بهترین کیبورد مکانیکال؛ از ۳۰۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون تومان [دی ۱۴۰۲]

شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰
مطالعه 25 دقیقه
بهترین کیبورد مکانیکال از کدام برند است؟ کیبورد مکانیکال چیست و چه کاربردی دارد؟ در مقاله‌ی پیش‌رو با راهنمای خرید بهترین کیبورد مکانیکال همراه باشید.
تبلیغات

گیمرها از آن دست کاربرانی هستند که اکثر محصولات تکنولوژی را به‌تصرف خود درآورده‌اند و در همه‌جا به فکر برتری و بُردن هستند؛ لپ‌تاپ گیمینگ، کیس گیمینگ، مانیتور گیمینگ، موس گیمینگ! حتی گوشی گیمینگ و صندلی گیمینگ هم جای خود را دارند.

این قاعده در محصولی مانند کیبورد نیز صدق می‌کند. درواقع بهتر است اینگونه بیان کنیم که کیبورد یا صفحه‌کلید مکانیکی یا مکانیکال جامعه‌ی گیمرها را هدف قرار داده و نیم‌نگاهی نیز به تایپیست‌ها یا نویسنده‌ها و برنامه‌نویس‌ها هنگام کد زدن دارد. پس حضور فعال سازندگان محصولات گیمینگ در عرصه کیبوردهای مکانیکی جای تعجبی ندارد.

فهرست مطالب

کیبورد مکانیکال یا مکانیکی چیست؟

صفحه‌کلید یا کیبورد مکانیکی برای هر کلید از سوئیچ جداگانه استفاده می‌کند. درواقع زمانی‌که کلید را به‌اندازه‌ای به سمت پایین فشار دهید تا سوئیچ روی کلید قرار بگیرد، این حرکت به‌عنوان یک ضربه‌ی کلید ثبت می‌شود. نام‌گذاری این نوع کیبوردها هم از این مکانیزم یا سازوکار مکانیکی نشأت می‌گیرد.

تفاوت کیبورد مکانیکال با کیبورد معمولی

کیبورد مکانیکال یا صفحه‌کلید مکانیکی اصطلاحی برای دسته‌ی خاصی از کیبوردهای حرفه‌ای است که سازوکاری متفاوت از کیبوردهای معمولی یا ممبرین دارند. اکثر کیبوردهای رایج بازار از نوع معمولی یا غشایی هستند که عمر بسیار محدودتر و صدای کمتری دارند و به‌خاطر سازوکار ساده‌ی آن‌ها هزینه‌ی تولیدشان نیز به‌نسبت کیبوردهای مکانیکال کمتر است. همان‌طور که از نام این محصولات پیدا است، کیبوردهای مکانیکال از سازوکاری مکانیکی برای فشردن کلیدها استفاده می‌کنند.

برخلاف کیبوردهای معمولی که همه‌ی دکمه‌ها روی یک صفحه قرار دارند، در کیبوردهای مکانیکی هر دکمه جدا از هم کار می‌کند و به‌همین‌خاطر می‌توان همه‌ی کلیدها را با هم فعال کرد. همچنین نیاز به فشردن کامل هر کلید برای عمل‌کردن آن وجود ندارد و مثلاً با فشردن یک کلید به‌اندازه‌ی ۲ میلی‌متر، کلید مورد نظر عمل خواهد کرد.

درست است که استفاده از کیبوردهای مکانیکال بسیار برای گیمرها سودمند و لذت‌بخش است؛ اما تایپیست‌ها و حتی برنامه‌نویس‌ها نیز می‌توانند تا حد زیادی از مزیت‌های کیبورد مکانیکال بهره‌ی کافی را ببرند؛ مثلاً کیبورد مکانیکی هنگام تایپ حرفه‌ای به‌احتمال زیاد علاوه‌بر ایجاد صدای گوش‌نواز تایپ کردن، سرعت آن‌ را تا حد زیادی بالا خواهد برد.

برنامه‌نویس‌ها نیز هنگام کار پرمشقت و گاه خسته‌کننده‌ی کد زدن، از صدای ایجادشده هنگام استفاده از کیبورد لذت برده و می‌توانند سرعت و دقت کار خود را بهبود دهند. علاوه‌براین‌، راحتی و ارگونومیک‌ بودن برخی از این کیبوردها را نیز در استفاده‌های طولانی‌مدت راحتی کاربر را تضمین خواهد کرد.

انواع کیبورد مکانیکال

از تفاوت‌های عادی مانند اندازه و نوع اتصال (باسیم و بی‌سیم) صفحه‌کلید که بگذریم، به‌طور خلاصه فرق کیبوردهای مکانیکال به نوع سوئیچ آن‌ها بستگی دارد؛ یعنی فنر زیر هر کلید و بازخورد آن (فیدبک) که شامل حس کلیک‌کردن و صدای آن می‌شود، بسیار تعیین‌کننده است.

سازندگان کلیدهای مکانیکی چهار نوع رنگ برای این تفاوت کلیدها تعریف کرده‌اند که شامل چهار رنگ اصلی: مشکی، قهوه‌ای، قرمز و آبی می‌شود که کلیدهای آبی و گاهی سبز از نوع حساس و محکم، کلیدهای مشکی و قرمز از نوع بی‌صداتر برای گیمرها و کلیدهای قهوه‌ای با صدا و حس کلیک کمتر تعریف می‌شوند.

در ادامه با راهنمای خرید بهترین کیبورد مکانیکال در بازه‌های قیمتی متفاوت با زومیت باشید.

بهترین کیبورد مکانیکال تا 300 هزار تومان

هترون HK202

کیبورد مکانیکی «هترون HK202» از ۱۱۳ کلید مربعی با سطح فرورفته و ابعاد ۱۰۰ درصدی استفاده می‌‎کند که ۹ کلید از این تعداد برای کنترل مدیا است. پایه‌های قابل تنظیم، عمر مفید ۱۰ میلیون ضربه کلیدها و اتصال ازطریق کابل نیز دیگر قابلیت‌های کیبورد اقتصادی هترون هستند.

البته کیبورد هترون HK202 مکانیکال واقعی نیست و کمی حس‌وحال کیبوردهای مکانیکال را القا می‌کند؛ پس باتوجه‌به قیمت بسیار ارزان این کیبورد، انتظار زیادی از آن نباید داشت. HK202 هترون برای تایپ کردن یا برای استفاده در ادارات گزینه‌ی مناسب و مقرون‌به‌صرفه‌ای خواهد بود.

بهترین کیبورد مکانیکال تا 900 هزار تومان

تسکو GK 8126

کیبورد گیمینگ مکانیکال «تسکو GK 8126» از ظاهری جذاب، ۱۱۷ کلید مربعی با سطح فرورفته و تکیه‌گاه مچ دست بهره می‌برد. در بین کلیدها ۵ کلید ماکرو با قابلیت برنامه‌ریزی و ۷ کلید دارای میان‌بر نیز به‌چشم می‌خورد. پایه‌های قابل‌ تنظیم ارتفاع، نورپردازی RGB و متوسط عمر مفید ۱۰ میلیون ضربه هم از دیگر ویژگی‌های کیبورد گیمینگ تسکو محسوب می‌شوند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا یک میلیون تومان

تی دگر Corvette T-TGK302

کیبورد «تی دگر Corvette T-TGK302» درست مانند مدل معرفی‌شده‌ی قبلی است و از نظر امکانات باهم مشترک هستند، اما در اینجا کابل اتصال جداشونده نیست و نور پس‌زمینه کیبورد هم تنها سبزرنگ است. همچنین سوئیچ‌‎ها از نوع سوئیچ OUTEMU Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence و نقطه‌ی تأثیر ۲٫۱ میلی‌متر است. ضمناً حالت بازی و امکان جایگزینی کلیدهای جهت با WASD نیز باری این محصول گیمینگ تی دگر تعریف شده‌اند.

کیبورد اونیکوما G27

کیبورد مکانیکال اونیکوما G27 با قیمت یک میلیون تومن و نورپردازی

«اونیکوما G27» یک کیبورد مکانیکال گیمینگ با ۱۰۴ کلید و اتصال باسیم و با کابل کنافی است.۱۳ کلید اختصاصی مدیا، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی، طراحی مینیمال و کیفیت ساخت مناسب باتوجه‌به رده‌ی قیمتی از دیگر ویژگی‌های کیبورد مکانیکال Onikuma محسوب می‌شوند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۱٫۵ میلیون تومان

رپو V500SE

«رپو V500SE» کیبوردی فول سایز با ۱۰۴ کلید مربعی با سطح فرورفته و امکان استفاده از کلیدهای F به‌عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا است. با افزایش قیمت کیبورد، جنس بدنه به آلیاژ آلومینیوم ارتقا یافته و سوئیچ‌ها نیز تمامی چهار نوع اصلی مشکی، قهوه‌ای، آبی و قرمز را شامل می‌شود که متوسط عمری تا ۶۰ میلیون ضربه می‌توانند داشته باشند. نور پس‌زمینه‌ی RGB، مقاومت دربرابر پاشش آب و اتصال باسیم ازطریق کابل متصل USB نیز دیگر امکانات کیبورد گیمینگ مکانیکال رپو هستند.

ردراگون K630 Dragonborn

«ردراگون K630 Dragonborn» یکی از جذاب‌ترین کیبوردهای مکانیکال کامپکت زیر یک میلیون تومان است که از ۶۱ کیلد مربعی فرورفته و طراحی ساده و مینینمال بهره می‌برد. سوئیچ‌ها نیز از سه نوع OUTEMU Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky، سوئیچ Outemu Brown با عملکرد واکنشی Tactileو OUTEMU Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence هستند که بازه‌ی حرکت سوئیچ‌ها قرمز و آبی به‌ترتیب ۴ و ۲ میلی‌متر خواهد بود.

اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده‌ی USB، قابلیت تنظیم ارتفاع، نورپردازی RGB‌ با امکان شخصی‌سازی نرم‌افزاری و امکان آنتی گوستینگ با دریافت سیگنال همزمان از تمامی کلیدها نیز از سایر ویژگی‌های کیبورد پایین‌رده‌ی ردراگون محسوب می‌شوند.

ردراگون K614 Anivia

کیبورد «ردراگون K614 Anivia» نیز دقیقاً مانند محصول معرفی‌شده‌ی پیشین همین شرکت است، با این تفاوت که نوع سوئیچ‌ها تنها به سوئیچ OUTEMU Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence محدود می‌شوند و البته باتری داخلی نیز برای این محصول در نظر گرفته شده است.

ردراگون K568 RGB Dark Avenger

کیبورد بسیار زیبای «ردراگون K568 RGB Dark Avenger» در اندازه‌ی ۸۰ درصد (TKL) و با ۸۷ کلید مربعی با سطح فروروفته عرضه شده است. کلیدهای F تعبیه‌شده نیز امکان استفاده به‌عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا را نیز دارند.

جنس بدنه‌ی فلزی با کلیدهایی از پلاستیک فشرده، وجود سوئیچ OUTEMU Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky با بازه‌ی حرکت ۲ میلی‌متر، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی محدود ازطریق کلید مربوطه، حالت بازی، مقاومت دربرابر پاشش آب و گردوغبار، امکان دریافت سیگنال همزمان از تمامی کلیدها و سازگاری با انواع ویندوز و مک OS از ویژگی‌های دیگر کیبورد گیمینگ ردراگون به حساب می‌آیند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۲ میلیون تومان

پرودو PDX214

«پرودو PDX214» یک کیبورد مکانیکال گیمینگ در ابعاد کامپکت و با ۶۸ کلید مربعی فرورفته است. ظاهر گیمینگ این محصول از نورپردازی RGB آن پیدا است و همچنین از سایر ویژگی‌های آن نیز می‌توان به امکان اتصال بی‌سیم ازطریق بلوتوث دستگاه مقصد و اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB، عمر مفید کلیدها تا ۵۰ میلیون ضربه، دریافت سیگنال همزمان از تمامی کلیدها و باتری داخلی با ظرفیت ۱٬۵۰۰ میلی‌آمپرساعت اشاره کرد.

ردراگون K539 Anubis

«ردراگون K539 Anubis» یک کیبورد TKL با ۸۷ کلید است که امکان اتصال از سه طریق اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB، اتصال بی‌سیم ازطریق بلوتوث 5.2 و اتصال بی‌سیم ازطریق دانگل اختصاصی را به دستگاه مقصد دارد.

سوئیچ به‌کاررفته در این کیبورد مکانیکی از نوع سوئیچ Outemu Brown با عملکرد واکنشی Tactile است که بازه‌ی حرکتی ۴ میلی‌متری دارد. نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار، دو نشانگر LED و باتری داخلی با طرفیت ۱٬۹۰۰ میلی‌آمپرساعت نیز دیگر ویژگی‌های صفحه‌کلید مکانیکی ردراگون را شامل می‌شوند.

تی دگر Bora T-TGK313

کیبورد «تی دگر Bora T-TGK313» از اندازه‌ای ۸۰ درصد (فاقد نام پد) و ۸۷ کلید مربعی‌شکل با نورپردازی یکدست آبی یا سبز بهره می‌برد. عمر مفید کلیدها در حدود ۵۰ میلیون ضربه عنوان شده و قابلیت دریافت سیگنال از تمامی کلیدها به‌طور همزمان نیز وجود دارد. همچنین از کلیدهای F نیز به‌‎عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا می‌توان استفاده کرد. گفتنی است اتصال این کیبورد پایین‌رده ازطریق کابل جداشونده‌ی USB با دستگاه مقصد برقرا می‌شود.

ردراگون K530

«ردراگون K530» کیبوردی ۶۰ درصد با ۶۱ کلید مجهز به سوئیچ‌های OUTEMU Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky، سوئیچ Outemu Brown با عملکرد واکنشی Tactile و OUTEMU Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence با عمر مفید تا ۵۰ میلیون ضربه است.

نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار، تنظیم ارتفاع، دریافت هم‌زمان سیگنال از تمام کلیدها، جابه‌جایی سریع بین دستگاه‌های بی‌سیم، باتری داخلی با ظرفیت ۳٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و قابلیت برنامه‌ریزی کلیدها نیز از دیگر امکانات کیبورد مکانیکال میان‌رده‌ی ردراگون است.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۲٫۵ میلیون تومان

ردراگون K603 Dragon Warrior

«ردراگون K603 Dragon Warrior» کیبوردی مکانیکال مجهز به ۹۵ کلید مربعی با سطح فرورفته و طول عمر مفید تا ۵۰ میلیون ضربه است. اتصال این کیبورد از نوع باسیم است و اصطلاحاً مجهز به کلید‌هایی با سوئیچ low-profile است که بازه‌ی حرکتی کوتاه و عملکرد سریعی دارند.

نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار، دریافت سیگنال به‌صورت همزمان از تمام کلیدها، سازگاری با ویندوز، مک OS، ایکس باکس و پلی‌استیشن ۴ و قابلیت برنامه‌ریزی کلیدها نیز از دیگر ویژگی‌های K603 Dragon Warrior محسوب می‌شوند.

ردراگون Deimos K599

یکی از بهترین و باکیفیت‌ترین کیبوردهای مکانیکال برای خرید تا دو میلیون تومان «ردراگون Deimos K599» است که از صفحه‌کلید ۸۰ درصد با ۷۰ کلید مربعی فرورفته بهره می‌برد. دو نوع اتصال بی‌سیم ازطریق دانگل اختصاصی و اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB، بهره‌مندی از سوئیچ Cherry MX Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی و دریافت همزمان سیگنال از تمام کلیدها از قابلیت‌های Deimos K599 محسوب می‌شوند.

همچنین درصورت استفاده‌ی بی‌سیم باتری داخلی آن تا ۶۰ ساعت بدون نورپردازی LED و تا ۳۰ ساعت با استفاده از نورپردازی LED کار می‌کند. سازگاری این کیبورد مکانیکال با ویندوز ، مک OS، ایکس باکس و پلی‌استیشن ۴ را نیز نباید از قلم انداخت.

دیپ کول KG722

کیبورد «دیپ کول KG722» طراحی متفاوت و مینیمال دارد که با اندازه ۶۵ درصد و ۶۸ کلید مربعی فرورفته عرضه شده است. نوع سوئیچ به‌کاررفته در کیبورد مکانیکی دیپ کول سوئیچ Gateron Red با عملکرد واکنشی Linear و Quiet است و طول عمر مفیدی تا ۵۰ میلیون ضربه دارد. از دیگر ویژگی‌های KG722 امکان استفاده از کلیدهای F به‌عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا، اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB و نورپردازی RGB را می‌توان نام برد.

بهترین کیبورد مکانیکال تا 3 میلیون تومان

ای دیتا XPG SUMMONER

یکی از بهترین، جذاب‌ترین و راحت‌ترین کیبوردهای مکانیکالی که هر گیمری آرزوی داشتن آن‌ را دارد، «ای دیتا XPG SUMMONER» است. کیبورد گیمینگ ای دیتا شامل تکیه‌گاه جداشونده مچ دست و ۱۰۹ کلید مربعی با سطح فرورفته با طول عمر بسیار بالای ۱۰۰ میلیون ضربه است.

همچنین این کیبورد فول سایز مکانیکال مجهز به سوئیچ‌های Cherry MX Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence، سوئیچ Cherry MX Silver با عملکرد واکنشی Linear و Silence و Cherry MX Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Loud است که نقطه‌ی تأثیر هرکدام به‎‌ترتیب ۱٫۹، ۱٫۲ و ۲٫۲ میلی‌متر است.

دریافت هم‌زمان سیگنال از تمام کلیدها، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی محدود ازطریق کلید مربوطه و شخصی‌سازی بیشتر با نرم‌افزار، کلید برای قطع و وصل صدا و غلتک تنظیم صدا، LED با سه حالت نشانگر برای نمایش وضعیت فعال‌بودن Caps Lock، Num Lock و Game mode و وجود ۹ عدد کلید داخل جعبه با رنگ قرمز برای جایگزینی با کلیدهای جهت، ویندوز و WASD از ویژگی‌های دیگر این کیبورد باکیفیت ای دیتا محسوب می‌شوند.

لاجیتک K845

کیبورد مکانیکال لاجیتک رنگ مشکی و قیمت ۳ میلیون تومن

کیبورد فول سایز مکانیکال «لاجیتک K845» با داشتن ساختاری آلومینیومی و ۱۰۴ کلید یکی از بهترین کیبوردهای مکانکیال تا حدود ۳ میلیون تومان محسوب می‌شود. اتصال این کیبورد از نوع باسیم و کلید‌ها از دو نوع سوئیچ Cherry MX Red با عملکرد واکنشی Linear و سوئیچ Cherry MX Blue با عملکرد واکنشی Clicky تشکیل شده‌اند.

همچنین نور پس‌زمینه کیبورد لاجیتک قابلیت تنظیم در پنج حالت مختلف را دارد. K845 با ظاهر مینیمال و شیکی که دارد برای تایپیست‌ها گزینه‌ی بسیار خوبی است؛ البته به درد گیمرهایی با سلیقه‌ی رسمی‌تر نیز می‌خورد.

ردراگون K656 PRO

کیبورد مکانیکال گیمینگ ردراگون با رنگ آبی روشن و بی سیم قیمت ۳ میلیون تومن

کیبورد بی‌سیم مکانیکال «ردراگون K656 PRO» با داشتن ۱۰۰ کلید تقریباً فول سایز (۹۰٪) محسوب می‌شود. کیبورد ردراگون قابلیت اتصال بی‌سیم از طریق دانگل و بلوتوث و اتصال سیمی را دارد. همچنین K656 پرو در استفاده‌ی بی‌سیم به باتری داخلی ۳٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی خود اتکا خواهد کرد.

کلیدها از نوع سفارشی‌سازی‌شده‌ی بنفش هستند که عملکرد واکنشی Tactile دارند. این کیبورد مکانیکال از ۷ نشانگر LED و نورپس‌زمینه بهره‌مند است و کیفیت ساخت مناسبی را نیز ارائه می‌دهد.

بهترین کیبورد مکانیکال تا 4 میلیون تومان

ام اس آی VIGOR GK50 ELITE

کیبورد فول سایز «ام اس آی VIGOR GK50 ELITE KAILH BLUE» را می‌توان یکی از بهترین کیبوردهای مکانیکی برای خرید تا ۳ میلیون تومان در نظر گرفت. ۱۰۴ کلید مربعی شکل فرورفته با طول عمر مفید ۵۰ میلیون کلیک و سوئیچ Kailh Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky، استفاده از کلیدهای F به‌عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا، اتصال باسیم ازطریق کابل متصل USB، نورپردازی RGB و وجود سه نشانگر LED دیگر امکانات کیبورد گیمینگ ام اس آی را تشکیل می‌دهند.

جنس فلزی و طراحی سیقلی سطح صفحه‌کلید و نوع قرارگیری کلیدها به‌همراه نورپردازی نیز بر جذابیت‌های این محصول افزوده است.

کورسیر K60 RGB Pro

«کورسیر K60 RGB Pro» صفحه‌کلید مکانیکی با اندازه‌ی ۱۰۰ درصد و ۱۰۴ کلید مربعی فرورفته مجهز‌به سوئیچ Cherry VIOLA با عملکرد واکنشی Linear است. اتصال باسیم ازطریق کابل متصل USB، دریافت هم‌زمان سیگنال از تمام کلیدها، پایه‌های تنظیم ارتفاع، استفاده از کلیدهای F به‌عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا و بهره‌مندی از چهار نشانگر LED، دیگر امکانات K60 RGB Pro را شامل می‌شوند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۴٫۵ میلیون تومان

کولر مستر SK622

«کولر مستر SK622» کیبورد مکانیکال ۶۰ درصد با ۶۴ کلید مربعی فرورفته است که ۱۲ کلید در این‌ بین قابلیت برنامه‌ریزی دارند. همچنین از کلیدهای F نیز می‌توان به‌عنوان میان‌بر یا برای کنترل مدیا استفاده کرد. سوئیچ‌ها به سه نوع سوئیچ‌ TTC Low Profile Red، سوئیچ‌ TTC Low Profile Blue و سوئیچ‌ TTC Low Profile Brown مجهز شده‌اند.

اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB و اتصال بی‌سیم ازطریق بلوتوث دستگاه مقصد، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار، باتری داخلی با ظرفیت ۴٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت، استفاده از میکروکنترلر ۳۲ بیتی ARM Cortex M0 با ۵۱۲ کیلوبایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، دریافت همزمان سیگنال از تمام کلیدها در حالت باسیم و ۶ کلید همزمان در حالت بی‌سیم را می‌توان از ویژگی‌های اصلی کولر مستر SK622 شمرد.

ریزر BlackWidow V3 TKL

«ریزر BlackWidow V3 Tenkeyless» کیبورد مکانیکی فاقد نام پد است که از ۸۷ کلید مربعی فرورفته بهره می‌برد. کلیدها با طول عمر مفید ۸۰ میلیون ضربه از سوئیچ‌های اختصاصی ریزر با نام‌های سوئیچ Razer Green با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky و سوئیچ Razer Yellow با عملکرد واکنشی Linear و Silent استفاده می‌کنند.

کیبورد گیمینگ بالارده ریزر پایه‌های تنظیم ارتفاع دارد و از قابلیت‌هایی مانند ریزر کروما برای واکنش نوری کیبورد به اتفاقات بازی، نورپردازی RGB با امکان شخصی‌سازی ازطریق نرم افزار Razer Cynosa V2 بهره‌مند است. همچنین با امکانات مشابه و سوئیچ‌های متفاوت می‌توانید سراغ کیبورد مکانیکال ریزر BlackWidow Lite نیز بروید.

بهترین کیبورد مکانیکال تا 5 میلیون تومان

لاجیتک Pop Keys

طراحی بی‌نظیر و زیبای کیبورد بی‌سیم «لاجیتک Pop Keys» در همین ابتدای کار احتمالاً بسیاری از کاربران را وسوسه خواهد کرد؛ اما جذابیت این محصول تنها در ظاهر آن خلاصه نمی‌شود.

صفحه‌کلید TKL با ۸۷ کلید دایره‌ای تخت با بهبره‌مندی از سوئیچ Cherry MX Brown با عملکرد واکنشی Tactile و Loud، اتصال بی‌سیم ازطریق بلوتوث دستگاه مقصد و اتصال بی‌سیم ازطریق دانگل اختصاصی، دارای سه نشانگر LED برای نمایش وضعیت باتری، اتصال بلوتوث و Caps Lock، پنج کلید ایموجی، سازگاری با ویندوز، مک OS و کروم OS درصورت اتصال ازطریق دانگل و سازگاری با ویندوز، مک OS، آیپد OS و iOS، کروم OS و اندروید درصورت اتصال بلوتوثی از دیگر امکانات کیبورد مکانکیال لاجیتک محسوب می‌شوند.

استیل سریز Apex 5

«استیل سریز Apex 5» از آن دست کیبورد‌های فول سایزی است که کاربر هنگام کار با آن احساس راحتی زیادی دارد؛ چراکه علاوه‌بر داشتن ۱۰۵ کلید مربعی فرورفته مجهز به سوئیچ Hybrid Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky، ازتکیه‌گاه جداشونده‌ی نرم هم بهره می‌برد. جنس کلیدها از پلاستیک ABS و جنس بدنه نیز از آلیاژ آلومینیوم ۵٬۰۰۰ است و از پایه‌های تنظیم ارتفاع هم استفاده می‌کند.

نمایشگر OLED جهت نمایش پروفایل، اطلاعات بازی، پیام‌های دیسکورد و غیره، سازگاری با ویندوز، مک OS، ایکس باکس و پلی‌استیشن، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار و اتصال باسیم ازطریق کابل متصل USB ویژگی‌های دیگر کیبور APex 5‌را تشکیل می‌دهند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۷ میلیون تومان

ریزر BlackWidow V3

تا حدود ۵ میلیون تومان می‌توان مدل فول‌سایز «ریزر BlackWidow V3» را خرید. این نسخه از بلک ویدو ریزر که از تکیه‌گاه جداشونده بهره می‌برد، صفحه‌کلیدی به‌اندازه‌ی ۱۰۰ درصدی با ۱۰۵ کلید مربعی‌شکل فرورفته مجهز‌ به سوئیچ Razer Green با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky و سوئیچ Razer Yellow با عملکرد واکنشی Linear و Silent دارد.

قابلیت ریزر کروما برای واکنش نوری کیبورد به اتفاقات بازی، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار Razer Cynosa V2 و امکان تنظیم ارتفاع را می‌توان از ویژگی‌های کیبورد مکانیکال رده‌بالای Razer نام برد. همچنین BlackWidow V3 که ازطریق کابل USB چسبیده به دستگاه مقصد متصل می‌شود، از کلیدهایی با عمر متوسط ۸۰ میلیون ضربه بهره می‌برد.

ایسوس ROG Falchion

«ایسوس ROG Falchion» کیبوردی کامپکت با اندازه‌ای ۶۵ درصدی است که از ۶۸ کلید مربعی فرورفته مجهز به چهار نوع سوئیچ Cherry MX Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Loud، سوئیچ Cherry MX Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence، سوئیچ Cherry MX Silver با عملکرد واکنشی Linear و Silence و سوئیچ Cherry MX Brown با عملکرد واکنشی Tactile و Loud بهره می‌برد.

نور پس‌زمینه با نورپردازی Aura، پنل لمسی در سمت چپ کیبورد برای تنظیمات صدا، اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB و اتصال بی‌سیم ازطریق دانگل اختصاصی با طول عمر باتری تا ۴۵۰ ساعت سایر قابلیت‌های کیبورد مکانیکال ایسوس را تشکیل می‌دهند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۸ میلیون تومان

گلوریس GMMK

کیبورد GMMK گلوریوس در سه مدل «گلوریس GMMK Full Size»، «گلوریوس GMMK TKL» و «گلوریوس GMMK Compact» عرضه شده که کم‌وبیش امکانات یکسانی را باهم به‌اشتراک می‌گذارند و می‌توان مطابق سلیقه یکی را در بازه‌ی قیمتی حدود ۶ تا ۸ میلیون تومان انتخاب کرد. اتصال باسیم ازطریق کابل متصل USB، نور پس‌زمینه RGB با قابلیت شخصی‌‌سازی ازطریق نرم‌افزار و سوئیچ Gateron Brown با عملکرد واکنشی Tactile از ویژگی‌های مشترک این سه مدل محسوب می‌شوند.

جزئیاتی مانند تعداد کلیدها، تعداد نشانگرهای LED و ابعاد در این سه مدل تفاوت‌هایی باهم دارند که از آوردن آن‌ها به‌دلیل طولانی نشدن نوشته خودداری شده است. پیشنهاد می‌شود با مراجعه به صفحه‌ی هر محصول بیشتر با ظاهر، مشخصات و موجودی و قیمت گلوریس GMMK در فروشگاه‌های مختلف آشنا شوید.

کورسیر K70 RGB MK.2

«کورسیر K70 RGB MK.2» کیبورد مکانیکی فول‌سازی است که از تکیه‌گاه جداشونده مچ دست و ۱۰۴ کلید مربعی فرورفته بهره می‌برد. نوع سوئیچ‌ها در این کیبورد بالارده بسیار متنوع و از هر چهار نوع Cherry MX Brown با عملکرد واکنشی Tactile و Loud، سوئیچ Cherry MX Red با عملکرد واکنشی Linear و Silence، سوئیچ Cherry MX Blue با عملکرد واکنشی Tactile و Loud و سوئیچ Cherry MX Silver با عملکرد واکنشی Linear و Silence است.

از ویژگی‌های K70 RGB MK.2 می‌توان به قابلیت برنامه‌ریزی تمام کلیدها، پنج کلید برای پخش یا توقف، قطع یا وصل، قبلی، بعدی و غلتک تنظیم صدا، سه کلید میان‌بر اختصاصی، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار، دریافت هم‌زمان سیگنال از تمامی کلیدها، سه نشانگر LED برای نمایش وضعیت فعال‌بودن Caps Lock، Num Lock و Scroll Lock اشار کرد.

همچنین داشتن هشت مگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی جهت ذخیره‌سازی سه پروفایل و عمر مفید کلیدها تا ۱۰۰ میلیون ضربه دو امکان بسیار خوب برای کیبورد مکانکیال کورسیر خواهند بود.

هایپر ایکس Alloy Elite 2

«هایپر ایکس Alloy Elite 2» با طراحی جذاب و زیبا و جنس بدنه‌ای از استیل به‌راحتی عنوان یکی از بهترین کیبوردهای مکانیکی مخصوص بازی را کسب می‌کند. بهترین‌ بودن در ظاهر این محصول خلاصه نمی‌شود و می‌توان انتظار این امکانات را داشت:

۱۱۱ کلید مربعی فرورفته با سوئیچ HyperX Red با عملکرد واکنشی Linear و نقطه‌ی تأثیر ۱٫۸ میلی‌متر، قابلیت برنامه‌ریزی تمام کلیدها، دارای سه کلید میان‌بر اختصاصی و همچنین استفاده از کلیدهای F به‌عنوان میان‌بر، دارای چهار کلید برای پخش یا توقف، قطع یا وصل، قبلی، بعدی، غلتک تنظیم صدا و دریافت همزمان سیگنال از تمام کلیدها است.

اتصال باسیم ازطریق کابل متصل USB، حافظه‌ی ذخیره‌سازی جهت ذخیره تا پنج پروفایل برای RGB، سازگاری با سیستم عامل ویندوز، ایکس باکس و پلی‌استیشن، نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار و شخصی‌سازی محدودتر ازطریق دکمه‌ی پروفایل و طول عمر مفید کلیدها تا ۸۰ میلیون ضربه از دیگر ویژگی‌های کیبورد پرچم‌دار هایپر اکس به‌شمار می‌روند.

بهترین کیبورد مکانیکال تا ۱۰ میلیون تومان

ریزر مدل HUNTSMAN ELITE

«ریزر HUNTSMAN ELITE» نیز یکی از محصولات بسیار خوب Razer است که مشخصاتی مانند سوئیچ‌های قرمز با عملکرد واکنشی Linear و سوئیچ بنفش با عملکرد واکنشی Clicky، متوسط عمر ۱۰۰ میلیون ضربه برای کلیدها، قابلیت ریزر کروما برای واکنش نوری کیبورد به اتفاقات بازی و نورپردازی RGB با قابلیت شخصی‌سازی ازطریق نرم‌افزار Razer Cynosa V2 را به‌همراه دارد.

این کیبورد فول سایز از ۱۰۸ کلید مربعی فرورفته بهره می‌برد. همچنین قابلیت برنامه‌ریزی تمامی کلیدها ازطریق نرم افزار Razer Synapse 3، کلیدهای اختصاصی پخش یا توقف، بعدی، قبلی و غلتک تنظیم صدا نیز روی بدنه‌ی این کیبورد مکانیکال Razer دیده می‌شوند.

بهترین کیبورد مکانیکال بیش از ۱۰ میلیون تومان

استیل سریز Apex Pro

کیبورد مکانیکال فول سایز «استیل سریز Apex Pro» که به‌عنوان پرچم‌دار SteelSeries در محدوده‌ی قیمتی حدود هفت میلیون تومان قرار می‌گیرد از امکاناتی نظیر استراحت‌گاه جداشونده مچ دست، صفحه OLED با قابلیت شخصی‌سازی، پایه‌های تنظیم ارتفاع، سه مسیر برای عبور کابل، غلتک تنظیم صدا و کلیدهای پخش یا توقف، قبلی، بعدی، قابلیت برنامه‌ریزی تمام کلیدها و دریافت همزمان سیگنال از تمام کلیدها بهره می‌برد.

۱۰۴ کلید مربعی با سطح فرورفته، مجهز به سه نوع سوئیچ OmniPoint با عملکرد واکنشی Linear، سوئیچ Speed با عملکرد واکنشی Linear و سوئیچ استاندارد مکانیکال با عملکرد واکنشی Linear، سازگاری با ویندوز و مک OS و پشتیبانی از کنسول Xbox و PlayStation ویژگی‌های دیگر ایپکس پرو را شامل می‌شوند.

ریز BlackWidow V3 Pro

اگر از آن دست کاربرانی هستید که برای کیفیت خوب، هراندازه لازم باشد هزینه می‌کنید، «ریز BlackWidow V3 Pro» یکی از بهترین کیبوردهای مکانیکی بازار است که اندازه‌ای ۱۰۰ درصدی، ۱۰۸ کلید مربعی فرورفته و تکیه‌گاه جداشونده‌ی بسیار راحت مچ دست دارد. ریزر، کلیدهای بلک ویدو V3 پرو تا ۸۰ میلیون ضربه تضمین می‌کند. همچنین زیر این کلیدها از سوئیچ‌های اختصاصی ریزر Razer Green با عملکرد واکنشی Tactile و Clicky و سوئیچ Razer Yellow با عملکرد واکنشی Linear و Silent استفاده شده است.

قابلیت برنامه‌ریزی تمامی کلیدها به‌عنوان ماکرو، کلیدهای تنظیم صدا، پخش/توقف، بعدی، قبلی، پایه‌های تنظیم ارتفاع، اتصال باسیم ازطریق کابل جداشونده USB، اتصال بی‌سیم ازطریق بلوتوث دستگاه مقصد، اتصال بی‌سیم ازطریق دانگل اختصاصی RF، قابلیت ریزر کروما برای واکنش نوری کیبورد به اتفاقات بازی و شخصی‌سازی و نمایش ۱۶٫۸ میلیون رنگ هنگام نورپردازی نیز از دیگر امکانات کیبورد رده‌بالا ریزر است.

کی کرون Q1 QMK

کیبورد مکانیکال مینیمال کی کرون رنگ مشکی با کلید قرمز

«کی کرون Q1 QMK» یکی از بهترین کیبورد های مکانیکال بازار است. کیبورد گیمینگ Keychron با ساختاری آلومینیومی از ۸۱ کلید بهره برده و اندازه‌ای کامپکت دارد. کلیدهای مکانیکی از سه نوع سوئیچ Gateron Red با عملکرد واکنشی Linear و Quiet، سوئیچ Gateron Yellow با عملکرد واکنشی Linear و Quiet و سوئیچ Gateron Silver با عملکرد واکنشی Linear و Quiet تشکیل شده‌اند.

کیبورد کوانتوم مکانیکال Q1 از قابلیت شخصی‌سازی بسیار بالای کلیدها و نورپردازی RGB بهره می‌برد. قیمت کیبورد کی کرون چیزی بیش‌ از ۱۰ میلیون تومان است.

سوالات متداول زومیت

  • کیبورد مکانیکال چیست؟

    به کیبوردی که سازوکار مکانیکی هنگام فشردن کلیدها داشته باشد اصطلاحاً مکانیکال یا مکانیکی می‌گویند که طول عمر بالا، صدای گوش‌نواز کلیدها و تعویض آسان هر کلید از ویژگی‌های آن است.

  • بهترین کیبورد مکانیکال تا 1 میلیون تومان کدام است؟

    بهترین کیبورد مکانیکی تا ۱ میلیون تومان کیبورد اونیکوما G27 را می‌دانیم. نورپردازی RGB، کلیدهای اختصاصی مدیا و کیفیت ساخت بالا به‌همراه طراحی مینیمال از شاخصه‌های اصلی این کیبورد گیمینگ محسوب می‌شوند.

  • بهترین برند کیبورد مکانیکی کدام است؟

    از بهترین تولیدکنندگان کیبورد مکانیکال می‌توان ریزر، لاجیتک، هایپر ایکس و کورسیر در بالارده‌ها و ردراگون و اونیکوما را در میان‌رده‌ها نام برد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات