بهترین گوشی ها برای تولید محتوا [بهار و تابستان ۱۴۰۴]
شبکههای اجتماعی بیش از هر زمان دیگری محبوبیت دارند و همین اتفاق هم باعث شده است که بسیاری از افراد در زمینهی تولید محتوای متنی و ویدئویی یا تصویری در این شبکهها به فعالیت مشغول شوند. ازآنجاکه گوشیهای هوشمند همراه اصلی و روزمرهی همهی افراد هستند، تولید محتوا با آنها نهتنها منطقی، بلکه بسیار جذاب بهنظر میرسد.
همانطورکه برای خرید بهترین گوشی های گیمینگ باید اطلاعات کافی از محصولات موجود در بازار داشته باشید، برای خرید گوشی مناسب تولید محتوا نیز باید معیارهای مهمی را در نظر بگیرید. گوشیهای مناسب تولید محتوا باید در مرحلهی اول دوربین مناسبی داشته باشند تا در ثبت سوژههای مختلف در شرایط نوری گوناگون، عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهند؛ یعنی هم کیفیت عکاسی مطلوبی را ارائه دهند و هم ضبط فیلم با این گوشیها برای تولید محتوای ویدیویی در حد استانداردهای محتوایی رایج شبکههای اجتماعی باشد.
سختافزار قدرتمند برای پردازش سریعتر عکسها و ویدیوها هنگام عکاسی یا ویرایش آنها، فضای ذخیرهسازی بالا (حداقل ۱۲۸ گیگابایت)، نمایشگر با دقت، وضوح و ترجیحا روشنایی بالا، ظرفیت باتری و سرعت شارژ مناسب از دیگر ویژگیهایی موردنیاز گوشیهای مناسب تولید محتوا هستند. درادامه، با بهترین گوشیهای بازار مناسب برای تولید محتوا آشنا خواهید شد.
بهترین گوشی ها برای تولید محتوا زیر ۱۰ میلیون تومان
اولین بازهی قیمتی مدنظر ما کمتر از ۱۰ میلیون است،. آیا در عمل بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون میتواند پاسخگوی نیازهای کاربر برای تولید محتوا باشد؟ بهطور خلاصه خیر. گوشیهای هوشمند در این بازهی قیمتی مدلهای اقتصادی هستند و نمیتوانند نیازهای کاربر در زمینهی تولید محتوا را برطرف کنند. بههمیندلیل، پیشنهاد میکنیم کمی بودجهی خود را افزایش دهید و بازهی قیمتی بعدی را انتخاب کنید.
بهعنوان راهحل جایگزین پیشنهاد میکنیم در بازهی قیمتی کمتر از ۱۰ میلیون بهسراغ گوشیهای دست دوم بروید. بدینترتیب، میتوانید گوشی هوشمندی با امکانات بیشتر را با قیمت ۱۰ میلیون و کمتر بخرید و مشغول کار تولید محتوا شوید.
بهترین گوشیها برای تولید محتوا تا ۲۰ میلیون تومان
شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو مدل 4G با ضخامت ۸٫۲ میلیمتر و وزن ۱۸۰ گرمی، گوشی ظریف و سبکی بهشمار میرود. فریم و بدنهی گوشی از پلاستیک ساخته شده و با داشتن گواهی IP64 و شیشهی گوریلا گلس ویکتوس ۲ برای محافظت از نمایشگر، گام کوچکی در بهبود کیفیت ساخت برداشته است.
صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی OLED این گوشی با رزولوشن FHD، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و امکان نمایش یک میلیارد رنگ، حالا لبههای خمیده پیدا کرده است تا گوشی جلوهی مدرنتری داشته و حاشیههای اطراف نیز کمتر دیده شوند. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۸۰۰ نیت میرسد که برای یک گوشی میانرده کاملا کافی است و استفاده در محیطهای پرنور را آسان میکند.
گلکسی A26 با قاب شیشهای گوریلا گلس ویکتوس پلاس و گواهی IP67 حالا گوشی اقتصادی ارزشمندتری شده است و بهنوعی میتوان آنرا ارزانترین گوشی سامسونگ با این گواهی و مقاوم در برابر آب تا عمق یک متری بهمدت ۳۰ دقیقه بهحساب آورد. بهنسبت نسل قبل نیز این گوشی خوشساختتر شده و حس باکیفیتتری بهکاربر منتقل میکند. کاهش ضخامت دستگاه را نیز میتوان یکی از تغییرات مثبت در جهت بهترشدن تجربهی در دستگرفتن گوشی تلقی کرد.
اندازه دستگاه نیز از ۶٫۵ به ۶٫۷ اینچ رسیده که خوشبختانه وزن گوشی از این افزایش اندازه تقریبا محفوظ مانده و تغییر محسوسی نداشته است. تراشهی گوشی نیز به Exynos 1380 یعنی همان تراشهی بهکار رفته در گلکسی A54 ارتقا پیدا کرده که طبق بررسی گلکسی A26 میتواند خاطر شما را از بابت اجرای بسیار روان برنامهها، چندوظیفگی و حتی اجرای بازیهای پرطرفدار آسوده کند. در مقابل این تغییرات مثبت، پسرفتها و نقاط ضعفی بهچشم میخورند؛ برای مثال اسپیکر استریو حذف شده و نمایشگر هم بهخاطر بیشینه روشنایی محدود برای کارکردن در محیط بیرون و زیر نور شدید شاید بهاندازهی رقبا خوانا نباشد.
- بهبود کیفیت ساخت و استفاده از شیشه +Gorilla Glass Victus در قاب پشت
- عملکرد رضایتبخش در استفاده روزمره
- عملکرد بسیار خوب دوربین واید و اولتراواید
- ۶ سال آپدیت سیستمعامل
- گواهی IP67 برای مقاومت در برابر آب
- حذفشدن اسپیکر استریو
- روشنایی پایین نمایشگر
- حذف جک هدفون
بهترین گوشیها برای تولید محتوا تا ۳۰ میلیون تومان
شیائومی 13T با پیشرفتهای نسلی قابل توجهی راهی بازار شد. گوشی ارزشمند شیائومی، هماکنون از استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر آب بهره میبرد و پکیج دوربین پنل پشتی آن شامل یک دوربین واید (سنسور 1/1.28 اینچی ۵۰ مگاپیکسلی و دیافراگم f/1.9)، یک دوربین تلهفوتو (سنسور 1/2 اینچی ۵۰ مگاپیکسلی و دیافراگم f/1.9) و یک دوربین اولترا واید (سنسور 1/3.06 اینچی ۱۲ مگاپیکسلی و دیافراگم f/2.2) میشود. لنز هفت سطحی دوربین اصلی به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده است و سنسور آن از فیلتر رنگی Quad-Bayer برای ثبت عکسها استفاده میکند و عکسها را در حالت پیشفرض با رزولوشن ۱۲٫۵ مگاپیکسل بهثبت میرساند.
دوربین تلهفوتو هم زوم اپتیکال ۲ برابری را در اختیار قرار میدهد و بهطور مشابه با دوربین اصلی عکسها را بهصورت پیشفرض با وضوح ۱۲٫۵ مگاپیکسل بهثبت میرساند. با هر سه دوربین شیائومی 13T میتوان فیلمهایی با نرخ ۳۰ فریمبرثانیه و وضوح 4K گرفت. در مقابل دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی قادر است با وضوح Full HD و نرخ ۳۰ فریمبرثانیه به ضبط فیلم بپردازد. در این گوشی فیلمبرداری HDR پشتیبانی میشود و با تنظیم رنگ و کنتراست جزییات بیشتری در بخشهای تاریک و روشن ویدیو بهتر دیده شود. همچنین هنگام فیلمبرداری لرزشهای تصویر بهصورت نرمافزاری اصلاح میشوند تا ویدیو روانتر و بدون لرزش های اضافی باشد. این ویژگی در تمام رزولوشنها و نرخهای فریم فعال است.
- نمایشگر OLED چشمنواز ۱۴۴ هرتزی و ۱۲بیتی
- بدنهی خوشساخت با گواهی IP68
- عملکرد مطلوب دوربینها
- وجود دوربین تلهفوتو
- وجود رقبایی با تراشهی قویتر
- عملکرد نهچندان جالب دوربین سلفی
بیشتر تغییرات گلکسی A56؛ محبوبترین میانرده بازار در طراحی این گوشی نمود پیدا کردهاند. این گوشی حالا بسیار سبکتر (حتی سبکتر از A54) و البته نازکتر از نسل قبل شده است و ترکیب آن با فریم آلومینیومی و بدنهی شیشهای از گوریلا گلس ویکتوس پلاس حسوحال پریمیومتری بهکاربر منتقل میکند. یکی دیگر از تغییراتیکه در ظاهر این گوشی بهچشم میخورد، بههم پیوستن ماژولهای دوربین و شکلدادن یک ماژول کپسولیشکل واحد است که البته بیرونزدگی زیادی هم از بدنه دارد.
تغییرات باطنی این محصول از پیشرفتهای اندک و ناچیز این گوشی خبر میدهند؛ برای مثال تراشهی Exynos 1580 نسبتبه قبل بهبود چشمگیری را تجربه نمیکند، البته GPU پیشرفتهای خوبی داشته اما بهاندازهای نیست که بتوانیم A56 را رقیب گوشیهای بسیار قدرتمندتر و گیمینگمحوری چون پوکو X7 پرو بدانیم. با اینحال براساس بررسی گلکسی A56 این گوشی در استفادههای بیدرنگ و بدون وقفه، جابجایی سریع بین برنامهها و اجرای بازیهای پرطرفدار با تنظیمات گرافیکی متوسط پاسخگویی و پایداری خوبی دارد.
- نمایشگر OLED با رنگهای دقیق
- عرضه با اندروید ۱۵ و One UI 7
- بدنه باکیفیت و خوشدست
- ۶ سال پشتیبانی نرمافزاری
- قیمت نامعقول بهنسبت میزان ارتقا
- پیشرفت ناچیز عملکرد دوربین
- تراشهی ضعیفتر از رقبا
- فقدان دوربین تلهفوتو
بهترین گوشیها برای تولید محتوا تا ۴۰ میلیون تومان
گوشی Honor 200 به نمایشگری ۶٫۷ اینچی از نوع OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز مجهز است که کیفیت بالایی در نمایش محتوا ارائه میدهد. پردازندهی این گوشی Snapdragon 7 Gen 3 است که با لیتوگرافی ۴ نانومتری ساخته شده و در کنار ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم، عملکرد مناسبی در اجرای برنامهها و بازیها دارد. باتری ۵۲۰۰ میلیآمپرساعتی دستگاه نیز از شارژ سریع ۱۰۰ واتی پشتیبانی میکند که در مدت کوتاهی کاملا شارژ میشود.
بخش دوربین Honor 200 نقطهی قوت اصلی آن است؛ دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با حسگر بزرگ 1/1.56 اینچ، لرزشگیر اپتیکال (OIS) و دیافراگم f/1.95 تصاویر شفافی در محیطهای نوری مختلف ثبت میکند. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو با بزرگنمایی اپتیکال ۲٫۵ برابری و OIS به ثبت پرترههای دقیق و زوم باکیفیت کمک زیادی میکند. دوربین ۱۲ مگاپیکسلی فوقعریض نیز با قابلیت فوکوس خودکار، برای عکاسی در محیطهای بزرگ، گزینهی خوبی بهنظر میرسد. همچنین دوربین سلفی ۵۰ مگاپیکسلی کیفیت بسیار خوبی برای عکسهای سلفی و تماسهای ویدیویی فراهم میکند.
قاتل پرچمدار سامسونگ با نام گلکسی S23 FE چندی پیش در بازار موجود شد تا جایگاه سری گلکسی Fan Edition سامسونگ را در بین بهترین گوشی های بازار ایران تثبیت کند اما اینبار در کالبدی قطورتر و سنگینتر از نسل پیشیناش. طراحی کلی این گوشی، گلکسی A54 را برایمان تداعی میکند و با شیشهای شدن قاب پشتی، بهنظر میرسد از پلتفرم همان گوشی برای طراحی S23 FE استفاده شده است.
این گوشی از نمایشگر ۶٫۴ اینچی با نسبت کمتر از ۸۵ درصد به بدنه بهره میبرد که از حاشیههای زیاد در بخشهای اطراف نمایشگر گوشی خبر میدهد. S23 FE در دو نسخه با تراشههای Snapdragon 8 Gen 1 و Exynos 2200 عرضه شده که نسخهی اگزینوس در بازار کشور بهصورت گسترده توزیع میشود. دوربین اصلی نیز از ۱۲ به ۵۰ مگاپیکسل با امکان فیلمبرداری 8K تغییر کرده و در کنارش دوربین تلهفوتوی ۸ مگاپیکسلی آن را به گزینهای مناسب برای عکاسی بدل میکند.
- ارتقای عملکرد سختافزاری
- افزایش رم پایه به ۸ گیگابایت
- ۱۰۰ دلار قیمت عرضهی پایینتر
- روشنایی خیرهکننده در حالت HDR
- بدنهی باکیفیتتر با حسوحال پریمیومتر
- وزن سنگینتر از قبل
- حاشیههای بسیار عریض
- بهبود ناچیز تجربهی عکاسی
- داغی بدنه (هرچند کمتر از قبل)
بهترین گوشیها برای تولید محتوا تا ۵۰ میلیون تومان
جدیدترین نسخهی فنادیشن سری S سامسونگ یعنی گلکسی S24 FE با تمرکز روی قابلیتهای هوش مصنوعی و همچنین دریافت هفت سال بهروزرسانی سیستمعامل معرفی شده تا کاربران بتوانند با قیمتی کمتر این ویژگیها را تجربه کنند. امکانات هوش مصنوعی تنها شامل Galaxy AI نمیشود، بلکه بهلطف تراشه چهار نانومتری Exynos 2400e نسخهی آفلاین هوش مصنوعی گوگل یعنی Gemini Nano نیز دردسترس قرار داشته و میتواند برخی مدلهای زبانی و بصری مبتنیبر دستگاه را بینیاز از اینترنت پردازش کند.
براساس بررسی گلکسی S24 FE تفاوت تراشه Exynos 2400e با نسخهی استاندارد تنها در کاستهشدن ۱۰۰ مگاهرتزی فرکانس هستهی قدرتمند است تا گوشی عملکرد پایدارتری داشته و بهخاطر باتری ۴۷۰۰ میلیآمپرساعتی و صفحهنمایش بزرگتر، مصرف کمتری داشته باشد. بنابراین خریداران این گوشی همچنان از مزایای این تراشه مانند ProVisual Engine که بهبود کیفیت عکاسی بهخصوص در شب را بهارمغان میآورد، بهرهمند خواهند شد.
- دسترسی کامل به Galaxy AI و بیشتر قابلیتهای پرچمداران
- تراشه بسیار قدرتمندتر از نسل قبل
- صفحهنمایش روشنتر و دقیقتر
- ۷ سال بهروزرسانی اندروید
- عمر باتری طولانیتر
- داغی و افت عملکرد تراشه
- پیشرفت نه چندان زیاد در عملکرد دوربین
- طراحی ضعیفتر از رقبا و وزن نسبتا زیاد
- رم ۸گیگابایتی ناکافی برای پرچمدار اندرویدی
طراحی کلی شیائومی 14T نسبت به نسل قبلی مدرنتر شده چراکه اکنون از بدنه شیشهای مات و فریمی تخت استفاده میکند و حاشیههای نمایشگر نیز باریکتر شده است. البته فریم گوشی همچنان پلاستیکی است. صفحهنمایش گوشی درست مانند نسخهی پرو این سری از پنل ۶٫۶۷ اینچیِ OLED، وضوح ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و بیشینه روشنایی فوقالعادهی ۴۰۰۰ نیتی بهره میبرد.
شیائومی 14T از پردازندهی MediaTek Dimensity 8300 Ultra قدرت میگیرد، درست همان تراشهای که در گوشی پرفروش پوکو X6 Pro نیز مشاهده کرده بودیم. تراشهی یادشده عملکرد خوبی در اجرای بازیهای سنگین با نرخ فریم مناسب و برنامههای مختلف دارد. مدلهای شیائومی 14T موجود در بازار ایران از ۱۲ رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی استفاده میکنند که اکنون به استاندارد UFS 4.0 ارتقا یافته است.
- صفحهنمایش با کیفیت و درخشان
- تراشه پایدار و قابل اطمینان با عملکرد مطلوب
- عملکرد قابل تحسین در عکاسی (دوربینهای پشت)
- قابلیتهای جدید و کاربردی رابط کاربری HyperOS
- فریم پلاستیکی
- عملکرد نهچندان خوب دوربین سلفی
- شارژدهی متوسط
شیائومی 13T پرو، دقیقا همان شیائومی 13T است؛ البته فقط در بخش ظاهر، طراحی و کیفیت ساخت. یعنی از متریال بدنه و فریم گرفته تا ابعاد نمایشگر همگی مشترک با شیائومی 13T هستند، فقط وزن دستگاه بسته به اینکه شیشه یا چرم مصنوعی باشد، بین ۷ تا ۱۰ گرم بیشتر از نسخهی استاندارد است.
درون دستگاه شاهد بهکارگیری یکی از قدرتمندترین تراشههای موبایل یعنی Dimensity 9200 Plus هستیم که کموبیش قدرتی در سطح تراشهی پرچمدار کوالکام Snapdragon 8 Gen 2 دراختیارتان میگذارد و پایداری عملکرد بسیار خوبی دارد؛ بهطوریکه میتوان بازیهای سنگینی مانند Genshin Impact را در بالاترین تنظیمات گرافیکی با نرخ پایدار ۵۵ تا ۶۰ فریمبرثانیه با این گوشی اجرا کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، حتما بررسی شیائومی 13T پرو را مطالعه کنید.
- نمایشگر چشمنواز ۱۲بیتی و OLED با نرخ نوسازی ۱۴۴هرتزی
- بدنهی باکیفیت و خوشساخت با گواهی IP68
- تجربهی عکاسی مطلوب دوربینها
- تراشهی قدرتمند با عملکرد پایدار
- عرضه با شارژر ۱۲۰واتی
- فقدان لرزشگیر اپتیکال در دوربین تلهفوتو
- فریم پلاستیک
بهترین گوشیها برای تولید محتوا بدون درنظر گرفتن قیمت
ویوو X200 اولترا، پرچمدار ۲۰۲۵ ویوو، با تمرکز جدی روی دوربین و بهویژه بخش فیلمبرداری در ابتدا بهطور انحصاری برای بازار چین شد و پس از مدتی برای کاربران گلوبال نیز در دسترس قرار گرفت. این گوشی مشابه سایر پرچمداران چینی در پنل پشتی خود یک ماژول بزرگ با سه دوربین را حمل میکند؛ دوربین اصلی این گوشی به حسگر ۵۰ مگاپیکسلی LYT-818 با دیافراگم f/1.69 و فاصلهی کانونی غیرمعمول ۳۵ میلیمتری مجهز شده که برای عکاسی پرتره و خیابانی بسیار مناسب است. در کنار آن، دوربین فوقعرض ۵۰ مگاپیکسلی با فاصلهی کانونی ۱۴ میلیمتر در نور کم عملکردی فراتر از استانداردهای رایج دارد. دوربین تلهفوتو نیز از حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL HP9 با زوم اپتیکال ۳٫۷ برابر بهره میبرد و امکان فوکوس ماکرو در فاصلهی تنها ۱۵ سانتیمتر را فراهم میکند؛ ترکیبی که X200 Ultra را به یکی از قدرتمندترین گوشیها در زمینهی عکاسی موبایل تبدیل کرده است.
ویوو ایکس ۲۰۰ اولترا مجموعهای قدرتمند از قابلیتهای فیلمبرداری حرفهای را هم در اختیار کاربر قرار میدهد. این گوشی توانایی ضبط ویدیو با کیفیت 4K و نرخ ۶۰ فریمبرثانیه با رنگ ۱۰ بیت و فرمت Log را دارد که امکان اصلاح دقیق رنگ، نور و جزئیات را در مراحل تدوین فراهم میسازد. پشتیبانی از Dolby Vision، فیلمبرداری پرتره 4K با رنگ طبیعی پوست، اسلوموشن 4K با نرخ ۱۲۰ فریم و تایملپس حرفهای در تمام فاصلههای کانونی، تجربهای سینمایی و خلاقانه را برای کاربران به ارمغان میآورد. لرزشگیر اپتیکال در تمامی لنزها نیز باعث میشود حتی در حرکت، ویدیوها شفاف و ثابت باقی بمانند.
گلکسی S25 اولترا پرچمدار جدید سامسونگ، از تراشهی ۸ هستهای Snapdragon 8 Elite استفاده میکند که با لیتوگرافی ۳ نانومتری تولید شده است. گوشی سامسونگ در تمامی کانفیگها از ۱۲ گیگابایت رم استفاده میکند و برای اجرای سنگینترین بازیها و نرمافزارها در بالاترین تنظیمات گرافیکی آماده است. صفحهنمایش گوشی سامسونگ از وضوح ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بهره میبرد و روشنایی آن در بالاترین حد به ۲۶۰۰ نیت میرسد.
دوربین پرچمدار سامسونگ در دنیای گوشیهای موبایل حرفهای زیادی برای گفتن دارد. دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۵۰ مگاپیکسلی و دو دوربین تلهفوتو با بزرگنمایی اپتیکال ۳ و ۵ برابری، دوربینهای S25 اولترا را تشکیل میدهند. باتری گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی است و با شارژرهای ۴۵ واتی در کمتر از نیم ساعت حدود ۶۵ درصد شارژ میشود. برای مشاهدهی تستهای بیشتر و بررسی عمیق زومیت، توصیه میکنیم مقاله بررسی گلکسی S25 اولترا و مقایسه مستقیم کیفیت عکسهای آن با اس ۲۴ اولترا و اس ۲۳ اولترا را ازدست ندهید.
- پیشرفت چشمگیر عملکرد با اسنپدراگون ۸ الیت
- طراحی چشمنوازتر با گوشههای گرد و فریم تخت
- تجربهی لذتبخش و چشمنواز One UI 7
- باریکتر، کمعرضتر و سبکتر از قبل
- فیلمبرداری ۱۰بیتی HDR و LOG
- شارژدهی بسیار خوب
- حذف قابلیتهای بلوتوثی قلم S Pen
- پیشرفت جزئی و نامحسوس تجربهی عکاسی
- افت محسوس عملکرد در پردازشهای سنگین
- ادامهی استفاده از نمایشگر ۸بیتی با روشنایی کمتر از رقبا
آیفون ۱۶ پرو مکس بهعنوان جدیدترین پرچمدار اپل، ترکیبی از نوآوری و پیشرفت در تمامی جنبههای طراحی و عملکرد بهشمار میرود. بدنهی گوشی از تیتانیوم درجهی یک با روکش مات ساخته شده که در کنار استحکام بالا، مثل همیشه ظاهری جذاب و پریمیوم به گوشی اپل بخشیده است.
اندازهی صفحهنمایش گوشی اپل نسبت به نسل قبل افزایش یافته و حالا با ۶٫۹ اینچ بزرگترین آیفون تاریخ است. نسبت نمایشگر به بدنه ۹۱٫۴ درصد است و حاشیههای باریک نمایشگر، به تجربهی بصری فوقالعادهای میانجامد. همچنین بیشینه روشنایی نمایشگر به حدود ۲۰۰۰ نیت میرسد که عدد فوقالعادهای برای کار کردن با گوشی در محیطهای پرنور و زیر نور آفتاب محسوب میشود. این صفحهنمایش از نوع LTPO Super Retina XDR OLED بوده که با وضوح ۱۳۲۰ در ۲۸۶۸ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۶۰، یکی از باکیفیتترین نمایشگرها میان پرچمداران موبایل بهشمار میرود.
- فیلمبرداری بسیار باکیفیت تا 4K120
- تراشهی فوقالعاده سریع و پایدار
- تجربهی عکاسی پایدار و مطمئن
- نمایشگر فوقالعاده دقیق
- شارژدهی بسیار خوب
- قیمت نجومی در ایران
- دوربین اولتراواید ضعیفتر از رقبا
- عملکرد نهچندان مناسب کمرا کنترل
گوشی Find X8 Ultra، پرچمدار اپو، با همکاری برند Hasselblad توسعه یافته است و تمرکز ویژه روی عکاسی و فیلمبرداری حرفهای دارد. در پنل پشتی این گوشی، سیستم دوربین چهارگانهی توانمندی دیده میشود که شامل دو دوربین تلهفوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با بزرگنمایی اپتیکال ۳ و ۶ برابری، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با حسگر یک اینچی و پشتیبانی از ۴ فاصلهی کانونی رایج و همچنین دوربین اولتراواید ۵۰ مگاپیکسلی با زاویهی دید ۱۲۰ درجهای میشود. همهی این لنزها به لرزشگیر اپتیکال (OIS) مجهز هستند و از ثبت ویدئوهای 4K با نرخ ۶۰ فریمبرثانیه و استاندارد Dolby Vision پشتیبانی میکنند. بهرهگیری از حسگرهای بزرگ و الگوریتمهای پیشرفتهی مبتنیبر هوش مصنوعی باعث شده کیفیت عکسها در تمام فواصل کانونی عالی و حرفهای بهنظر برسد. لنزها دارای پوشش ضد بازتاب با بازده نوری بالا هستند و از فناوری شیشه آبی فوقشفاف برای جذب بیشتر نور بهره میبرند.
در زمینهی تصویربرداری پرتره و ویدئو نیز، ویژگیهایی مانند حالت پرتره هاسلبلاد، تشخیص هوشمند صحنه، موتور تشخیص رنگ پوست مبتنی بر هوش مصنوعی، زوم آزاد تا ۶ برابر در حالت پرتره و قابلیت ثبت ویدئوی 4K با نرخ ۱۲۰ فریمبرثانیه با فرمت Dolby Vision و ده بیت لاگ، این گوشی را به بهترین گوشی برای فیلمبرداری و عکاسی تبدیل میکند. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نیز با فوکوس خودکار، رنگ پوست را با دقت بالا بازسازی کرده و حتی در نور کم نیز عکسهایی شفاف ثبت میکند.
شیائومی ۱۵ اولترا پرچمدار دوربینمحور چینیها بهحساب میآید که هدفش جابجایی مرزهای عکاسی با گوشیهای هوشمند است. به همین جهت ارگونومی این گوشی برای جایگیری ماژول غولپیکر دوربین تحت تاثیر قرار گرفته و با پیرویاز طراحی شبیهبه فرمفکتور دوربینهای عکاسی سعی دارد تا تاکید بیشتری روی وجه عکاسی و فیلمبرداری این گوشی داشته باشد و حتی بههمین منظور کیتها و مانتهای بخصوصی را برای قرار گرفتن روی بدنه و لنز دوربین طراحی کرده است.
درون این ماژول غولپیکر که بیرونزدگی زیادی هم از بدنه دارد، چهار دوربین متشکلاز اولتراواید، واید، تلهفوتوی سهبرابری و تلهفوتوی ۴٫۳ برابری قرار گرفتهاند. سه دوربین اول از حسگرهای ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین تلهفوتوی ثانویه از حسگر بزرگ ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده میکند که میتواند تصاویری بسیار پرجزئیات و باکیفیت از مناظر و سوژههای دور ثبت کند. حسگر دوربین اصلی نیز با اندازه معادل فرمت استاندارد یک اینچی، یکی از بزرگترین حسگرهای استفاده شده در دوربین گوشیهای هوشمند است. روی تمامی اینحسگرها، لنزهای ساختهشده بهدست لایکا سوار شدهاند.
- فیلمبرداری باکیفیت و ضبط ویدیوهای دالبیویژن با تمام دوربینها
- عملکرد بسیار خوب دوربینها در زمینهی جزئیات، کنتراست و HDR
- سختافزار
- اسپیکرهای استریو با صدای شفاف و رسا
- نمایشگر HDR سریع و بسیار پرنور
- شارژدهی بسیار خوب
- پشتیبانی نرمافزاری ۴ساله مقابل ۶-۷سالهی رقبا
- داغشدن دستگاه در استفادههای سنگین
- عملکرد ناامیدکنندهی دوربینها در شب
- طراحی سنگین و بددست
- قیمت نجومی
آیا شما گوشی دیگری میشناسید که برای تولید محتوا مناسب باشد؟ لطفا تجریبات خود از کارکردن با گوشیهای مختلف در این حوزه را در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید.