انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی رباتیک در بیمارستان آجی بادم

پنج‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
مطالعه 3 دقیقه
امروزه روش جراحی رباتیک داوینچی در حوزه بیماری‌های زنان و زایمان، جراحی عمومی، جراحی قلب و عروق، گوش، حلق و بینی و به‌ویژه اورولوژی که اهمیت حیاتی دارند.
تبلیغات

جراحی رباتیک به‌عنوان «استاندارد طلایی» شناخته می‌شود. علت این امر فواید حیاتی جراحی رباتیک برای بیمار است. جراحی رباتیک که یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های جراحی در دنیاست، در مراکز علمی-دولتی، دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی کشور ترکیه با موفقیت انجام می‌شود. این رشته در ترکیه تاریخچه‌ای ۱۲ ساله دارد و بیشتر در اورولوژی استفاده شده است. پروفسور علیرضا کورال، اورولوژیست بیمارستان مسلک ACIBADEM که با انجام ۱۵۰۰ جراحی رباتیک در حوزه اورولوژی، در کشور ترکیه، شرق اروپا و آسیای میانه رکورددار هستند نیز به‌عنوان مشاور علمی در دانشگاه ACIBADEM فعالیت می‌کند.

باتوجه‌به دستاوردهای وی، در حوزه جراحی رباتیک، کلینیک شبیه‌سازی مرکز آموزش جراحی رباتیک و مرکز آموزش جراحی رباتیک با آندوسکوپی پیشرفته (CASE) که تحت نظر دانشگاه ACIBADEM فعالیت می‌کند و به‌عنوان یکی از ۴ مرکز تخصصی این حوزه در جهان شناخته می‌شود، نام پروفسور کورال را یدک می‌کشد. پروفسور علیرضا کورال اظهار کرده است که آموزش های تخصصی این رشته را در ترکیه و دیگر کشورها ادامه خواهد داد. وی همچنین گفته است: «ما به غیر از آموزش در دانشگاه ACIBADEM، متخصصان داخلی و بین‌المللی را که به ۶ مرکز دولتی و بیمارستان‌های خصوصی ترکیه مراجعه می‌کنند، نیز آموزش می‌دهیم؛ همچنین امکان آموزش در کشورهای دیگر را فراهم کرده‌ایم. برای مثال، تنها در یونان بالغ بر ۱۰۰ عمل جراحی رباتیک انجام داده‌ایم؛ به‌گونه‌ای که اگر عمل‌های جراحی را که در خارج از مراکز آموزشی خود انجام داده‌ایم نیز در نظر بگیریم، تعداد آن‌ها بیشتر از ۱۷۰۰ جراحی رباتیک خواهد بود. این تعداد جراحی، ما را در میان ۵ مرکز برتر اروپا قرار می‌دهد.»

رکورد تعداد بالای عمل جراحی رباتیک

جراحی رباتیک به شکل موفقیت‌آمیزی برای پروستاتکتومی رادیکال (برداشتن پروستات)، درمان جراحی سرطان پروستات و بسیاری عمل‌های اورولوژی دیگر به کار می‌رود. پروفسور علیرضا کورال، اورولوژیست بیمارستان مسلک ACIBADEM، که رکورددار عمل جراحی رباتیک در حوزه اورولوژی در ترکیه، شرق اروپا و آسیای میانه است، نشان می‌دهد که ترکیه در حوزه جراحی رباتیک اورولوژی به جایگاه مناسبی دست یافته است. پروفسور علیرضا کورال با بیان اینکه اولین جراحی رباتیک وی در سال ۲۰۰۵ انجام شده است اظهار کرد که تعداد عمل‌های جراحی او و تیمش در بازه زمانی ۱۲ ساله به ۱۵۰۰ جراحی موفق رسیده است. پروفسور علیرضا کورال، اورولوژیست بیمارستان ACIBADEM در بیانات خود اظهار کرد بیشتر این عمل‌های جراحی مربوط‌به سرطان پروستات و پس از آن سرطان کلیه، تنگی محل اتصال حالب به لگنچه (UPJO) و سرطان مثانه است.

هر مرحله با دقت بالا انجام می‌شود

جراحی رباتیک در حقیقت نسل بعدی لاپاراسکوپی است. جراحی رباتیک با لاپاراسکوپی مرسوم که با ۱۲ مرتبه بزرگنمایی تصاویر سه‌بعدی در اتاق فرمان انجام می‌شد تفاوت دارد. سیستم جراحی رباتیک داوینچی دارای دو دوربین فیبر نوری با رزولوشن بالا است. در جراحی رباتیک، جراح در اتاق فرمان، تصاویری سه‌بعدی دریافت می‌کند که عمق را نیز ارائه می‌دهند. این دوربین‌ها قادر هستند محل جراحی را ۱۰ الی۱۲ بار بزرگ‌تر نشان دهند. به این ترتیب امکان مشاهده جزئیات بیشتر و وضوح بالاتر در ناحیه جراحی فراهم می‌شود. علاوه‌بر این، ابزار رباتیک در بازوی سیستم جراحی، قادر به چرخش در زاویه ۵۴۰ درجه هستند. این زاویه نسبت به روش‌های جراحی مرسوم، توانایی حرکتی بسیار بالاتر و امکان دستیابی به نواحی خارج از دسترس را برای جراح فراهم می‌کند. چنین ویژگی‌هایی باعث می‌شود تمام مراحل عمل جراحی با دقت بسیار بالا انجام شود.

جراحی رباتیک چه مزایایی به همراه دارد؟

  • درد کمتر
  • خونریزی کمتر
  • نیاز به بی‌حسی کمتر به‌دلیل برش کوچک‌تر
  • عمل جراحی ساده‌تر حتی برای بیمارانی که اضافه وزن دارند
  • دوره نقاهت کوتاه‌تر و توانایی بازگشت به زندگی طبیعی در زمان کوتاه‌تر
  • امکان شروع درمان‌های بعدی بلافاصله پس از جراحی رباتیک، در بیمارانی که نیاز به رادیوتراپی یا شیمی‌درمانی دارند.

پروفسور علیرضا کورال متخصص اورولوژی، توانسته است تنها در مدت ۱۲ سال، ۱۵۰۰ عمل جراحی رباتیک موفق را به انجام برساند. این تعداد عمل جراحی، رکورد ترکیه، شرق اروپا و آسیای میانه را پشت سرگذاشته است. پروفسور علیرضا کورال که در بین ۵ جراح برتر اروپا قرار دارد، به‌دلیل تجربیات فراوان، یکی از برترین مدرسان جراحی رباتیک است.

بیمارستان فوق تخصصی ACIBADEM با در اختیار داشتن پزشکان متخصص بین‌المللی و جدیدترین تکنولوژی‌های درمان سرطان از جمله جراحی رباتیک داوینچی، آماده خدمت‌رسانی به تمام بیماران ایرانی است.

برای اطلاع از خدمات بیمارستان ACIBADEM با ما در  ارتباط باشید. (به فارسی پاسخ‌گوی شما خواهیم بود.)

راه‌های ارتباطی

ایمیل: KDAF@acibadem.com 

تلگرام: acibadem_iran@

واتساپ: ۹۰۵۴۲۷۸۴۹۳۱۳+

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات