گوگل با معرفی طراحی متریال جان تازهای به اندروید بخشید و ظاهر آن را بسیار چشمنوازتر کرد بهطوری که بسیاری از توسعهدهندگان قدیمی در حال بروزرسانی اپلیکیشنهای خود به طراحی متریال هستند و از طرفی دیگر اکثر اپلیکیشنهایی که به تازگی ساخته میشوند طراحی متریال را برای رابط کاربری خود به همراه دارند. به لطف توسعهدهندگان اندروید، در این بین افرادی که اندروید 5 برای گوشی آنها منتشر نخواهد شد نیز دست خالی نمیمانند و میتوانند با اپلیکیشنهایی که طراحی متریال را در خود جا دادهاند تجربهای هرچند کوچک از محیط اندروید 5 داشته باشند و ما نیز در این پست به معرفی 6 پلیر فوقالعاده که با طراحی متریال در حال فعالیت هستند خواهیم پرداخت تا شما بتوانید در صورت علاقه به طراحی متریال، یکی از آنها را انتخاب و روی گوشی خود نصب کنید.
Google Play Music
Google Play Music پلیر بسیار قدرتمندی از شرکت گوگل است که احتمال زیادی وجود دارد که به طور پیشفرض روی گوشی شما نصب بوده باشد و اگر هم این چنین نبود شما میتوانید به راحتی از پلیاستور گوشی خود به دانلود آن بپردازید. پلیری قدرتمند که شاید بتوان لقب استانداردترین طراحی متریال را در این لیست به آن داد چرا که مستقیما زیر نظر خود گوگل و با رعایت اصول اصلی طراحی متریال ساخته و منتشر شده است. به این نکته هم توجه داشته باشید که در این لیست، Google Play Music تنها اپلیکیشنی است که به صورت اختصاصی از Online Streaming مخصوص به خود بهرهمند است. این اپلیکیشن بینظیر به صورت کاملا رایگان در پلیاستور گوگل منتشر شده است و میتوانید از طریق لینکهای زیر به دانلود آن بپردازید.
Shuttle
Shuttle پلیر دیگری با طراحی متریال است که در اندروید کیتکت به طور فوقالعادهای اجرا میشد و با بروزرسانیهای مختلفی که برای آن منتشر شد، هماکنون از گذشته نیز بهتر شده است. طراحی متریال این اپلیکیشن به قدری خوب و استاندارد طراحی شده است که با اولین استفاده از این پلیر، دل کندن از آن آسان نخواهد بود. رنگ اصلی پوستهی Shuttle به طور پیشفرض آبی است اما شما میتوانید از بین چندین رنگ مختلف، مطابق با سلیقهی خود رنگ آن را انتخاب کنید. همچنین میتوانید محیط کاربری برنامه را از حالت پیشفرض(خاکستری و تیره) به حالت سفید و روشن تبدیل کنید و روی دیگر عناصر برنامه نیز کنترل کامل داشته باشید. درواقع یکی از برتریهای مهم این اپلیکیشن نسبت به Google Music Play همین قابل شخصیسازی بودن آن است به طوری که در اپلیگیشن گوگل، شما هیچ امکانی برای تغییر رنگ پوستهی برنامه در اختیار ندارید. برای دانلود این اپلیکیشن از لینکهای زیر استفاده کنید.
Orpheus
Orpheus پلیری دیگر است که شاید تاکنون کمتر نام آن را شنیده باشید. این اپلیکیشن نیز مانند Shuttle به طور بینقص با محیط اندروید 5 هماهنگ شده است و از لحاظ اجرایی نیز به صورت کامل با اندروید آبنباتچوبی سازگار است. Orpheus پا را از Shuttle نیز فراتر گذاشته است و با پشتیبانی از صدها پوستهی مختلف که هر کدام رنگ ActionBar و دکمههای پخش و متوقف کردن صدا را نیز تغییر میدهند، امکانات بیشماری را در زمینهی شخصیسازی در اختیار شما قرار میدهد. اما نکتهای که Orpheus را از دیگر پلیر متفاوت میکند پشتیبانی پخش آنلاین و Streaming از UPNP و گوگل درایو است که البته برای اینکار باید پلاگینهای مربوط به آن را در گوشی نصب کنید. این ویژگی به تنهایی دلیل این موضوع است که حداقل یک بار این اپلیکیشن فوقالعاده را امتحان کنید.
Lantern
Lantern نیز اپلیکیشنی است که بسیار به پلیرهای قبلی شبیه است به طوری که نحوهی قرار گیری آیکونها، دکمهها، اکشنبار و... همگی همان جایی قرار دارند که در اپلیکیشنهای قبلی وجود داشتند. البته طبق تجربهای که در کار کردن با این اپلیکیشن داشتیم باید بگوییم که نسبت به دیگر پلیرهای معرفی شده در این پست، دارای مشکلات و باگهای بسیاری بود و به عبارت دیگر تجربهی جالبی را برای ما رقم نزد. عدم وجود یک صفحهی اختصاصی برای موسیقی در حال پخش نیز از نکاتی بود که این اپلیکیشن را نسبت به بقیهی پلیرها، در جایگاه پایینتری قرار میداد. برای دانلود میتوانید از لینکهای زیر استفاده کنید.
NexMusic
پنجمین اپلیکیشن این لیست NexMusic است که یکی از پلیرهای قدرتمند و محبوب اندروید است. البته انتظار آن را نداریم که با دیدن عکس بالا که محیطی از این اپلیکیشن را نمایش میدهد سورپرایز شوید چرا که این پلیر نیز از محیطی بسیار یکسان و شبیه به پلیرهای قبلی برخوردار است. البته ویژگیهای جالبی در NexMusic قرار داده شده است که استفاده از آن را بسیار هیجانانگیز میکند. برای مثال یکی از جالبترین امکانات این برنامه قابلیت پوستهی خودکار است که با توجه به کاور آهنگ در حال پخش و بیشترین رنگی که در آن استفاده شده است، عناصر صفحهی پخش موزیک را رنگبندی میکند به این معنا که شما برای هر آهنگ، یه پوستهی جداگانه خواهید داشت که امریست بسیار جالب توجه. همچنین پوستههای آمادهای نیز برای آن در نظر گرفته شده است که میتوانید به راحتی از طریق گوگلپلی به دانلود آنها بپردازید. برای دریافت این اپلیکیشن از لینکهای زیر استفاده کنید.
Voltage
ششمین و آخرین اپلیکیشن لیست پلیرهای متریال نیز به Voltage اختصاص دارد که شاید اغراق نباشد اگر بگوییم از تمام اپلیکیشنهای موجود در این لیست ضعیفتر است. اپلیکیشنی که بر خلاف پلیرهای قبلی، از یک اکوالایزر اختصاصی بهرهمند است اما باگهای فراوان و بسته شدنهای خود به خودی بسیاری که در آن وجود دارد، مانع از به چشم آمدن ویژگیهای آن از جمله همین اکوالایزر اختصاصی شده است. برای آنکه به کل قید دانلود این اپلیکیشن را بزنید همین بس که تبلیغات آزاردهندهای در این اپلیکیشن وجود دارد به طوری که هر بار در حال گوش دادن به موسیقی باشید و دکمهی برگشت را برای بازگشت به لیست آهنگها بزنید یک تبلیغ ناخواسته را مشاهده خواهید کرد. با این حال با توجه به وعدههایی که این اپلیکیشن داده است در لیست پلیرهای متریال قرار گرفت هرچند که هنوز از آن وعده ها، چیزی به جز ظاهر متناسب با اندروید آبنباتچوبی در آن وجود ندارد.
نظر شما دربارهی این لیست چیست؟ به نظر شما کدام اپلیکیشن موفق به ارائهی طراحی بهتری شده است؟ شما کدام اپلیکیشن را انتخاب میکنید؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید.
نظرات