@eradatmand دوست عزیز اینکه چک بانکی به معنای رایج در وجه حامل صادر نمیشه کاملا درسته، اما همونطور که در پاسخ کامنت آقا سعید پارسا گفتیم عبارت چک بانکی به صورت عام میتونه به همه نوع چک (دسته چک) گفته بشه.
@سعید پارسا دوست عزیز فرمایش شما درسته. درحال حاضر تنها چک جاری اشخاص یا همون چک صادر شده از دسته چک عادی میتونه در وجه حامل باشه و چکهای بانکی که همون چکهایی هستن که بانکها به صورت تضمینی و به نفع شخصیت حقیقی یا حقوقی معتبر با شناسه ملی صادر میشن و هیچ بانکی اونا رو در وجه حامل صادر نمیکنه. صدالبته این موضوع در بخشنامههای بانک مرکزی و قانونگذار رعایت شده؛ اما یه نکتهای وجود داره و اون اینکه همه نوع چک (دسته چک) رو با درنظر داشتن اینکه با سیاستهای واحد و صرفا توسط بانک تولید و صادر میشن، میشه به صورت عام تحت عنوان یا برچسب مشترک «چک بانکی» دسته بندی کرد.
@Driver1980 دوست عزیز، مکانیزم ترکیب تصاویر در پیکسل رو هم ما بررسی کردیم. معماری ها کاملا متفاوته... اونجا ما مرج و بازسازی و تطبیق رنگ داریم، اما اینجا و در گوشی آیفون ۱۱ پرو ابتدا تشخیص میزان شارپنس و بعد هم برش پیکسلی و جایگزینی از پترن اصلی رو داریم. اولین بار مشابه این تکنیک رو هسلبلاد ارائه داد، اما به دخالت کاربر نیاز داشت، اما اپل کاملا با هوش مصنوعی این کار رو انجام میده. حالا کم کم جزئیات بیشتر و سمپل های دوربین که بیاد به بررسیش خواهیم پرداخت.
@thepjt چیزی که مسلمه طراحی فعلی از میان چندین پروتوتایپ انتخاب شده و حتما برای انتخابش دلایلی هست. ممکنه این طراحی مورد اقبال کسانی که صرفا طراحی زیبا براشون مهمه و مثل شما پیشنهادهای شکیل تری دارن نباشه، اما مطمئنا اون دلایل کماکان به قوت خودشون باقی هستن... حالا باید عملکرد دوربین های این گوشی رو هم دید که در آینده حتما هم بررسی و هم مقایسه رو در زومیت انجام خواهیم داد. ببینیم واقعا ارزشش رو داشته یا نه.
@محمد شکوهی راد اون تکنیک امبد شده در فرم ور دوربین های دیجیتال فقط یه مرج ساده هست و اصلا ربطی به پردازش تصویر و برش پیکسلی نداره دوست عزیز دیپ فیوژن یک تکنیک مبتنی بر هوش مصنوعی و کاملا جدیده پیش از این فقط یادمه هسلبلاد یه نمونه مشابه رو ارائه داده بود اونم درون یک نرم افزار که دخالت کاربر هم لازم داشت. اینا باهم متفاوتن.
@net دوست عزیز، عملا با هدفی که اپل داشته، اون کار مد نظر شما و چینش زیرهمی دوربینا غیر ممکنه. عملکرد دوربینای آیفون های پرو به هیچ گوشی دیگری شباهت نداره و کاملا جدیده. قراره این دوربینا از یک نقطه مشخص سه تصویر با گستره و دامنه متفاوت ارائه بدن... لذا جانماییشون زیاد دلبخواهی نیست و اینجا تا حدی انتظارات سطحی و اولیه کاربر فدای کارکردهای منحصربهفرد شده.
@amir_galaxy دوست عزیز Deep Fusion در پردازش تصویر دوربین کدوم گوشی بوده تاحالا؟ فناوری مشابه صرفا در سامانه هایی بوده اونم باید یه کاربر متخصص باهاش کار میکرده، نه هوش مصنوعی. منظور طیف و تعداد فناوری های جدید و پیچیده ایه که روی دوربین گوشی قرار گرفته.
پست
سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۹۹, ۱۳:۳۰نظر
@eradatmand
دوست عزیز اینکه چک بانکی به معنای رایج در وجه حامل صادر نمیشه کاملا درسته، اما همونطور که در پاسخ کامنت آقا سعید پارسا گفتیم عبارت چک بانکی به صورت عام میتونه به همه نوع چک (دسته چک) گفته بشه.
نظر
@سعید پارسا
دوست عزیز فرمایش شما درسته. درحال حاضر تنها چک جاری اشخاص یا همون چک صادر شده از دسته چک عادی میتونه در وجه حامل باشه و چکهای بانکی که همون چکهایی هستن که بانکها به صورت تضمینی و به نفع شخصیت حقیقی یا حقوقی معتبر با شناسه ملی صادر میشن و هیچ بانکی اونا رو در وجه حامل صادر نمیکنه. صدالبته این موضوع در بخشنامههای بانک مرکزی و قانونگذار رعایت شده؛
اما یه نکتهای وجود داره و اون اینکه همه نوع چک (دسته چک) رو با درنظر داشتن اینکه با سیاستهای واحد و صرفا توسط بانک تولید و صادر میشن، میشه به صورت عام تحت عنوان یا برچسب مشترک «چک بانکی» دسته بندی کرد.
نظر
@Driver1980
دوست عزیز، مکانیزم ترکیب تصاویر در پیکسل رو هم ما بررسی کردیم.
معماری ها کاملا متفاوته... اونجا ما مرج و بازسازی و تطبیق رنگ داریم،
اما اینجا و در گوشی آیفون ۱۱ پرو ابتدا تشخیص میزان شارپنس و بعد هم برش پیکسلی و جایگزینی از پترن اصلی رو داریم.
اولین بار مشابه این تکنیک رو هسلبلاد ارائه داد، اما به دخالت کاربر نیاز داشت، اما اپل کاملا با هوش مصنوعی این کار رو انجام میده.
حالا کم کم جزئیات بیشتر و سمپل های دوربین که بیاد به بررسیش خواهیم پرداخت.
نظر
@thepjt
چیزی که مسلمه طراحی فعلی از میان چندین پروتوتایپ انتخاب شده و حتما برای انتخابش دلایلی هست.
ممکنه این طراحی مورد اقبال کسانی که صرفا طراحی زیبا براشون مهمه و مثل شما پیشنهادهای شکیل تری دارن نباشه، اما مطمئنا اون دلایل کماکان به قوت خودشون باقی هستن...
حالا باید عملکرد دوربین های این گوشی رو هم دید که در آینده حتما هم بررسی و هم مقایسه رو در زومیت انجام خواهیم داد. ببینیم واقعا ارزشش رو داشته یا نه.
نظر
@محمد شکوهی راد
اون تکنیک امبد شده در فرم ور دوربین های دیجیتال فقط یه مرج ساده هست و اصلا ربطی به پردازش تصویر و برش پیکسلی نداره دوست عزیز
دیپ فیوژن یک تکنیک مبتنی بر هوش مصنوعی و کاملا جدیده پیش از این فقط یادمه هسلبلاد یه نمونه مشابه رو ارائه داده بود اونم درون یک نرم افزار که دخالت کاربر هم لازم داشت.
اینا باهم متفاوتن.
نظر
@net
دوست عزیز، عملا با هدفی که اپل داشته، اون کار مد نظر شما و چینش زیرهمی دوربینا غیر ممکنه. عملکرد دوربینای آیفون های پرو به هیچ گوشی دیگری شباهت نداره و کاملا جدیده.
قراره این دوربینا از یک نقطه مشخص سه تصویر با گستره و دامنه متفاوت ارائه بدن... لذا جانماییشون زیاد دلبخواهی نیست و اینجا تا حدی انتظارات سطحی و اولیه کاربر فدای کارکردهای منحصربهفرد شده.
نظر
@Driver1980
نخیر دوست عزیز،
در HDR+ از برش پیکسلی خبری نیست، صحبت از مرج لایه و تلفیق رنگه
نظر
@Pouya P
ممنونم.
نظر
@amir_galaxy
دوست عزیز Deep Fusion در پردازش تصویر دوربین کدوم گوشی بوده تاحالا؟ فناوری مشابه صرفا در سامانه هایی بوده اونم باید یه کاربر متخصص باهاش کار میکرده، نه هوش مصنوعی.
منظور طیف و تعداد فناوری های جدید و پیچیده ایه که روی دوربین گوشی قرار گرفته.