نبرد بزرگان؛ شیائومی ۱۵ اولترا دربرابر گلکسی S25 اولترا و آیفون ۱۶ پرو مکس
شیائومی دیروز از جدیدترین پرچمدارش رونمایی کرد؛ شیائومی ۱۵ اولترا با ویژگیهایی جدید و حفظ مواردی که در نسل قبل بهکار رفته بود و پرچمدار سال قبل این برند چینی را در رقابتی بهشدت نزدیک با نمایندگان آیفون و سامسونگ قرار داد.
حالا نوبت جدیدترین مدل اولترای شیائومی است تا ثابت کند که در چه حدی میتواند از پسِ برآوردهکردن انتظارات کاربران برآید و به گزینهای با ارزش خرید بهتری نسبتبه رقبایی مانند گلکسی S25 اولترا و آیفون ۱۶ پرو مکس تبدیل شود. بهنظر شما آیا شیائومی ۱۵ اولترا چنین توانایی دارد؟ بیایید تا با هم ببینم که این پرچمدار جدید چینیها، روی کاغذ چه امکاناتی به شما میدهد؟
طراحی و کیفیت ساخت
شیائومی ۱۵ اولترا تا حد زیادی شبیه به نسل قبل است؛ این اولین چیزی است که در نگاه اول متوجه میشوید. ابعاد ۱۶۱٫۳ در ۷۵٫۳ در ۹٫۴ میلیمتر و وزن ۲۲۹ گرمی این گوشی، شیائومی ۱۵ اولترا را نسبتبه نسل قبل سنگینتر و ضخیمتر میکند. این شرایط برای این گوشی در مقابل گلکسی S25 اولترا و آیفون ۱۶ پرو مکس نیز حفظ میشود، با این تفاوت که شیائومی نسبتبه نمایندگان اپل و سامسونگ، علاوهبر سنگینتر و ضخیمتر بودن، کوتاهتر نیز هست.
بخش روی نمایشگر شیائومی ۱۵ اولترا با پوشش اختصاصی این برند بهنام Shield Glass 2 محافظت میشود که نسل جدیدتر پوششی است که در شیائومی ۱۴ اولترا بهکار رفته بود. سال قبل شیائومی مدعی بود که این پوشش بهدلیل بهرهمندی از مادهی خاصی بهنام دراگون کریستال (Dragon Crystal)، حتی از سرامیک شیلدی که نمایشگر گوشیهای آیفون، از جمله آیفون ۱۶ پرو مکس را میپوشاند، مقاومتر است. البته، هنوز تستی برای مقایسهی مقاومت این پوشش با گوریلا آرمور ۲ که وظیفهی محافظت از نمایشگر گلکسی S25 اولترا را بر عهده دارد، انجام نشده است.
استحکام پوشش روی نمایشگر شیائومی ۱۵ اولترا حتی از سرامیک شیلد آیفونها بیشتر است
پوشش پلیمر سیلیکون (چرم مصنوعی) یا فایبرگلاس بخش پشت بدنهی این گوشی با فریم آلومینیومی آن، ترکیبی مقاوم را ایجاد میکند، اما احتمالاً نه آنقدر مقاوم که بهراحتی از سد آیفون ۱۶ پرومکس و اس ۲۵ اولترا با پشت بدنهی شیشهای و فریم تیتانیوم گرید ۵ عبور کند.
فارغ از درنظرگرفتن تفاوتهای مربوطبه استحکام بدنه و همچنین، بهرهمندی سه دستگاه از گواهی حفاظتی IP68، مانند سال گذشته، امسال نیز شیائومی ۱۵ اولترا در چهار رنگ مختلف عرضه میشود و از این نظر، تنوع رنگ کمتری نسبتبه اس ۲۵ اولترا دارد.
نمایشگر
شیائومی ۱۵ اولترا دقیقاً از همان صفحهنمایش نسل قبل بهره میبرد؛ پنلی ۶٫۷۳ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، وضوح ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل و پشتیبانی از استانداردهای +HDR10 و دالبی ویژن. تنها تفاوت میان این دو پنل، روشنایی بیشتر است که شیائومی مدعی شده تا ۳۲۰۰ نیت میرسد.
آیفون ۱۶ پرو مکس و S25 اولترا، هر دو مجهز به پنلهایی بزرگتر از شیائومی ۱۵ اولترا هستند که همان نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را دارد و در نمایندهی سامسونگ، تصاویر را با وضوح مشابه و در آیفون، با وضوح کمتر از پرچمدار شیائومی نمایش میدهد.
ما در بررسی گلکسی S25 اولترا، میزان روشنایی پنل این گوشی را در حالت خودکار ۲۶۵۰ نیت اندازه گرفتیم؛ این میزان برای آیفون ۱۶ پرو مکس و شیائومی ۱۴ اولترا به ترتیب ۱۹۰۰ و ۳۲۷۰ نیت اندازهگیری شدند. ازآنجاییکه مشخصات پنل شیائومی ۱۵ اولترا و نسل قبلش مشابه هستند، این نتیجهگیری که نمایشگر این گوشی از گلکسی S25 اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس روشنتر باشد، چندان غیرمنطقی نیست.
پنل اس ۲۵ اولترا مانند نمایندهی شیائومی از استاندارد +HDR10 پشتیبانی میکند، اما از دالبی ویژن نه. در آنسوی میدان، نمایشگر آیفون قابلیت پشتیبانی از دالبی ویژن را دارد؛ ولی بهجای +HDR10، از HDR10 پشتیبانی میکند.
دوربین
عمده تمرکز شیائومی برای طراحی و عرضهی مدلهای اولترا، روی دوربین است؛ بخشی که طبیعتاً برای بسیاری از کاربرانِ مشتاق عکاسی با گوشی، اهمیت بسیار زیادی دارد و باید ارزش پرداخت قیمت گزاف این گوشی شیائومی را داشته باشد.
نوع دوربین | شیائومی ۱۵ اولترا | گلکسی اس ۲۵ اولترا | آیفون ۱۶ پرو مکس |
---|---|---|---|
دوربین اصلی (واید) | ۵۰ مگاپیکسل، لنز واید ۲۳ میلیمتری، سایز سنسور 1.0 اینچ، سایز پیکسل 1.6 میکرومتر، f/1.6، دارای قابلیت فوکوس خودکار چندهمحوره با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر | ۲۰۰ مگاپیکسل، لنز واید ۲۴ میلیمتری، سایز سنسور 1/1.3 اینچ، سایز پیکسل 0.6 میکرومتر، f/1.7، دارای قابلیت فوکوس خودکار چندهمحوره با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر | ۴۸ مگاپیکسل، لنز واید ۲۴ میلیمتری، سایز سنسور 1/1.28 اینچ، سایز پیکسل 1.22 میکرومتر، f/1.78، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت |
دوربین اولتراواید | ۵۰ مگاپیکسل، لنز اولتراواید ۱۴ میلیمتری با پوشش ۱۱۵ درجه، سایز سنسور 1/2.76 اینچ، سایز پیکسل 0.64 میکرومتر، f/2.2، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز | ۵۰ مگاپیکسل، لنز اولتراواید با پوشش ۱۲۰ درجه، سایز پیکسل 0.7 میکرومتر، f/1.9، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و حالت Super Steady ضبط بدون لرزش ویدیو | ۴۸ مگاپیکسل، لنز اولتراواید ۱۳ میلیمتری با پوشش ۱۲۰ درجه، f/2.2، فوکوس خودکار با تشخیص فاز |
دوربین تلهفوتو | ۲۰۰ مگاپیکسل، لنز ۱۰۰ میلیمتری تلهفوتو پریسکوپی، f/2.6، سایز سنسور 1/1.4 اینچ، سایز پیکسل 0.56 میکرومتر، بزرگنمایی اپتیکال ۴٫۳ برابر، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر | ۵۰ مگاپیکسل، لنز ۱۱۱ میلیمتری تلهفوتو پریسکوپی، f/3.4، سایز سنسور 1/2.52 اینچ، سایز پیکسل 0.7 میکرومتر، بزرگنمایی اپتیکال ۵ برابر، دارای قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر | ۱۲ مگاپیکسل، لنز ۱۲۰ میلیمتری تلهفوتو پریسکوپی، f/2.8، سایز سنسور 1/3.06 اینچ، سایز پیکسل 1.12 میکرومتر، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت سهبعدی |
دوربین تلهفوتو دوم | ۵۰ مگاپیکسل، لنز ۷۰ میلیمتری، f/1.8، سایز سنسور 1/2.51 اینچ، سایز پیکسل 0.7 میکرومتر، بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابر، دارای قابلیت فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر | ۱۰ مگاپیکسل، لنز ۶۷ میلیمتری، f/2.4، سایز سنسور 1/3.52 اینچ، سایز پیکسل 1.12 میکرومتر، بزرگنمایی اپتیکال ۳ برابر، دارای قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر | - |
دوربین سلفی | ۳۲ مگاپیکسل، لنز واید، ۲۱ میلیمتری، سایز سنسور 1/3.14 اینچ، f/2.9 | ۱۲ مگاپیکسل، لنز واید، ۲۶ میلیمتری، سایز سنسور 1/3.2 اینچ، f/1.12، دارای فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز | ۱۲ مگاپیکسل، لنز واید، ۲۳ میلیمتری، f/1.9، دارای فوکوس خودکار با تشخیص فاز |
شیائومی ۱۵ اولترا، در چهار دوربین اصلی، اولتراواید، تله فوتو و سلفی، از حسگرهایی با وضوح کاملاً مشابهِ همین دوربینها در نسل قبل استفاده میکند. طبق اطلاعات فعلی ما، گویا این چهار دوربین، بهجز تغییرات کوچکی در مواردی مانند گشودگی دیافراگم یا ابعاد لنز، تفاوت خاصی با شیائومی ۱۴ اولترا ندارند؛ اما تغییر کامل دوربین تله فوتو پریسکوپی و استفاده از حسگری با وضوح ۲۰۰ مگاپیکسل، احتمالاً عکاسی با این گوشی را دلنشینتر از قبل میکند.
شیائومی ۱۵ اولترا رقیب قدرتمندی برای گلکسی S25 اولترا در بخش عکاسی است، اما شاید بهراحتی آیفون ۱۶ پرومکس را کنار بزند
اگر سری به مقایسه دوربین گلکسی S25 اولترا با آیفون ۱۶ پرو مکس بزنید، میبینید که نمایندهی سامسونگ در سناریوهای مختلفی که ما تست کردیم، با اختلاف نسبتاً فاحشی از سدِ پرچمدار اپل عبور کرد و توانست تصاویری طبیعیتر را ثبت کند.
از طرفی، در بررسی شیائومی ۱۴ اولترا توانستیم تصاویری بسیار خوب را با این هیولای شیائومی ثبت کنیم و حالا طبیعی است که با ارتقاء وضوح دوربین تلهفوتو پریسکوپی و بهبودهایی در برخی از مشخصات چهار دوربین دیگر، انتظارِ تکرار همان تجربه یا حتی چیزی بیشتر از آن را داشته باشیم. اگر در عمل نیز، شیائومی ۱۵ اولترا به همان خوبیِ مورد ادعای شیائومی باشد، آنوقت باید منتظر یک رقابت میلیمتری بین نمایندهی این برند چینی و پرچمدار سامسونگ باشیم؛ رقابتی که اپل احتمالاً در آن کم میآورد.
سختافزار و پردازنده
هر دو گوشی شیائومی ۱۵ اولترا و گلکسی S25 اولترا از قدرتمندترین پردازندهی فعلی گوشیهای هوشمند، اسنپدراگون ۸ الیت استفاده میکنند؛ اولی از نسخهی معمولی این پردازنده و سامسونگ از نسخهی اورکلاک شدهی اختصاصی خودش.
ما در بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا، تواناییهای این پردازنده را در سناریوهای مختلف آزمایش کردیم. بر اساس نتایجی که از بنچمارکهای مختلف بهدست آوردیم، گلکسی اس ۲۵ اولترا باتکیهبر این پردازنده، توانست در بخش پردازشهای چندهستهای، کنترل دمای بدنه در عملکرد سنگین و اجرای بازیهای چالشی مانند Genshin Impact (با بالاترین تنظیمات گرافیکی) به راحتی آیفون ۱۶ پرو مکس را پشت سر بگذارد و به یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ با برچسب پرچمدار تبدیل شود.
با در نظر گرفتن نتایج این بررسی، انتظار داریم که شیائومی ۱۵ اولترا نیز، اگر عملکردی در حد و اندازهی نمایندهی سامسونگ ندارد، لااقل با فاصلهی کمی از آن بایستد و همچنان، آیفون در جایگاه سوم در رقابتِ میان این سه پرچمدار قرار گیرد.
هر سه پرچمدار شیائومی، اپل و سامسونگ، دارای نسخههایی با فضای ذخیرهسازی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت هستند. اپل این سه نسخه را صرفاً با رم ۸ گیگابایتی عرضه کرده است؛ اما نمایندگان شیائومی و سامسونگ، نسخههای خود را با دو رم ۱۲ و ۱۶ گیگابایت در اختیار کاربر قرار میدهند.
نرمافزار و رابط کاربری
هوش مصنوعی، برگِ برندهی این روزهای گوشیهای هوشمندی است که به آن مجهز هستند. آیفون ۱۶ پرومکس با هوش مصنوعی اپل و اس ۲۵ اولترا با Galaxy AI، طیف وسیعی از قابلیتهای مختلف را در اختیار کاربران قرار میدهند که انتخاب میان این دو گوشی را سخت میکند.
شیائومی ۱۵ اولترا با اندروید ۱۵ و رابط کاربری Hyper OS 2 عرضه میشود، اما این موارد برتری قابلتوجهی برای این گوشی ایجاد نمیکنند. نمایندهی شیائومی بهدلیل عدم بهرهمندی از هوش مصنوعی پیشرفتهای که در سطح اپل و سامسونگ باشد، در بخش نرمافزاری حرف خاصی برای گفتن ندارد، تازه اگر ۴ سال بهروزرسانی اندرویدش را در مقایسه با ۷ سال پشتیبانی نرمافزاری اس ۲۵ اولترا نادیده بگیریم. ازاینرو، انتخاب برنده را در این بخش، به سلیقهی خودتان واگذار میکنیم، اگرچه با توجه به مواردی که به آنها اشاره کردیم، نظر خودمان کاملاً مشخص است.
باتری
قابلیت شارژشدن سریع با آداپتور ۹۰ واتی سیمی و ۸۰ وات بیسیم و البته بهرهمندی از باتری با ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت، پررنگترین ویژگیهای شیائومی ۱۵ اولترا و مواردی ارزشمند برای گوشی گیمرها یا افرادی که ساعتهای طولانی با گوشی کار میکنند، بهشمار میآیند. پردازندهی اسنپدراگون ۸ الیت که قلب تپندهی پرچمدار ۲۰۲۵ شیائومی است، در مقایسه با اسنپدراگون ۸ نسل ۳ که در شیائومی ۱۴ اولترا بهکاررفته بود، ۲۷ درصد مصرف انرژی کمتری دارد و این به معنای، شارژدهی بیشتر شیائومی ۱۵ اولترا است.
در آن سوی میدان، گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس مجهز به باتریهایی با ظرفیت ۵۰۰۰ و ۴۶۸۵ میلیآمپر ساعت هستند و با آداپتورهایی با توان پایینتر از رقیبشان در هر سه حالت شارژ معمولی، بی سیم و معکوس شارژ میشوند. این یعنی که شیائومی ۱۵ اولترا، در عمل و نه فقط روی کاغذ، میتواند برندهی بخش باتری در این رقابت باشد.
برندهی نهایی؟
شیائومی ۱۵ اولترا روی کاغذ، گوشی هوشمندی با باتری قدرتمند و احتمالاً شارژدهی بالا، دوربینهای فوقالعاده، طراحی جذاب و مستحکم، پردازندهی قوی و نمایشگری با وضوح بالا است. این گوشی در بخشهایی مانند نمایشگر، باتری و دوربین شاید بتواند از سد گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس بگذرد یا رقابت برابری با نمایندهی سامسونگ داشته باشد، اما در بخش طراحی، نرمافزار و بهرهمندی از قابلیت هوش مصنوعی، اما و اگرهایی برای ارزش خریدش ایجاد میشود.
ما تا زمان رسیدن گوشی به دفتر زومیت و بررسی دقیقتر این گوشی، نظر قطعی درمورد برندهی میان این سه مدل نداریم، اما اگر درحالحاضر و صرفاً بر اساس مشخصات روی کاغذ بخواهیم نظر بدهیم، شیائومی ۱۵ اولترا، در ردهای میان نمایندگان سامسونگ و اپل جا میگیرد. نظر شما دربارهی این گوشی چیست؟
مقایسه 3 محصول
حدود قیمت در زمان عرضه | حدود 1400 دلار | حدود 1300 دلار | حدود 1200 دلار |
تاریخ معرفی | 27 فوریه 2025 | 22 ژانویه 2025 | 9 سپتامبر 2024 |
وضعیت عرضه | عرضه شده | عرضه شده | عرضه شده |
تاریخ عرضه | 27 فوریه 2025 | 3 فوریه 2025 | 20 سپتامبر 2024 |
نوع سیستمعامل | اندروید | اندروید | iOS |
سیستمعامل در زمان عرضه | اندروید 15 | اندروید 15 | iOS 18 |
توضیحات سیستمعامل | عرضه با رابط کاربری HyperOS 2 4 بهروزرسانی اصلی اندروید | عرضه با رابط کاربری One UI 7 7 بهروزرسانی اصلی اندروید | - |
مدل نامبرها | - | SM-S938B SM-S938B/DS SM-S938U SM-S938U1 SM-S938W SM-S938N SM-S9380 SM-S938E SM-S938E/DS | A3296 (جهانی) A3084 (ایالات متحده) A3295 (خاورمیانه، کانادا و مکزیک) A3297 (چین و هنگ کنگ) |
ابعاد | 161.3 در 75.3 در 9.35 میلیمتر (مشکی، سفید) 161.3 در 75.3 در 9.48 میلیمتر (مشکی و نقرهای، سبز) | 162.8 در 77.6 در 8.2 میلیمتر | 163 در 77.6 در 8.25 میلیمتر |
وزن | 226 گرم (مشکی، سفید) 229 گرم (مشکی و نقرهای، سبز) | 218 گرم | 227 گرم |
جنس پشت | پلیمر سیلیکون فایبرگلاس | شیشه - گوریلا گلس Armor 2 | شیشه - گوریلا گلس |
جنس جلو | شیشه - Shield Glass 2.0 شیائومی | شیشه - گوریلا گلس Armor 2 | شیشه - سرامیک شیلد |
جنس فریم | فلز - آلومینیوم | فلز - تیتانیوم گرید 5 | فلز - تیتانیوم گرید 5 |
رنگ | مشکی سفید مشکی و نقرهای سبز | مشکی آبی خاکستری سفید سبز طلایی | مشکی سفید خاکستری بژ |
ابعاد نمایشگر | 6.73 اینچ | 6.9 اینچ | 6.9 اینچ |
نوع نمایشگر | LTPO AMOLED | Dynamic LTPO AMOLED 2X | LTPO Super Retina XDR OLED |
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate) | 120 هرتز | 120 هرتز | 120 هرتز |
رزولوشن | 1440 در 3200 پیکسل | 1440 در 3120 پیکسل | 1320 در 2868 پیکسل |
تراکم پیکسلی | ~522 پیکسل در اینچ | ~498 پیکسل در اینچ | ~460 پیکسل در اینچ |
نسبت تصویر | 20:9 | 19.5:9 | 19.5:9 |
نسبت نمایشگر به بدنه | ~89.7 درصد | ~92.5 درصد | ~91.4 درصد |
حداکثر روشنایی | 3200 نیت (Peak) | 2600 نیت (Peak) | 1000 نیت (Typ) 1600 نیت (HDR) 2000 نیت (HBM) |
استانداردهای HDR | دالبی ویژن HDR10+ HDR Vivid | HDR10+ | دالبی ویژن HDR10 |
سایر مشخصات نمایشگر | نمایش 68 میلیارد رنگ پشتیبانی از فضای رنگی DCI-P3 نرخ ثبت لمس 300 هرتز | نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display) نمایش 16.7 میلیون رنگ | نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display) پشتیبانی از فضای رنگی DCI-P3 پوشش اولفوبیک |
مدل تراشه | Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite | Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite | Apple A18 Pro |
فرآیند ساخت تراشه | 3 نانومتر | 3 نانومتر | 3 نانومتر |
تعداد هسته پردازنده | 8 هسته | 8 هسته | 6 هسته |
مشخصات هستهها | 2 هسته 4.32 گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و 6 هسته 3.53 گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M | 2 هسته 4.47 گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و 6 هسته 3.53 گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M | - |
پردازنده گرافیکی | Adreno 830 | Adreno 830 | Apple GPU |
سایر مشخصات تراشه | - | - | پردازنده گرافیک 6 هستهای |
ترکیب حافظه داخلی و رم | 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 16 گیگابایت رم 1 ترابایت / 16 گیگابایت رم | 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 1 ترابایت / 12 گیگابایت رم | 256 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 1 ترابایت / 8 گیگابایت رم |
رم | 12 گیگابایت رم 16 گیگابایت رم | 12 گیگابایت رم | 8 گیگابایت رم |
حافظه داخلی | 256 گیگابایت 512 گیگابایت 1 ترابایت | 256 گیگابایت 512 گیگابایت 1 ترابایت | 256 گیگابایت 512 گیگابایت 1 ترابایت |
نوع حافظه داخلی | UFS 4.1 | UFS 4.0 | NVMe |
درگاه کارت حافظه | ندارد | ندارد | ندارد |
پیکربندی دوربین پشت | واید/استاندارد اولتراواید تلهفوتو پریسکوپی تلهفوتو تشخیص عمق | واید/استاندارد اولتراواید تلهفوتو پریسکوپی تلهفوتو | واید/استاندارد اولتراواید تلهفوتو پریسکوپی تشخیص عمق |
دوربین اصلی - واید/استاندارد | 50 مگاپیکسل | 200 مگاپیکسل | 48 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین اصلی - واید/استاندارد | لنز واید 23 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر 1.0 اینچ سایز سنسور 1.6 میکرومتر سایز پیکسل f/1.6 | لنز واید 24 میلیمتری فوکوس خودکار چندمحوره با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر 1/1.3 اینچ سایز سنسور 0.6 میکرومتر سایز پیکسل f/1.7 | لنز واید 24 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت 1/1.28 اینچ سایز سنسور 1.22 میکرومتر سایز پیکسل f/1.78 |
دوربین اولتراواید | 50 مگاپیکسل | 50 مگاپیکسل | 48 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین اولتراواید | لنز اولتراواید 14 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز پوشش 115 درجه 1/2.76 اینچ سایز سنسور 0.64 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2 | لنز اولتراواید پوشش 120 درجه فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز 0.7 میکرومتر سایز پیکسل f/1.9 حالت Super Steady ضبط بدون لرزش ویدیو | لنز اولتراواید 13 میلیمتری فوکوس خودکار با تشخیص فاز پوشش 120 درجه 0.7 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2 |
دوربین تلهفوتو | 200 مگاپیکسل | 50 مگاپیکسل | 12 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین تلهفوتو | لنز تلهفوتو پریسکوپی 100 میلیمتری فوکوس خودکار چند محوره با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 4.3 برابر 1/1.4 اینچ سایز سنسور 0.56 میکرومتر سایز پیکسل f/2.6 | لنز تلهفوتو پریسکوپی 111 میلیمتری فوکوس خودکار با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر 1/2.52 اینچ سایز سنسور 0.7 میکرومتر سایز پیکسل f/3.4 | لنز تلهفوتو پریسکوپی 120 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت سهبعدی بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر 1/3.06 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.8 |
مشخصات دوربین تشخیص عمق | حسگر TOF 3D سنسور تشخیص عمق تصویر | - | حسگر TOF 3D LiDAR |
سایر دوربینها | تلهفوتو دوم 50 مگاپیکسل 70 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 3 برابر 1/2.51 اینچ سایز سنسور 0.7 میکرومتر سایز پیکسل f/1.8 | دوربین تلهفوتو دوم 10 مگاپیکسل 67 میلیمتری فوکوس خودکار با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 3 برابر 1/3.52 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.4 | - |
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری دوربین پشت | 8K | 8K | 4K |
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو | 8K@24/30fps 4K@24/30/60/120fps 1080p@30/60/120/240/480/960/1920fps 720p@30/120/240/480/960/1920fps | 8K@24/30fps 4K@30/60/120fps 1080p@30/60/240fps | 4K@24/25/30/60/100/120fps 1080p@25/30/60/120/240fps |
توضیحات فیلمبرداری | لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی فیلمبرداری دالبیویژن 10 بیت HDR | لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی فیلمبرداری +HDR10 فیلمبرداری 10 بیت HDR ضبط صدای استریو | فیلمبرداری 10 بیت HDR فیلمبرداری دالبیویژن HDR تا سقف 60 فریم بر ثانیه قابلیت ProRes حالت Cinematic فیلمبرداری سهبعدی ضبط صدای استریو |
دوربین سلفی اصلی | 32 مگاپیکسل | 12 مگاپیکسل | 12 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین سلفی اصلی | لنز واید 21 میلیمتری 1/3.14 اینچ سایز سنسور 0.7 میکرومتر سایز پیکسل f/2.0 | لنز واید 26 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز 1/3.2 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2 | لنز واید 23 میلیمتری فوکوس خودکار با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر f/1.9 |
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری دوربین سلفی | 4K | 4K | 4K |
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی | 4K@30/60fps 1080p@30/60fps 720p@30fps | 4K@30/60fps 1080p@30fps | 4K@24/25/30/60fps 1080p@25/30/60/120fps |
توضیحات فیلمبرداری سلفی | لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی | - | لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی |
دوربین تشخیص عمق و هویتسنجی | - | - | حسگر SL 3D تشخیص عمق و بیومتریک |
ظرفیت باتری | 5410 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 4685 میلیآمپر ساعت |
نوع باتری | سیلیکون کربن | لیتیوم یونی | لیتیوم یونی |
تعویضپذیری باتری | غیر قابل تعویض توسط کاربر | غیر قابل تعویض توسط کاربر | غیر قابل تعویض توسط کاربر |
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده | 90 وات | 45 وات | 45 وات |
پشتیبانی از شارژ سریع | دارد | دارد | دارد |
پشتیبانی از شارژ بیسیم | دارد | دارد | دارد |
حداکثر توان شارژ بیسیم | 80 وات | 25 وات | 25 وات |
سایر ویژگیهای شارژ و باتری | شارژ معکوس بیسیم 10 وات پشتیبانی از فناوری +Quick Charge 3 پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 عرضه با باتری 6000 میلیآمپر ساعت (نسخه چین) دارای شارژر 90 وات در جعبه محصول فاقد شارژر درون جعبه (نسخه اروپا) | پشتیبانی از فناوری شارژ بیسیم Qi2 شارژ معکوس بیسیم 4.5 وات پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 | پشتیبانی از فناوری Power Delivery 2 شارژ سریع بی سیم 15 وات Qi2 و 25 وات در صورت استفاده از MagSafe شارژ معکوس 4.5 وات فاقد شارژر درون جعبه |
درگاه اتصال | USB Type-C 3.2 Gen 2 | USB Type-C 3.2 | USB Type-C 3.2 Gen 2 |
پشتیبانی از OTG | دارد | دارد | ندارد |
سایر مشخصات درگاه | خروجی ویديو DisplayPort | پشتیبانی از DisplayPort 1.2 | خروجی ویديو DisplayPort |
زمان موردنیاز برای شارژ | - | 65 درصد در 30 دقیقه (باسیم) | 50 درصد در 30 دقیقه (باسیم) |
نوع اسپیکر | استریو (دوگانه) | استریو (دوگانه) | استریو (دوگانه) |
جک 3.5 میلیمتری | ندارد | ندارد | ندارد |
ویژگیهای صوتی | صدای 24 بیت / 192 کیلوهرتز پشتیبانی از صدای Hi-Res پشتیبانی از فناوری XPAN کوالکام | صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز تیون شده توسط AKG | - |
حسگرها | حسگر اثرانگشت شتابسنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطبنما فشارسنج هوا حسگر نور محیط | حسگر اثرانگشت شتابسنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطبنما فشارسنج هوا حسگر نور محیط حسگر هال | حسگر تشخیص چهره سهبعدی شتابسنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطبنما فشارسنج هوا حسگر نور محیط |
نوع حسگر اثر انگشت | زیر نمایشگر (اولتراسونیک) | زیر نمایشگر (اولتراسونیک) | - |
Wi-Fi | Wi-Fi 7 (802.11be) a/b/g/n/ac/ax/be | Wi-Fi 7 (802.11be) a/b/g/n/ac/ax/be | Wi-Fi 7 (802.11be) a/b/g/n/ac/ax/be |
توضیحات Wi-Fi | سه بانده (Tri-Band) وایفای دایرکت (Wi-Fi Direct) | سه بانده (Tri-Band) وایفای دایرکت (Wi-Fi Direct) هات اسپات (Wi-Fi Hotspot) | دو بانده (Dual Band) هات اسپات (Wi-Fi Hotspot) |
بلوتوث | 6.0 | 5.4 | 5.3 |
توضیحات بلوتوث | پشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE پشتیبانی از aptX HD پشتیبانی از aptX Adaptive پشتیبانی از LHDC پشتیبانی از LDAC پشتیبانی از AAC پشتیبانی از SBC | پشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE | پشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE پشتیبانی از AAC |
فناوری ارتباطی | GSM / HSPA / LTE / 5G | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G |
پشتیبانی از 5G | دارد | دارد | دارد |
سیمکارت | دو سیمکارت dual stand-by (2 نانو سیم + eSIM) دو سیمکارت dual stand-by (نانو سیم) | تک سیمکارت (نانو سیم و eSIM) تک سیمکارت (فقط eSIM) دو سیمکارت dual stand-by (2 نانو سیم + eSIM) | تک سیمکارت (نانو سیم و eSIM) دو سیمکارت dual stand-by (نانو سیم) |
مسیریابی و GPS | GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS/NavIC | GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS | GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS/NavIC |