اپل واچ 3 از کالبدشکافی ifixit امتیاز ۶ گرفت

چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰
مطالعه 3 دقیقه
ifixit پس از آیفون ۸ حالا سراغ اپل واچ نسل ۳ مدل ال‌تی‌ای رفته و این محصول را کالبدشکافی کرده است.
تبلیغات

مسلما بزرگ‌ترین تغییری که مدل جدید ساعت هوشمند اپل واچ به‌خود دیده، بهره‌مندی از قابلیت ال‌تی‌ای است. البته اپل هنگام معرفی اپل واچ ۳، از یکی دیگر از ویژگی‌های این محصول به عنوان قابلیتی جدید یاد کرد؛ قابلیتی که نمونه‌ی آن را در اپل واچ سری ۲ نیز دیده بودیم. ifixit اعلام کرده که با توجه به این مورد، غافل‌گیر شده است.

مقاله‌های مرتبط:

    اپل هنگام معرفی سری سوم اپل واچ، اعلام کرد که از یک فشارسنج جدید در این محصول استفاده کرده است. از آنجا که پیش از این یک فشارسنج در مدل سال قبل اپل واچ وجود داشت؛ اینکه کوپرتینونشین‌ها از واژه‌ی جدید برای معرفی این ویژگی استفاده کردند، کمی باعث سردرگمی می‌شود. آیا سری دوم اپل واچ تقریبا یک ساعت ال‌تی‌ای بوده است؟ یا با توجه به نزدیک شدن به فصل تعطیلات کریسمس، اپل فقط به‌ دنبال فروش تعداد بیشتری ساعت هوشمند است؟

    جایگاه سنسور فشار در نسل جدید محصول مورد بحث تغییر کرده است. این بخش حالا در بین دریچه‌ کنار میکروفون قرار دارد. 

    ifixit همچنین اشاره کرده که آنتن‌های رادیو نسبت به نسل قبلی اپل‌ واچ تغییر چندانی نداشته‌ است. این یعنی اپل احتمالا در نسل دوم ساعت هوشمند مورد بحث همه‌ی پیش‌زمینه‌های لازم برای ارائه‌ی قابلیت‌های ال‌تی‌ای را ارائه و فقط چیپ‌ست مخصوص به این ویژگی را در نسل سوم اپل واچ اضافه کرده است.

    اینکه ببینیم اپل ویژگی‌های جدیدی به محصولات خود اضافه می‌کند ولی تغییر خاصی در مدل جدید این محصولات اعمال نشود، کمی عجیب به‌نظر می‌رسد. بنابراین می‌توان گفت سخت‌افزار نسل قبلی اپل واچ نیز بیشتر موارد ضروری برای ارائه‌ی قابلیت‌های ال‌تی‌ای را دارد. آنتن‌ها و نمایشگر در اپل واچ ۳ تغییر زیادی نسبت به مدل قبلی این دستگاه ندارند و فقط نوعی ماده‌ی سیلیکونی جدید در اطراف این بخش اضافه شده است.

    نکته‌ی جالب دیگر اینکه شرکت اپل ظرفیت باتری اپل واچ ۳ را چندان تغییر نداده است. با توجه به اینکه مدل ال‌تی‌ای این محصول مسلما نیاز به مصرف باتری بیشتری دارد، باید دید عدم افزایش ظرفیت باتری تا چه حد بر عملکرد نهایی این دستگاه تأثیر خواهد داشت.

    اپل واچ نسل ۳ به یک باتری ۱.۰۷ وات ساعتی (۲۷۹ میلی‌آمپر ساعتی ۳.۸۲ ولتی) مجهز شده است که نسبت به باتری اپل واچ سری ۲ فقط ۴ درصد افزایش دارد. برای مقایسه باید اشاره کنیم که نسل قبلی ساعت هوشمند اپل به یک باتری ۱.۰۳ وات‌ساعتی مجهز شده است. این در حالی است که ظرفیت باتری اپل واچ ۲ نسبت به اپل واچ اولیه معادل ۳۲ درصد افزایش یافت. البته نسل اول اپل واچ از یک باتری ۰.۷۸ وات ساعتی بهره می‌برد.

    جای تعجب نیست که به دلیل اعمال نشدن تغییرات قابل توجه در ساعت هوشمند اپل واچ ۳، امتیاز تعمیرپذیری این محصول به نسل قبلی‌اش شباهت داشته باشد. نمره‌ی نهایی ifixit به آسان بودن تعمیرپذیری اپل واچ ۳، در واقع ۶ از ۱۰ است. اپل اعلام کرده که امکان تعویض صفحه نمایش و باتری اپل واچ جدید وجود دارد.

    نظر شما در مورد اپل واچ ۳ چیست؟

    تبلیغات
    داغ‌ترین مطالب روز

    نظرات

    تبلیغات