080p@30/60fps4K@30fps 1080p@30fps1080p@30fps
ظرفیت باتری5000 میلی‌آمپر ساعت5000 میلی‌آمپر ساعت4700 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتریلیتیوم پلیمریلیتیوم پلیمریلیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتریغیر قابل تعویض توسط کاربرغیر قابل تعویض توسط کاربرغیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده67 وات‌25 وات66 وات
پشتیبانی از شارژ سریع
دارد
دارد
دارد
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم
ندارد
ندارد
ندارد
زمان موردنیاز برای شارژ50 درصد در 15 دقیقه، 100 درصد در 46 دقیقه-50 درصد در 15 دقیقه، 100 درصد در 50 دقیقه
سایر ویژگی‌های شارژ و باتریپشتیبانی از فناوری Power Delivery 3-فاقد شارژر درون جعبه
درگاه اتصالUSB Type-C 2.0USB Type-C 2.0USB Type-C 2.0
پشتیبانی از OTG
دارد
دارد
دارد
نوع اسپیکراستریو (دوگانه)استریو (دوگانه)مونو
جک 3.5 میلی‌متری
دارد
ندارد
ندارد
ویژگی‌‌های صوتیصدای 24 بیت / 192 کیلوهرتز--
حسگرهاحسگر اثرانگشت شتاب‌سنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطب‌نماحسگر اثرانگشت شتاب‌سنج ژیروسکوپ قطب‌نماحسگر اثرانگشت شتاب‌سنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطب‌نما تشخیص چهره
نوع حسگر اثر انگشتکنار گوشیزیر نمایشگر (اپتیکال)زیر نمایشگر (اپتیکال)
Wi-FiWi-Fi 6 (802.11ax) a/b/g/n/ac/axWi-Fi 5 (802.11ac) a/b/g/n/acWi-Fi 6 (802.11ax) a/b/g/n/ac/ax
توضیحات Wi-Fiدو بانده (Dual Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)دو بانده (Dual Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)دو بانده (Dual Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)
بلوتوث5.25.35.2
توضیحات بلوتوثپشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LEپشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE-
فناوری‌ ارتباطیGSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5GGSM / HSPA / LTE / 5GGSM / HSPA / LTE / 5G
پشتیبانی از 5G
دارد
دارد
دارد
سیم‌کارتدو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم) دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)
مسیریابی و GPSGPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSSGPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDSGPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات