بررسی آنر 9X

یک‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰
مطالعه 24 دقیقه
آنر ۹ ایکس، میان‌رده‌‌ی جدید آنر در دو نسخه‌ی مخصوص چین و بازار جهانی عرضه شده است؛ با بررسی نسخه‌ی گلوبال گوشی محبوب آنر ۹ ایکس همراه باشید.
تبلیغات

شرکت‌های چینی در سال‌های اخیر به مرور سهم قابل‌توجهی از بازار گوشی‌های هوشمند را از آن خود کرده‌اند. برند‌های آنر و هواوی درکنار یکدیگر با وجود چالش‌های پیش آمده در سال جاری همچنان بازیگران مهمی در دنیای گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شوند. آنر ۹ ایکس به‌عنوان میان‌رده‌ی جدید آنر، جایگزین یکی از گوشی‌های پرفروش این برند یعنی آنر ۸ ایکس در دو دو نسخه‌ی مخصوص بازار چین و بازار جهانی عرضه شده است؛ نسخه‌ی چین به تراشه‌ی قدرتمند کرین ۸۱۰ مجهز بوده، در صورتی که نسخه‌ی جهانی با کرین ۷۱۰ اف روانه‌ی بازار شده است.

افزوده شدن دوربین اولتراواید به نسخه‌ی جهانی و جابه‌جا شدن حسگر اثرانگشت و انتقال آن به پشت دستگاه دیگر تفاوت‌‌های بارز این دو گوشی محسوب می‌شوند. سال‌ها از اولین انتقادها به سیستم انتخاب نام محصولات آنر و هواوی می‌گذرد؛ بااین‌حال هنوز شاهد عرضه‌ی محصولات با تشابه‌های بسیار و نام‌های متفاوت از جانب هر دو برند هستیم. آنر ۹ ایکس با DNA تقریبا یکسانی با گوشی‌های هواوی مانند پی اسمارت زد روانه‌ی بازار شده است، ردپای این شباهت‌ها در نام مدل و شناخته شدن آنر ۹ ایکس در برخی از اپلیکیشن‌ها با نام پی اسمارت زد نیز دیده می‌شود. 

آنر 9X فاقد هرگونه بریدگی در بالای نمایشگر است و تلفیقی از ترندهای بازار روز و گذشته در آن به چشم می‌خورد. آنر ۹ ایکس با Google Mobile Services عرضه شده است، اما چگونه؟ کرین ۷۱۰ اف در عمل چه تفاوت‌هایی با کرین ۷۱۰ دارد؟ مزیت‌‌های رقابتی و ضعف‌‌های این گوشی تا چه اندازه بزرگ هستند؟ با بررسی آنر ۹ ایکس همراه باشید.

آنر 9X توسط دفتر آنر در ایران برای بررسی دراختیار زومیت قرار گرفته است. برای مقایسه‌ مشخصات فنی و قیمت گوشی از برندهای مختلف از جمله گوشی هواوی، گوشی آنر، سامسونگ، شیائومی و اپل از بخش محصولات زومیت استفاده کنید.

طراحی

آنر در ۹ ایکس به‌طور کامل بریدگی بالای نمایشگر را حذف کرده و از مکانیزم پا‌‌پ‌آپ برای استفاده از دوربین سلفی در این گوشی بهره گرفته است؛ موردی که باعث شده تا با یک طراحی مدرن‌تر نسبت به آنر ۸ ایکس رو‌به‌رو باشیم. طبق انتظار، در پایین نمایشگر حاشیه‌ای را شاهد هستیم که نسبت نمایشگر به بدنه را به ۸۴.۳ رسانده است؛ طراحی جلوی آنر ۹ ایکس را از نظر مدرن بودن قابل قبول ارزیابی می‌کنیم. قاب پشتی دستگاه به‌نظر از جنس پلاستیک ساخته شده و متاسفانه باز هم اطلاعاتی در مورد نوع شیشه‌‌‌ی استفاده شده در جلوی آنر ۹ ایکس رسانه‌ای نشده است.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

آنر 9X با نزدیک به ۱۹۷ گرم وزن گوشی سبکی محسوب نمی‌شود و از نظر ابعاد نیز به دلیل استفاده از نمایشگر ۶.۵۹ اینچی یک گوشی بزرگ محسوب می‌شود که به هیچ وجه نمی‌توان لقب خوش‌دست را به آن نسبت داد؛ بدنه‌ی دستگاه شاید به اندازه‌ی برخی رقبا لغزنده نباشد اما توصیه می‌کنیم به دلیل ابعاد و لغزنده بودن از قاب محافظ استفاده کنید؛ آنر ۹ ایکس همراه‌با یک قاب شفاف عرضه می‌شود و برای آن محافظی نیز روی شیشه‌ی جلو به‌صورت پیش‌فرض قرار داده شده است. 

آنر ۹ ایکس / Honor 9x
آنر ۹ ایکس / Honor 9x
آنر ۹ ایکس / Honor 9x
آنر ۹ ایکس / Honor 9x

نسخه‌ی گلوبال آنر ۹ ایکس در دو مدل «Sapphire Blue» و «Midnight Black» عرضه می‌شود؛ مورد نخست با الگویی از ایکس‌های هم‌مرکز (Dynamic X Design) در پشت همراه است که با تکان دادن گوشی نمایان می‌شود. چینی‌ها از چراغ اعلان در میان‌رده‌ی جدید خود بهره نبرده‌اند و جای خالی آن حس می‌شود. کلیدهای پاور و تغییر حجم صدا جای مناسبی در لبه‌ی سمت راست دارند اما کمی کوچک‌ به‌نظر می‌رسند. جک ۳.۵ میلی‌متری صدا، درگاه USB نوع C و خروجی اسپیکر در لبه‌ی پایینی به چشم می‌خورند و لبه‌ی بالایی نیز علاوه بر دوربین سلفی میزبان شیار سیم‌کارت است. 

برخلاف نسخه‌ی چین آنر ۹ ایکس با حسگر اثر انگشت ادغام شده با کلید پاور، آنر نسخه‌ی جهانی را با حسگری در پشت دستگاه روانه‌ی بازار کرده است؛ در دورانی که حسگرهای زیر نمایشگر به‌شدت محبوب شده‌اند استفاده از حسگرهای خازنی تصمیم پرخطری از جانب آنر محسوب می‌شود اما با درنظر گرفتن عملکرد ضعیف حسگرهای زیر نمایشگر در برخی میان‌رده‌ها، نمی‌توان به چینی‌ها چندان خرده گرفت. خوشبختانه سرعت این حسگر و محل قرارگیری آن در پشت دستگاه مناسب است.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

بیرون‌زدگی دوربین پشتی آنر ۹ ایکس به اندازه‌ای نیست که باعث تکان خوردن شدید گوشی در استفاده روی سطوح صاف شود؛ اما به اندازه‌ی میان‌رده‌های سامسونگ نیز کم نیست. در دست گرفتن آنر ۹ ایکس حس یک کالای باکیفیت را القا می‌کند و تلفیقی از المان‌های ترند و وفاداری به گذشته در آن به چشم می‌خورد. 

نمایشگر

تجربه‌ی محتوا در یک نمایشگر بزرگ و بدون بریدگی یا حفره همان چیزی است که علاقه‌مندان گوشی‌های با سایز بزرگ می‌طلبند. نمایشگر FullView آنر با قطر ۶.۵۹ اینچی و نسبت تصویر ۱۹.۵ به ۹ تجربه‌ی دیداری مناسبی را ارائه می‌دهد. آنر و هواوی هنوز اعتقادی به استفاده از نمایشگر OLED در میان‌رده‌های خود ندارند و از نمونه‌های LTPS IPS LCD در گوشی‌های خود استفاده می‌کنند؛ عموما نمایشگرهای OLED از نظر روشنایی، کنتراست و توانایی تولید رنگ‌های زنده نسبت به LCD‌ها برتری دارند. رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم ۳۹۱ پیکسل کاملا پاسخگوی نیازهای کاربران خواهد بود و تصاویر به اندازه‌ی کافی در چنین نمایشگرهایی شارپ نمایش داده خواهند شد.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

در بحث روشنایی، آنر 9X با ثبت ۴۴۵ نیت روشنایی در حالت تنظیم خودکار، عملکرد قابل‌قبولی از خود نشان داد. البته روشنایی ایجاد شده توسط رنگ مشکی بالاتر از حد انتظار ما بود که رسیدن به کنتراست مناسب را چالش‌برانگیز کرده است؛ رنگ مشکی روشنایی ۴.۵ نیتی تولید می‌کند که به هیچ‌وجه با نمونه‌های موفق بازار میان‌رده‌ها قابل مقایسه نیست. خوشبختانه روشنایی حداقل نمایشگر در بازه‌ی ۲.۲ نیت محدود می‌شود که درکنار Eye Comfort استفاده از گوشی در فضاهای تاریک را ممکن کرده است. 

عملکرد نمایشگر محصولات میان‌رده و اقتصادی

محصول / پارامترها

حداقل روشنایی

حداکثر روشنایی دستی

حداکثر روشنایی خودکار

نسبت کنتراست Native

خطای رنگی میانگین

سفید

مشکی

سفید

مشکی

سفید

حالت استاندارد

دقیق‌ترین حالت

آنر ۹ ایکس

۲.۲

۴.۵

۴۴۵

۴.۵

۴۴۵

۹۹

۶.۱

۱.۹ (Normal)

وای ۹ پرایم ۲۰۱۹

۱/۳

۴/۴

۳۹۱

۴/۴

۳۹۰

۸۹

۶/۹

۱.۸ (Normal)

موتورولا وان اکشن

۳.۴

۳.۷

۳۴۲

۳.۵

۳۶۰

۱۰۳

۶

۵.۹ (Natural)

می ۹ لایت

۳

۰

۷۸۰

۰

۱۰۴۰

۳/۹

۰/۸ (Standard)

ردمی 8A

۰/۶

۱/۵

۲۵۰

۱/۵

۳۱۰

۲۰۷

۴/۶

۲/۴ (Standard)

شاهین ۲

۳/۲

۳

۳۴۰

۳

۳۴۰

۱۱۳

۷/۵

۷/۵

گلکسی A70

۲/۳

۰

۵۸۰

۰

۶۷۰

۵/۶ (Vivid)

۳/۸ (Natural)

ردمی نوت ۸ پرو

۰/۷۵

۳/۸

۳۸۵

۵/۱

۵۳۰

۱۰۳

۵/۹

۴/۶ (Standard)

ردمی نوت ۸

۱

۴/۷

۴۷۰

۶

۶۱۳

۱۰۲

۵/۹

۱/۸ (Standard)

شیائومی می ای ۳

۴/۳۷

۰

۵۳۰

۰

۵۳۰

۴/۴

۴/۴

شیائومی ردمی 7

۱/۳۵

۲/۵۵

۲۶۵

۲/۵۵

۲۶۵

۱۰۴

۵/۵

۴/۳ (Standard)

شیائومی ردمی 7A

۰/۶

۲/۹۷

۲۶۰

۲/۹۷

۲۶۰

۸۷/۵

۵/۳

۱/۹ (Standard)

شیائومی Mi 9T

۲/۹

۰

۷۲۰

۰

۹۴۰

۴/۹

۱/۶ (Standard)

گلکسی A80

۲/۶۵

۰

۶۶۰

۰

۹۷۰

۵/۳

۳/۱ (Natural Mode)

Mi 9 SE

۲/۱

۰

۶۴۲

۰

۱۰۰۸

۴/۸

۱/۹ (Standard)

گلکسی A50

۲/۳

۰

۶۶۰

۰

۸۲۰

۵

۲/۴ (AMOLED Cinema)

گلکسی M30

۲/۴

۰

۶۳۰

-

-

۵/۷

۲/۹ (Video)

گلکسی M20

۲/۸

۳/۶۵

۳۲۸

-

-

۸۹/۹

۵/۶

۵/۶

پی اسمارت ۲۰۱۹

۱/۲

۳/۷

۳۲۰

۳/۷

۳۲۰

۸۶/۵

۵/۸

۱/۴ (Normal)

پی ۳۰ لایت

۰/۶

۴

۳۰۵

۴

۳۰۵

۷۶

۵

۲/۴ (Normal)

نوکیا X7

۵/۸

۳/۴

۴۳۰

۴/۴۶

۵۳۰

۱۲۵

۱/۶

۵/۴ (Dynamic)

نوا ۳

۰/۷۵

۲/۷

۳۵۰

۲/۹۵

۳۲۵

۱۳۰

۸/۵

۴/۸ (Normal Mode)

* تمامی نتایج جدول بالا را زومیت با ابزاری مخصوص به‌‌دست آورده است.

خوانایی نمایشگر در فضاهای بیرونی قابل‌قبول است و حتی در زیر نور خورشید چالش جدی برای مطالعه‌ی محتوا نخواهید داشت. در بحث زاویه‌ی دید نیز باتوجه‌به پنل استفاده شده مشکل خاصی وجود نداشت اما اگر این مورد برای شما مهم است توصیه می‌کنیم گزینه‌های مجهز به OLED را در اولویت قرار دهید. دو حالت کلی «Normal» و «Vivid» در بخش تنظیمات رنگ و دمای آن به چشم می‌خورد و همانند سال‌های گذشته چینی‌ها اسلایدر دو‌بعدی دمای رنگ را نیز در این بخش تعبیه کرده‌اند. 

باتوجه‌به پوشش ۸۳.۲ درصدی فضای رنگی DCI P3 در حالت Vivid می‌توان گفت که نمایشگر آنر ۹ ایکس از فضای رنگی گسترده پشتیبانی نمی‌کند؛ در حالت Normal نیز نمایشگر ۹۸.۸ درصد فضای رنگی sRGB را پوشش می‌دهد که رقم معقولی به‌نظر می‌رسد. در بحث دقت رنگ به ترتیب برای حالت‌های Normal و Vivid خطاهای میانگین ۱.۹ و ۶.۱ در فضاهای رنگی متناظرشان به‌دست آمد که ارقامی رضایت‌بخش هستند؛ سردی رنگ‌ها در حالت ویوید مشهود است که تا حدی می‌توان با کمک استلایدر دما از شدت آن کاست. 

دقت رنگ در فضای رنگی sRGB در حالت Vivid - آنر ۹ ایکس
دقت رنگ در فضای رنگی sRGB در حالت Normal - آنر ۹ ایکس
پوشش فضای رنگی sRGB در حالت Normal - آنر ۹ ایکس
پوشش فضای رنگی DCI P3 در حالت Vivid - آنر ۹ ایکس

تک اسپیکر دستگاه از نظر حجم صدا متوسط عمل می‌کند و چیزی فراتر از میان‌رده‌های دیگر بازار ارائه نمی‌کند؛ آنر ۹ ایکس در بازتولید صداهای زیر و بم چندان توانمند نیست اما با درنظرگرفتن میان‌رده بودن گوشی نمی‌توان انتظار بیشتری از آن داشت. متاسفانه خبری از هندزفری‌ در جعبه‌ی آنر ۹ ایکس مورد بررسی ما نبود. خوشبختانه آنر ویژگی صوتی Histen را در تنظیمات صوتی گنجانده که در زمان اتصال انواع هدفون‌ها قادر به ارائه‌ی صدای فراگیر با شخصی‌سازی مناسب است. 

رابط کاربری

آنر میان‌رده‌ی جدید خود را با نسخه‌ی ۹.۱ رابط کاربری EMUI که مبتنی بر اندروید ۹ پای توسعه داده شده به بازار جهانی عرضه کرده است. رابط کاربری گوشی‌های هواوی و آنر طرفداران و مخالفان سرسخت به خود را دارد؛ از این رو تجربه‌ی گذشته‌ از نسخه‌های پیشین این رابط کاربری تأثیر زیادی در جذب شما خواهد داشت. خبر خوب برای کاربران، دسترسی کامل به گوگل‌پلی است؛ بنابراین باتوجه‌به حواشی پیش‌آمده، نگرانی خاصی در مورد نصب اپلیکیشن وجود نخواهد داشت. اپلیکیشن‌ها به‌صورت پیش‌فرض پس از نصب به صفحه‌ی اصلی اضافه می‌شوند اما شما می‌توانید از بخش تنظیمات صفحه اپلیکیشن‌ها (اپ‌دراور) را نیز فعال کنید.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

بخش اعلان‌ها طراحی بهتری نسبت به نسخه‌ی هشتم پیدا کرده است ولی با وجود نزدیک‌تر شدن به اندروید خالص هنوز هم با بهترین‌های دنیای اندروید فاصله دارد. اپلیکیشن‌های اخیر به‌صورت کارت‌هایی با حرکت افقی دردسترس هستند و قابلیت اسپلیت‌اسکرین نیز در بخش بالایی کارت‌ها گنجانده شده است. ژست‌های حرکتی نیز هنوز همانند بسیاری از رقبا پخته نیست و استفاده از روش سنتی ناوبری همچنان توصیه می‌شود. همان‌طور که در بررسی‌های پیشین نیز بیان کردیم، قابلیت Navigation Dock (دایره‌ای با قابلیت جابجایی برای ایفای نقش کلید بازگشت، هوم و...) چندان کاربردی نیست.

در نمونه‌ی مورد بررسی ما خبری از تشخیص چهره نبود که می‌توان از آن به‌عنوان یک نکته‌ی منفی در سال ۲۰۱۹ نام برد. باتوجه‌به بزرگ بودن ابعاد گوشی احتمالا دسترسی به اعلان‌ها چالش‌برانگیز خواهد بود؛ از این رو امکان نمایش، بستن و حذف اعلان‌ها ازطریق سوایپ و ضربه روی حسگر اثرانگشت تعبیه شده است. تغییر انیمیشن‌های حرکت در صفحه‌ی هوم نیز همچون گذشته در رابط کاربری EMUI وجود دارد. ضبط ویدئو از نمایشگر، تغییر حالات مصرف باتری و تغییر رزولوشن از دیگر ویژگی‌های رابط کاربری گوشی‌های آنر محسوب می‌شود. 

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

رابط کاربری EMUI به برخورد تهاجمی با اپلیکیشن‌های درحال اجرا شهره است؛ گاهی ممکن است به‌دلیل بسته شدن یک اپلیکیشن در پس‌زمینه، اعلان‌های آن را دریافت نکنید؛ اما سرعت آورده‌ی چنین راهکاری محسوب می‌شود. خوشبختانه شما می‌توانید به‌صورت دستی اجازه‌ی بقای اپلیکیشن در پس‌زمینه را بدهید. انیمیشن‌ها، حرکت در منوها، جابجایی در بین اپلیکیشن‌ها سرعت قابل‌قبولی دارند و لگ خاصی در استفاده‌ی روزمره مشاهده نخواهید کرد. 

دوربین

گوشی‌های بالارده‌ی آنر همانند برادران خود از برند هواوی در بخش دوربین حرف‌هایی برای گفتن دارند اما آیا آنر ۹ ایکس از این شهرت چیزی به ارث برده است یا خیر؟ آنر از ۳ دوربین با حسگرهای ۴۸، ۸ و ۲ مگاپیکسلی بهره گرفته است؛ دوربین نخست با لنز واید و f/1.8 وظیفه‌ی اصلی ثبت تصاویر را برعهده دارد و دوربین ۸ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید ۱۲۰ درجه خود عکس‌های عریض ثبت می‌کند. دوربین ۲ مگاپیکسلی نیز به‌تنهایی تصویری ثبت نمی‌کند و تنها از آن برای سنجش عمق در عکاسی پرتره استفاده می‌شود. 

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

تصاویر به‌صورت پیش‌فرض توسط حسگر ۱/۲ اینچی IMX582 و با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند؛ اما علاوه بر عکس‌های گرفته شده با فناوری پیکسل‌بینینگ، آنر ۹ ایکس قادر به ثبت عکس‌های ۴۸ مگاپیکسلی نیز خواهد بود. دوربین اولتراواید آنر 9X طبق انتظار فوکوس ثابت بوده و گشودگی f/2.4 برای لنز آن در نظر گرفته شده است. چینی‌ها از دوربینی با مکانیزم پا‌پ‌آپ بهره گرفته‌اند که کمی از نظر سرعت آماده‌سازی برای عکاسی کند عمل می‌کند؛ دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی دستگاه با فوکوس ثابت خود قادر به عکاسی پرتره نیز خواهد بود.

متاسفانه دوربین‌های آنر ۹ ایکس امکان فیلم‌برداری 4K ندارند؛ دوربین اصلی حداکثر ویدئوهایی با رزولوشن FHD با نرخ ۶۰ فریم‌بر‌ثانیه و دوربین اولتراواید نیز ویدئوهایی با رزولوشن FHD و ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه ثبت می‌کند. دوربین سلفی نیز حداکثر ویدئوهایی با رزولوشن FHD و ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه ثبت می‌کند. حالت Night تنها برای دوربین اصلی دردسترس بوده و رزولوشن عکس‌ها در این حالت ۸ مگاپیکسل است. که آنر برای کاهش لرزش‌های ویدئو از لرزشگیر اپتیکال و لرزشگیر الکترونیکی تصویر بهره نگرفته و به هوش مصنوعی اکتفا کرده است.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

عکس‌های گرفته شده در طول روز با دوربین اصلی به‌صورت پیش‌فرض با فعال یا غیرفعال بودن AI با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل ثبت می‌شوند. عکس‌های روز از نظر جزئیات نمره‌ی قبولی می‌گیرند ولی نباید انتظار زیادی از جزئیات در سطح پیکسلی داشت. عکس‌‌های ۴۸ مگاپیکسلی جزئیات بهتری نسبت به عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی دارند اما از نظر رنگ‌ها و کنتراست، عکس‌های ۱۲ مگایپسکلی در جایگاه بالاتری قرار می‌گیرند. خوشبختانه رنگ‌ها در عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی زنده و البته نزدیک به واقعیت هستند. کنتراست و گسترده‌ی دینامیکی را نیز متوسط ارزیابی می‌کنیم؛ البته در برخی مواقع شاهد سوختگی تصویر و از دست رفتن جزئیات در مناطق روشن بودیم که چندان شایع نبود. 

مقایسه دوربین واید و اولتراواید:

نمونه تصویر دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس
اولتراواید
نمونه تصویر دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
واید

عکس‌های پرتره از نظر جداسازی سوژه از پس‌زمینه رضایت‌بخش هستند؛ همان‌طور که در نمونه‌ی تصاویر دیده می‌شود دوربین در تشخیص مرز مرز موهای سوژه قابل‌قبول و بهتر از بسیاری از رقبای مستقیم خود عمل کرده است. جزئیات تصاویر سلفی آنر ۹ ایکس در نور کافی بسیار خوب و رنگ‌ها نیز باطراوت ثبت می‌شوند؛ رنگ پوست در طول روز نزدیک به واقعیت ثبت می‌شود. که رعایت فاصله‌ی مناسب دوربین تا چهره و فراهم بودن شرایط نوری لازمه‌‌ی اصلی ثبت جزئیات مناسب در تصاویر سلفی است. خبری از حالت Night در عکاسی سلفی توسط آنر ۹ ایکس نیست. 

نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت پرتره
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت aperture
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت aperture

طبق انتظار، عکس‌های اولتراواید جزئیات کمتری نسبت به دوربین اصلی دارند. تاریک‌تر بودن عکس‌های اولتراواید نسبت به عکس‌های واید دوربین اصلی ضعف بزرگی محسوب نمی‌شود و این مسئله در دوربین اکثر گوشی‌ها وجود دارد. همانند دوربین اصلی، جزئیات با زوم کردن عکس‌های گرفته شده افت می‌کنند؛ بااین‌حال رنگ‌ها زنده و کنتراست نیز قابل‌قبول است. ما در زومیت، دوربین‌های اولتراواید بهتری نیز در این رده‌ی قیمتی تجربه کرده‌ایم.

نمونه عکس‌های سلفی:

نمونه تصویر سلفی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر سلفی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر سلفی آنر ۹ ایکس
نمونه تصویر سلفی آنر ۹ ایکس

عکس‌های حالت Photo همانند بسیاری از میان‌رده‌ها از نظر ثبت بافت‌ها موفق نیستند اما حالت Night در آنر ۹ ایکس تا حدی عکس‌های گرفته شده در شب را قابل استفاده می‌کند. نویز در تصاویر گرفته شده در محیط‌های تاریک زیاد است اما نباید انتظار زیادی از یک میان‌رده داشت. عکس‌های اولتراواید در تاریکی شب تقریبا غیرقابل استفاده هستند و خبری از عکاسی اولتراواید در حالت Night در آنر ۹ ایکس نیست. خوشبختانه رنگ‌ها در تصاویر شب گرفته شده با حالت Night مرده نیستند و از طراوت و روشنایی خوبی برخوردار هستند.

مقایسه حالت Night و Photo

نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین آنر ۹ ایکس - حالت Night
Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین آنر ۹ ایکس - حالت Photo
Photo
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اولتراواید آنر ۹ ایکس - حالت Photo
نمونه تصویر شب گرفته شده با دوربین اصلی آنر ۹ ایکس - حالت Night

بازده و عملکرد

مشخصات فنی آنر 9X هیچ‌تفاوتی با پی‌اسمارت زد، گوشی هوشمند میان‌رده‌ی هواوی ندارد و حتی شماره‌مدل یکسانِ STК-LX1 برای آن‌ها درنظر گرفته شده است. شاید راز موفقیت آنر در دریافت مجوز استفاده از سرویس‌های گوگل در آنر 9X نیز همین نکته باشد؛ چرا که در زمان عرضه‌ی پی‌اسمارت زد، هنوز هیچ تحریمی از سوی ایالات متحده بر شرکت هواوی اِعمال نشده بود. در هر صورت اکنون حتی بنچمارک‌های نرم‌افزاری نیز محصول جدید آنر را با نام P Smart Z می‌شناسند!

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

آنر 9X از پردازنده‌ی میان‌رده‌ی Kirin 710F قدرت می‌گیرد. متأسفانه و در کمال تعجب، در وب‌سایت HISILICON، زیرمجموعه‌ی هواوی و سازنده‌ی تراشه‌های سری Kirin، هیچ اطلاعاتی درباره‌ی کرین 710F دردسترس نیست؛ اما ظاهرا برخلاف آنچه نام پردازنده القا می‌کند، کرین 710F نسخه‌ای ارتقا‌یافته از کرین ۷۱۰ به‌حساب نمی‌آید و تنها تفاوت آن با مدل یادشده به استفاده از راهکار FCCSP (بسته‌بندی در مقیاس تراشه‌ی Flip Chip) برای بسته‌بندی ماژول‌های پردازنده بازمی‌گردد و در حقیقت پسوند F نیز از نام همین راهکار گرفته شده است.

کرین 710F در برابر رقبا

پارامترها / پردازنده

کرین 710F

اسنپدراگون ۷۱۰

اکسینوس ۹۶۱۰

CPU

۴ هسته‌ی Cortex A73 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز

۴ هسته‌ی Cortex A53 با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز

۲ هسته‌ی Kryo 360 Gold مبتنی بر A75 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز

۶ هسته‌ی Kryo 360 Silver مبتنی بر A55 با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز

۴ هسته‌ی Cortex A73 با فرکانس ۲.۳ گیگاهرتز

۴ هسته‌ی Cortex A53 با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز

GPU

آرم Mali-G51 MP4

آدرنو ۶۱۶

آرم Mali-G72 MP3

حافظه‌ی رم

۲ کانال ۱۶ بیتی

LPDDR4

۲ کانال ۱۶ بیتی LPDDR4X با فرکانس ۱۸۶۶ مگاهرتز

پهنای باند ۱۳.۹۱ گیگابایت‌برثانیه

۴ کانال ۱۶ بیتی LPDDR4X با فرکانس ۱۶۰۰ مگاهرتز

رابط حافظه‌ی ذخیره‌سازی

UFS 2.1

UFS 2.1

UFS 2.1, eMMC 5.1

ان‌کُد / دی‌کُد

ان‌کُد 1080p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه

دی‌کُد 1080p با نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه

ان‌کُد 2160p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه

دی‌کُد 2160p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه

ان‌کُد 2160p با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه

دی‌کُد 2160p با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه

مودم

LTE Cat.12/13

دانلود ۶۰۰ مگابیت‌برثانیه

آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه

اسنپدراگون X15

LTE Cat.15/13

دانلود ۸۰۰ مگابیت‌برثانیه

آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه

LTE Cat.12/13

دانلود ۶۰۰ مگابیت‌برثانیه

آپلود ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه

NPU

--

کوالکام AI Engine نسل سوم

--

فرایند ساخت

۱۲ نانومتری

۱۰ نانومتری

۱۰ نانومتری

برخلاف پردازنده‌ای همچون اسنپدراگون ۷۱۰ که از هسته‌های قدرتمند‌ترِ A75 و A55 بهره می‌برد، تراشه‌ی چینی‌ها از ترکیب ۴ هسته‌ی ۲.۲ گیگاهرتزی A73 با ۴ هسته‌ی ۱.۷ گیگاهرتزی A53 به‌عنوان پردازنده‌ی مرکزی استفاده می‌کند. کرین 710F برای پردازش‌های گرافیکی نیز از ماژول Mali G51 MP4 کمک می‌گیرد؛ البته در بازار چین که دغدغه‌‌ای به‌نام «سرویس‌های گوگل» مفهومی ندارد، آنر ۹ ایکس با پردازنده‌ی بسیار قدرتمندتر کرین ۸۱۰ به‌فروش می‌رسد. 

آنر ۹ ایکس در برخی بازارها در سه نسخه‌ی ۴ | ۶۴، ۴ | ۱۲۸ و ۶ |‌ ۱۲۸ گیگابایتی به‌فروش می‌رسد؛ اما در بازارهای بین‌المللی تنها می‌توان آن را با ۶ گیگابایت رم خریداری کرد که به‌خودی خود خبر خوشحال‌کننده‌ای است، چرا که وجود ۶ گیگابایت رم تا حدود زیادی خیالمان را از چندوظیفگی کم‌نقص گوشی آسوده می‌سازد. چینی‌ها امکان ارتقا حافظه ازطریق درگاه microSD مشترک با سیمکارت دوم را نیز تا سقف ۵۱۲ گیگابایت فراهم کرده‌اند. ما نسخه‌ی ۶ | ۱۲۸ گیگابایتی آنر ۹ ایکس را برای بررسی دراختیار داشتیم که در جدول زیر سرعت خواندن و نوشتن حافظه‌ی آن آمده است:

عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی ابزارهای موبایل میان‌رده و پایین‌رده

مدل‌ها / عملکرد

نرخ خواندن ترتیبی

(مگابایت‌برثانیه)

نرخ نوشتن ترتیبی

(مگابایت‌برثانیه)

نرخ خواندن تصادفی

(مگابایت‌برثانیه)

نرخ نوشتن تصادفی

(مگابایت‌برثانیه)

آنر 9X

۸۱۴.۳۹

۱۹۵.۴

۱۵۳.۰۹

۱۵۶.۴۹

Y9 پرایم ۲۰۱۹

۲۸۱/۰۱

۱۹۹/۰۸

۴۵/۵۴

۷۶/۴۷

موتورولا وان اکشن

۴۹۹.۲۴

۱۹۰.۰۳

۱۱۱.۱۲

۱۲۹.۲۲

می ۹ لایت

۴۳۰.۲۸

۲۴۹.۳۷

۱۱۳.۶۱

۱۲۲.۲۷

ردمی 8A

۲۷۹/۷۸

۱۰۷/۲۷

۵۵/۷۳

۱۵/۲۱

شاهین ۲

۲۹۶/۹۵

۱۹۰/۳۷

۸۹/۵۶

۲۰/۷

گلکسی A70

۵۰۳/۳۲

۱۹۳/۰۲

۱۳۱/۰۷

۲۲/۱

ردمی نوت ۸ پرو

۵۲۵/۲۱

۱۹۵/۹۷

۱۴۹/۳۵

۱۷۲/۴۳

ردمی نوت ۸

۳۰۲/۴۷

۲۳۷/۸۱

۵۹/۷۳

۱۱۴/۲۳

شیائومی می ای ۳

۵۰۶/۸۱

۱۹۱/۰۴

۱۲۶/۴۸

۱۰۳/۲۴

شیائومی Mi 9T

۴۸۷/۸۱

۱۸۹/۹۴

۱۲۷/۸۶

۹۶/۳۱

گلکسی A80

۴۹۷/۱۱

۱۹۱/۹۲

۱۱۴/۹۴

۲۱/۸۷

شیائومی Mi 9 SE

۴۸۵/۲۷

۱۸۴/۶۴

۱۱۸/۳

۲۶/۹

سامسونگ گلکسی A50

۴۹۴/۸

۱۹۲/۵۵

۱۰۳/۵۲

۱۸/۹۶

سامسونگ گلکسی M30

۲۸۰/۳۵

۱۰۱/۴۶

۶۴/۸۹

۶۱/۲

سامسونگ گلکسی M20

۳۰۹/۹۷

۱۴۳/۶

۶۷/۷۷

۴۵/۴۷

هواوی پی اسمارت ۲۰۱۹

۲۹۷/۵

۱۵۹/۸

۴۴/۱۵

۷۸/۲۴

هواوی پی ۳۰ لایت

۳۰۴/۵۱

۲۱۶/۱۹

۶۵/۷۳

۴۹/۰۳

نوکیا X7

۲۹۱/۰

۲۰۸/۳۵

۸۴/۲۱

۱۷/۰۶

نوا ۳

۸۷۹/۸۳

۱۷۶/۵۳

۱۵۰/۵۳

۱۵۷/۷۶

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

آنر نیز همانند هواوی با هدف بهینه‌سازی مصرف انرژی در گوشی هوشمند جدیدش، بهره‌گیری کاربر از نهایت توان پردازشی دستگاه رو منوط به فعال‌سازی حالتی موسوم به Performance Mode کرده است؛ اسلایدری که به‌صورت پیش‌فرض روی حالت Balanced Mode قرار دارد و با فعال‌سازی آن گوشی بالافاصله به کاربر در مورد احتمال داغ‌شدن بیش از حد و افزایش مصرف انرژی هشدار می‌دهد. ظاهرا حتی در حالت Balanced نیز گوشی در مواقع نیاز، توان پردازشی را به بالاترین سطح می‌رساند.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

مطابق روند جاری در بررسی‌های زومیت، بنچمارک‌های نرم‌افزاری انتوتو (ارزیابی عملکرد کلی دستگاه)، PCMark (شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره)، GeekBench (سنجش عملکرد پردازنده‌ی مرکزی) و دو آزمون 3DMark و GFXBench (ارزیابی عملکرد واحد پردازش گرافیکی) را با دو حالت مصرف انرژی Performance و Balanced روی آنر ۹ ایکس اجرا می‌کنیم. همان‌طور که نتایج نشان می‌دهند، در پاره‌ای از موارد همچون گیک‌بنچ و GFXBench تفاوت‌ بین دو حالت ناچیز است؛ اما در آزمون انتوتو، PCMark و آزمون‌های گرافیکی 3DMark، اختلاف عملکرد بیشتر می‌شود.

جدول بنچمارک‌ ابزارهای موبایل میان‌رده و پایین‌رده

محصول / بنچمارک

AnTutu 8

3DMark

PCMark

Work 2.0

GeekBench 5

GFXBench

IceStorm

Unlimited

Sling Shot Extreme 

Overall / Web Browsing 

Single / Multi

Aztec Ruins Vulkan - Normal Tier

Manhattan 3.1 

Car Chase

T-Rex

Unlimited

(Onscreen / Offscreen (FPS

آنر 9X

(Perf. Mode)

۱۹۱۶۵۷

۲۱۲۶۳

۹۸۹

۷۱۸۱

۷۹۵۴

۳۳۳

۱۳۶۶

۴.۷

۵.۶

۱۲

۱۴

۶.۵

۷.۷

۳۵

۳۹

آنر 9X

۱۶۳۲۶۶

۱۵۹۸۱

۸۲۵

۶۰۰۷

۵۸۸۲

۳۲۱

۱۳۴۹

۴.۷

۵.۵

۱۲

۱۴

۶.۵

۷.۷

۳۵

۳۹

می ۹ لایت

۱۹۵۶۴۰

۲۹۲۲۳

۱۹۴۵

۶۷۶۳

۶۴۱۱

۳۴۴

۱۴۰۷

۱۱

۱۲‍

۲۱

۲۳

۱۲

۱۳

۵۶

۶۵

وای ۹ پرایم ۲۰۱۹

Perf. mode

۱۷۵۵۶۷

۲۱۳۱۱

۹۹۴

۷۰۰۸

۷۳۹۴

۳۳۳

۱۴۱۵

۴.۵

۵.۶

۱۲

۱۴

۶.۲

۷.۷

۳۴

۳۹

موتورولا وان اکشن

۱۸۵۸۲۶

۲۳۴۸۲

۱۳۵۴

۶۶۵۱

۶۴۵۸

۳۴۱

۱۳۶۱

۷.۳

۹.۷

۱۳

۱۴

۷.۹

۹.۳

۳۶

۴۰

شیائومی Mi 9 SE

۲۱۹۹۷۱

۳۱۶۵۳

۲۲۰۹

۶۸۷۵

۶۴۷۰

۳۹۴

۱۵۱۵

۱۳

۱۴

۲۴

۲۶

۱۳

۱۵

۵۸

۷۴

شیائومی Mi 9T

۲۵۱۳۷۷

۳۲۷۵۴

۲۳۳۸

۷۵۰۸

۷۲۰۴

۵۴۵

۱۷۲۰

۱۳

۱۶

۲۳

۲۷

۱۳

۱۶

۵۸

۷۷

ردمی 8A

Failed

۱۳۲۰۴

Failed

۴۶۱۱

۵۰۷۶

Not Installed

۶/۱

۳/۳

۱۴

۶/۴

۷/۱

۳/۵

۳۴

۲۲

شاهین ۲

۱۵۵۶۹۸

۱۹۰۸۷

۱۱۵۳

۸۰۵۶

۸۷۱۹

۲۸۵

۱۴۳۲

۶/۹

۷/۵

۱۱

۱۲

۶/۷

۷/۴

۳۳

۳۹

گلکسی A70

۱۹۹۶۸۲

۲۴۵۲۰

۱۱۱۸

۷۳۳۷

۶۷۳۴

۵۰۷

۱۶۰۶

Failed

۱۳

۱۵

۶/۹

۸/۱

۳۷

۴۱

ردمی نوت ۸ پرو

۲۸۱۴۶۷

۳۴۰۹۰

۲۰۳۸

۱۰۲۰۲

۹۵۵۷

۴۹۸

۱۶۴۰

۱۳

۱۳

۱۶

۱۹

۱۱

۱۱

۴۵

۵۲

ردمی نوت ۸

۱۶۵۶۱۹

۲۳۷۸۱

۱۱۲۴

۶۷۱۹

۶۵۸۳

۳۱۳

۱۳۸۹

Failed

۱۲

۱۳

۶/۲

۷/۰

۳۳

۳۶

شیائومی می ای ۳

۱۷۳۲۵۲

۲۳۶۶۰

۱۱۳۲

۶۶۲۶

۶۱۶۲

--

Failed

۲۶

۱۳

۱۳

۷/۲

۵۲

۳۶

ردمی نوت ۷

۱۷۲۹۷۴

۲۶۲۵۷

۱۴۱۰

۶۳۴۱

۵۹۰۱

--

۷

۸

۱۳

۱۵

۷/۷

۹/۱

۴۴

۵۰

گلکسی A80

--

۳۷۷۶۲

۲۳۹۳

۷۰۹۹

--

--

۱۵

۱۸

۲۴

۲۵

۱۴

۱۷

۵۹

۸۴

گلکسی A50

۱۷۲۷۶۳

۱۶۵۲۰

۱۳۴۹

۵۸۳۹

۵۲۶۹

--

۷/۹

۹/۷

۱۳

۱۴

۸/۳

۹/۱

۳۷

۴۱

گلکسی M30

--

۱۳۲۲۸

۵۸۴

۵۱۴۲

۵۳۳۵

--

۴/۳

۴/۸

۴/۳

۴/۹

۷

۷/۹

۲۲

۲۵

گلکسی M20

--

۱۳۲۴۸

۵۸۱

۵۱۲۰

۵۳۴۰

--

۲/۳

۲/۶

۲/۴

۲/۶

۳/۸

۴/۳

۱۲

۱۴

هواوی پی ۳۰ لایت

(Performance)

--

۲۲۰۶۶

۹۷۵

۷۰۷۳

۷۶۶۹

--

۵/۰

۵/۷

۱۳

۱۴

۶/۹

۷/۷

۳۷

۳۵

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

موانع موجود بر سر راه گروه هواوی،‌ آنر را واداشت تا پردازنده‌ی قدیمی‌تری را در نسخه‌ی جهانی آنر ۹ ایکس به‌کار بگیرد. بدین ترتیب میان‌رده‌ی جدید آنر در برخی از بنچمارک‌ها، نتایج ضعیف‌تری را نسبت به رقبای هم‌رده به‌جای می‌گذارد؛ البته باید توجه داشت که آنر ۹ ایکس در دنیای واقعی، کاربری با استفاده‌‌های عادی و نیمه‌سنگین را ناامید نمی‌کند و تقریبا در اغلب مواقع، عملکردی سریع و عاری از لگ دارد. 

باتری

آنر ۹ ایکس برای تأمین انرژی موردنیاز خود به باتری نسبتا حجیمی با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعت اتکا دارد. تجربه‌ی ما از بررسی دستگاه‌های مختلف نشان می‌دهد که چنین ظرفیتی می‌تواند شارژدهی مناسبی را به‌همراه داشته باشد. آنر ادعا می‌کند که آنر ۹ ایکس تا ۱۲۰ ساعت پخش موسیقی، ۱۳ ساعت پخش ویدئو، ۲۴ ساعت مکالمه‌ی 3G و ۸ ساعت بازی کاربر را همراهی خواهد کرد؛ اما این آمار و ارقام تا چه اندازه با واقعیت هم‌خوانی دارد؟ برای یافتن پاسخ، آزمون‌های متداول زومیت را روی آنر 9X‌ اجرا می‌کنیم.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

برای اجرای آزمون پخش فیلم، ابتدا روشنایی نمایشگر آنر 9X را روی ۲۰۰ نیت قرار می‌دهیم و سپس در شرایطی که خروجی صدا و اتصالات بی‌سیم قطع شده است، ویدئو معیار زومیت با وضوح HD را به‌صورت مداوم تا اتمام کامل شارژ باتری روی گوشی پخش می‌کنیم. گوشی میان‌رده‌ی آنر در این آزمون ۱۱ ساعت و ۳۱ دقیقه دوام آورد؛ بنابراین با آنر ۹ ایکس می‌توانید چهارگانه‌ی انتقام‌ جویان (Avengers) را به‌صورت کامل تماشا کنید و نگاهی نیز به نقد آن‌ها در زومجی بیاندازید!

محصول / آزمایش

نمایشگر

باتری

ویدئو

GFXBench

Manhattan 3.1

PCMark

Work 2.0

ابعاد و رزولوشن

میلی‌آمپرساعت

دقیقه:ساعت

طول‌عمر باتری

(دقیقه)

عملکرد طولانی‌مدت

(فریم)

درصد افت عملکرد

دمای بیشینه

(درجه‌ی سلسیوس)

دقیقه:ساعت

آنر 9X

۶.۵۹ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۰۰۰

--

۳۰۲.۳

۷۶۹.۷

۰/۵∼

۴۴

--

۱۱:۳۱

۴۶۶.۵

۶۵۲.۵

۱۶.۷

۴۱

۹:۱۱

وای ۹ پرایم ۲۰۱۹

۶.۵۹ اینچ

۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۰۰۰

--

۲۴۵/۲

Perf. mode

۷۳۸/۶

Perf. mode

۰/۷∼

Perf. mode

۴۲/۸

Perf. mode

--

۱۱:۳۰

۳۰۹/۵

۶۸۷/۳

۸/۵∼

۴۱

۹:۴۲

موتورولا وان اکشن

۶.۳ اینچ

۲۵۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۳۵۰۰

۱۰:۴۴

۲۷۹/۸

۷۷۹/۵

۰/۱۹∼

۳۷/۶

۸:۱۳

می ۹ لایت

۶.۳۹ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۰۳۰

۱۷:۵۳

۳۶۳/۳

۱۲۸۲

‍‍‍‍۰∼

۳۷/۵۰

۱۲:۰۶

ردمی 8A

۶.۲ اینچ

۱۵۲۰ × ۷۲۰ پیکسل

۵۰۰۰

۱۴:۱۷

۵۵۴/۶

۸۱۰/۶

۰/۹۱

۳۲/۵۰

۱۲:۰۷

شاهین ۲

۶.۲۹ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۳۹۵۰

۱۱:۴۵

۵۰۶/۲

۶۷۲/۳

۰/۲۵

۳۹

۷:۱۶

گلکسی ای ۷۰

۶.۷ اینچ

۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۵۰۰

۱۶:۴۰

۴۴۹/۱

۶۳۴/۳

۲۴/۶

۳۵.۷

۱۰:۵۷

ردمی نوت ۸ پرو

۶.۵۳ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۵۰۰

۱۴:۰۳

۴۳۱

۱۰۲۵

۳۶/۹

۴۱/۲۵

۸:۱۱

ردمی نوت ۸

۶.۳ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۰۰۰

۱۶:۲۳

۳۷۸

۶۸۹/۵

۲/۵

۳۷/۵

۱۱:۰۲

شیائومی می ای ۳

۶.۰۱ اینچ

۱۵۶۰ × ۷۲۰ پیکسل

۴۰۳۰

۱۵:۲۵

۳۷۸/۶

۱۵۵۶

۵

۳۹

۱۲:۴۰

شیائومی Mi 9T

۶.۳۹ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۰۰۰

۱۸:۱۱

۳۶۸/۹

۱۲۴۹

۱۱

۴۰

۱۲:۳۷

گلکسی A80

۶.۷ اینچ

۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۳۷۰۰

۱۶:۳۴

۳۱۷/۵

۱۲۸۹

--

--

۸:۲۵

شیائومی Mi 9 SE

۵.۹۷ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۳۰۷۰

۱۴:۰۵

۳۰۳/۷

۱۰۳۰

۳۰

۴۲

۸:۳۶

گلکسی A50

۶.۴ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۴۰۰۰

۱۶:۲۰

۵۳۳/۲

۴۶۸/۹

--

--

۱۱:۲۳

گلکسی M30

۶.۴ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۲۰

۲۳۴

۸۵۷/۶

--

--

۱۳:۵۳

گلکسی M20

۶.۳ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۱۴:۲۰

۲۳۸

۸۴۳/۲

--

--

۱۱:۰۰

پی اسمارت ۲۰۱۹

۶.۲۱ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۳۴۰۰

۱۰:۰۶

۳۴۱/۲

۵۵۴/۸

۱۸/۴

۴۱

۷:۵۲

هواوی پی ۳۰ لایت

۶.۱۵ اینچ

۲۳۱۲ × ۱۰۸۰ پیکسل

۳۳۴۰

۱۱:۰۶

۳۱۰

۵۵۸/۹

۴۴

۴۱

۷:۳۷

* تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

در مرحله‌ی بعدی نوبت به دو آزمون نرم‌افزاری PCMark و GFXBench‌ می‌رسد تا به‌ترتیب شارژدهی آنر ۹ ایکس را در کاربری‌های روزمره (Screen-on-Time) و پردازش مداوم محتوای گرافیکی سنگین ارزیابی کنند. بنابر نتیجه‌ی ۹ ساعت و ۱۱ دقیقه‌ای آزمون PCMark که درحقیقت مدت‌زمان روشن‌ماندن نمایشگر با روشنایی ۲۰۰ نیتی را نشان می‌دهد، می‌توان نتیجه گرفت آنر ۹ ایکس در کاربری‌های عادی حدود ۱/۵ روز شخص را همراهی خواهد کرد.

برای نمایش تفاوت پروفایل‌های مصرف انرژی Performance و Balanced، آزمون گرافیکی GFXBench را در دو حالت روی آنر ۹‌ ایکس اجرا می‌کنیم. درحالی‌که پروفایل انرژی Performance حدود ۳۵ درصد از مدت‌زمان شارژدهی آنر ۹ ایکس در کاربری‌هایی همچون اجرای بازی می‌کاهد، اما پایداری عملکرد به‌میزان چشم‌گیری بهبود می‌یابد. 

میا‌ن‌رده‌ی اقتصادی آنر از فناوری شارژ بی‌سیم بهره‌ای نمی‌برد و به‌صورت پیش‌فرض با شارژری ۱۰ واتی (۵ ولت/ ۲ آمپر) به‌فروش می‌رسد؛ شارژری که آنر ۹ ایکس را ظرف ۳۰ دقیقه به میزان ۲۷ درصد شارژ می‌کند.

جمع‌بندی

آنر ۹ ایکس میان‌رده‌‌ی جدید آنر در بازار کشورمان از نظر طراحی مدرن‌‌تر از نسل گذشته شده است و با طراحی بدون بریدگی و یکپارچه‌‌ی جلو خود امتیاز قبولی در این بخش می‌گیرد. نمایشگر این گوشی تفاوت فاحشی با دیگر محصولات برندهای آنر و هواوی ندارد. از نظر نرم‌افزاری نیز طبق انتظار آنر ۹ ایکس با اندروید ۹ پای روانه‌ی بازار شده است و این گوشی دسترسی کامل به گوگل‌پلی دارد.

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

نکات مثبت

  • طراحی زیبا
  • نمایشگر ۶/۵۹ اینچی تمام‌صفحه و عاری از بریدگی
  • شارژدهی نسبتا خوب
  • عملکرد رضایت‌بخش دوربین در شب

نکات منفی

  • شارژ ۱۰ واتی
  • استفاده نکردن از پردازنده‌ی قدرتمند کرین ۸۱۰ برخلاف نسخه‌ی چین
  • روشنایی بالای رنگ مشکی
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات