اسنپدراگون ور 2100، چیپ اختصاصی کوالکام برای ابزارهای پوشیدنی معرفی شد

پنج‌شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۲
مطالعه 2 دقیقه
شرکت کوالکام با معرفی یک پلتفرم مجزا و اختصاصی برای ابزارهای پوشیدنی، قصد دارد تا زمینه‌ساز ایجاد تحولی در تولید محصولات این حوزه شود. با زومیت همراه باشید.
تبلیغات

 کوالکام به تازگی مجموعه‌ای از پردازنده‌ها و چیپ‌های جدید را معرفی کرده است. در بین این چیپ‌ها می‌توان به یک پلتفرم اختصاصی اشاره کرد که صرفا برای ابزارهای پوشیدنی در نظر گرفته شده است. در حال حاضر اکثر ساعت‌های هوشمند مبتنی بر اندروید ور به چیپ مجتمع اسنپدراگون ۴۰۰ مجهز هستند؛ همانطور که می‌دانید این چیپ در ابتدا برای استفاده در تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها طراحی شده بود. به نظر می‌رسد کوالکام با معرفی چیپ جدید اسنپدراگون ور ۲۱۰۰، قصد تغییر این شرایط را دارد.

ابعاد چیپ ور ۲۱۰۰، در حدود ۳۰ درصد کوچک‌تر از اسنپدارگون ۴۰۰ بوده و میزان توان مصرفی آن نسبت به چیپ اسنپدراگون ۴۰۰، حدودا ۲۵ درصد پایین‌تر است. بنابراین در آینده شاهد تولید ساعت‌‌های هوشمند باریک و با طول عمر باتری بیش‌تری خواهیم بود. این چیپ همچنین از یک مودم LTE جدید‌ به همراه وای‌‌فای و بلوتوث کم‌ مصرف جهت برقراری اتصال‌های سریع‌تر نیز بهره می‌برد.

علاوه‌بر چیپ اسنپدراگون ور ۲۱۰۰، کوالکام، X16، نخستین مودم LTE گیگابیتی تجاری را برای ابزارهای موبایل معرفی کرد. با توجه به سرعت شبکه‌های LTE در ایالات متحده، به نظر می‌رسد که به زودی بهره‌گیری از کانکشن‌های گیگابیتی در این کشور ممکن شود. در هر صورت کوالکام امیدوار است تا با X16 زمینه را برای آینده‌ی ارتباطی سریع‌تر فراهم کند. طبق ادعای این شرکت، با استفاده از کانکشن ۱ گیگابیتی امکان استریم محتوای واقعیت مجازی و دانلود یک فیلم اچ‌دی برای سفر هوایی پیش رو، قبل از آنکه هواپیمای شما باند فرود را ترک کند، فراهم خواهد شد. اما با توجه به فناوری‌های پیشرفته‌ی استفاده شده در X16، مانند قابلیت ترکیب ۴ کانکشن LTE مجزا، به نظر می‌رسد که این مودم بیش از آنکه ابزاری برای استفاده‌ی امروز باشد، تداعی‌گر آینده‌ای سریع است.

افزون بر این دو محصول، کوالکام مجموعه‌ای از چیپ‌های جدید میان‌رده و پایین‌رده، شامل اسنپدراگون ۶۲۵، ۴۳۵ و ۴۲۵ را نیز معرفی کرده است. انتظار می‌رود که شاهد استفاده از این چیپ‌ها در دستگاه‌‌هایی که در نیمه‌ی دوم سال جاری میلادی معرفی خواهند شد، باشیم. همه‌ی این چیپ‌‌ها از معماری Cortex-A53 آرم (۸ هسته در اسنپدراگون ۶۲۵ و ۴۳۵؛ چهار هسته در اسنپدراگون ۴۲۵) بهره می‌برند. این معماری که در طول سال‌های گذشته، کاربرد زیادی در چیپ‌های مختلف داشته، از قابلیت‌های ارتباطی و تصویربرداری خوبی بهره می‌برد؛ به عنوان مثال در اسنپدراگون ۶۲۵ و ۴۳۵، از عکس‌هایی با رزولوشن ۲۴ مگاپیکسل و در اسنپدراگون ۴۳۵ نیز تا رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل پشتیبانی می‌شود. هر چند که این چیپ‌‌ها از توان بالایی برخوردار نیستند، اما می‌توانند زمینه‌ساز تولید تلفن‌های هوشمند مناسبی برای کشورهای در حال توسعه باشند.  

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات