من را ببین؛ نمایشگاه نقاشی کودکان مبتلا به اتیسم توسط سامسونگ برگزار می‌شود

چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
مطالعه 4 دقیقه
نشست خبری «اولین نمایشگاه آثار هنری کودکان مبتلا به اتیسم»، روز سه‌شنبه‌ ۲۷ بهمن ماه در محل گالری آریانا تهران برگزار شد. این نمایشگاه به همت شرکت سامسونگ و با مشارکت مؤسسه «روان‌پژوهان مفید» از تاریخ ۱۷ تا 30 بهمن برپا خواهد بود و به نمایش آثار نقاشی کودکان مبتلا به اتیسم می‌پردازد.
تبلیغات

 در نمایشگاه آثار نقاشی کودکان مبتلا به اتیسم که «من را ببین» نام دارد، ۵۵ تابلوی نقاشی از مجموعه‌ی «طرح هما» که توسط مبتلایان به اتیسم خلق شده به مدت چهار روز در معرض دید عموم قرار می‌گیرد. همچنین در این مدت اعضای کمپین «صدایم شو» برای معرفی بهتر اختلالات طیف اتیسم، حضور خواهند داشت. اعضای کمپین «صدایم شو»، گروهی فعال از حامیان و والدین دارای فرزند مبتلا به اختلال اتیسم هستند که آن را بر اساس اهدافی همچون شناساندن این اختلال به جامعه و رساندن صدای کودکان مبتلا به اختلال اتیسم به جامعه ایرانی، طراحی و اجرا کرده‌اند.

فرهاد جمالپور، معاونت ارشد بازاریابی شرکت سامسونگ الکترونیکس در ایران، با اشاره به اینکه این نمایشگاه برای نخستین بار با حمایت سامسونگ در کشور برگزار می‌شود، گفت:

بدون شک ایجاد اعتمادبه‌نفس و افزایش توجه و تمرکز از طریق پرداختن به هنرهای تجسمی، دستاورد ارزشمندی در روند بهبود و درمان توان‌جویان مبتلا به اتیسم خواهد بود. همچنین می‌توان انتظار داشت رویکردی نوین در این عرصه به وجود آید که بتوان ضمن ایجاد انگیزه و امید در خانواده‌ها، جامعه را نیز با این بخش از اجتماع آشنا کرد.به گفته‌ی وی در خصوص پروژه‌های مشارکت اجتماعی سامسونگ، در این سال‌ها سامسونگ با شعار «نوآوری برای همه» در سراسر جهان حضوری چشمگیر و پیشگام داشته و راهکارهای نوآورانه‌ای برای تمامی مخاطبان خود به ارمغان آورده است. مقوله سلامت، نه‌تنها در ایران بلکه در سراسر جهان مورد توجه ویژه سامسونگ بوده است.

وی با اشاره به جدیدترین دستاورد این شرکت برای به بهبود زندگی افراد مبتلا به اتیسم گفت:

اپلیکیشن «من را ببین» (Look at me) به‌منظور تقویت مهارت‌های ارتباطی کودکان مبتلا به اتیسم ارائه شده است. این اپلیکیشن به کودکان مبتلا به اتیسم کمک می‌کند تا نگرش و بیان خود را از حالت‌های مختلف احساسی همچون شادی، حیرت و ترس بهبود بخشند. ما امیدواریم بتوانیم نقش کوچکی در بهبود کیفیت زندگی کودکان در سراسر دنیا داشته باشیم.

در ادامه این نشست خبری، حسین مفیدی، عضو هیئت‌مدیره موسسه روان‌پژوهان مفید و بانی «طرح هما»، ضمن تشکر از متصدیان برگزاری این نمایشگاه با ارائه توضیحاتی درباره روند اجرای «طرح هما» و همچنین این نمایشگاه گفت:

طرح هما از سه سال پیش با توان‌بخشی ذهنی کودکان زیر ۱۴ سال آغاز شد. این طرح با مطالعه‌ای ساخت‌یافته برای بهبود کودکان مبتلا به اتیسم آغاز به کار کرد و تاکنون نیز سه دستاورد مهم داشته است: ایجاد آزمون سنجش توانایی ترسیمی، روش‌های سطح‌بندی، انتخاب و نیز شیوه‌های مدیریت فرآیند تولید آثار هنری ویژه توان‌جویان با توجه به سطوح مختلف توانایی.

وی در ادامه به معرفی آثار هنری کودکان مبتلا به اتیسم پرداخت و سادگی و صراحت آن‌ها را با برخی از شاهکارهای هنری دنیا همچون آثار هنری ماتیس و خوان میرو مقایسه کرد. به گفته‌ی‌ وی، مهم‌ترین دستاورد کار هنری توان‌جویان و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی، افزایش توانایی‌های آنان، ایجاد حس اعتمادبه‌نفس، خودپنداره مثبت، افزایش تمرکز و توجه توان‌جویان و افزایش امید در خانواده‌ها است.

همچنین در این نشست خبری، پانته‌آ فراهی، یکی از مادران «کمپین صدایم شو»، درباره این کمپین، اعلام کرد که کودکان مبتلا به اتیسم مشکلات فراوانی در جامعه دارند که بخش مهم آن به دلیل عدم اطلاع‌رسانی نسبت به اتیسم در جامعه است. ازاین‌رو، خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اتیسم و حامیان آن‌ها، تصمیم گرفتند این اختلال را به‌طور گسترده به جامعه معرفی کنند. اعضای کمپین «صدایم شو» با تهیه بروشور، بولتن و تراکت‌های مختلف با مضمون اختلال اتیسم به زبان ساده و با کمترین هزینه ممکن، به اطلاع‌رسانی وسیع در سطح جامعه می‌پردازند، بنابراین امیدوارم همان‌طور که حرکات امیدبخشی با برگزاری این نمایشگاه آغاز شد، توانمندی‌های فرزندان ما به گوش همه برسد تا بتوانند راهکارهای مناسبی برای ما و فرزندان‌مان در جامعه به وجود آید.

 نمایشگاه «من را ببین»، بخشی از کمپین کودکان امید سامسونگ، از مجموعه پروژه‌های مشارکت اجتماعی سامسونگ محسوب می‌شود و هدف از برپایی آن، اطلاع‌رسانی درباره اتیسم، معرفی توانمندی‌های این گروه از کودکان به جامعه، و آگاه‌سازی خانواده‌های ایرانی نسبت به این اختلال و سلامت فرزندان‌شان است.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات