باتری کاغذی که با استفاده از باکتری ها کار می‌کند

یک‌شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۰
مطالعه 2 دقیقه
به‌تازگی محققان نوعی باتری کاغذی طراحی کرده‌اند که با استفاده از باکتری می‌تواند لوازم برقی کوچک را به مدت چند روز روشن نگه دارد.
تبلیغات

محققان دانشگاه بینگهمتون موفق به ساخت نوع جدیدی از باتری‌‌ها شده‌اند که می‌تواند یک انقلاب جدید در میکروالکترونیک باشد. این باتری از یک صفحه‌ی کاغذ و مایعی حاوی باکتری ساخته شده است.

باتری جدید می‌تواند نمایشگرهای گلوکزی را روشن کند، پاتوژن‌ها را تشخیص دهد و لوازم برقی کوچک را روزها بدون نیاز به انرژی خارجی روشن نگه دارد. در این باتری از یک کاغذ کروماتوگرافی، نیترات نقره و یک لایه موم استفاده شده است که باعث می‌شود یک کاتد را تشکیل دهند. در طرف دیگر کاغذ، مخزنی از پلیمر رسانا ساخته شده است که آند مورد نیاز را تشکیل می‌دهد.

برای اینکه از انرژی باتری استفاده کنید، کافی است کاغذ را از وسط تا کنید و با چکاندن چند قطره از مایع غنی‌شده با باکتری، انرژی مورد نیازتان را دریافت کنید. در این فرایند، تنفس یاخته‌ای موجود در میکروب‌ها باعث می‌شود الکتریسیته به وجود آید.

وقتی ۶ عدد از این باتری‌ها را روی هم قرار دهیم و تا کنیم، می‌توانیم انرژی الکتریکی ۴۴.۸۵ میکرو وات و ۱۰۵.۸۹ میکرو آمپر به دست آوریم. البته باید در نظر داشته باشید که به میلیون‌ها عدد از این باتری نیاز است تا بتوان یک لامپ ۴۰ وات را روشن کرد؛ اما باید در نظر داشته باشید که این محصول برای هدف‌های متفاوتی طراحی شده است. برای مثال در زمان‌هایی که بلایای طبیعی مانند زلزله رخ داده باشند، این باتری‌ها می‌توانند منبع تغذیه بیوسنسورها باشند تا بدین ترتیب جان فرد یا افرادی نجات یابد.

باتری کاغذی

این اولین باری نیست که تیم تحقیقاتی دانشگاه بینگهمتون موفق به ساخت باتری کاغذی شده‌اند. در گذشته نیز محققی به نام شان چویی توانسته بود نمونه‌ی اولیه‌ی باتری را به شکل کبریت کتابی طراحی کند و محقق دیگری با الهام گرفتن از سلاح شوریکن که توسط نینجاها استفاده می‌شد، چنین باتری کاغذی را طراحی کرد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات