قبل از هر کاری شما میبایست کاملا مطمئن شوید که تیک گزینه ی installation of apps from unknown sources در تنظیمات اندروید خورده باشد تا بتوانید از منابع خارجی (غیر از گوگل پلی) به نصب برنامه بپردازید. علت این امر عدم امکان دریافت Flash Player از فروشگاه Google Play است، در واقع گوگل پشتیبانی از فلش را بطور کامل متوقف نموده است. ضمنا جهت حفظ امنیت دستگاه نیز به یاد داشته باشید که پس از نصب برنامه این تیک را بردارید.
برای این کار به بخش Settings رفته سپس در بخش Security تیک گزینه ی Unknown Sources را بگذارید. حال از این به بعد میتوانید به نصب برنامه تان بپردازید.
شرکت Adobe این برنامه را مدتها پیش از Google Play برداشته است اما هنوز نسخههای قبلی آن در صفحه ی خانگی سایتش وجود دارد. با باز کردن صفحه ی Archived Flash Player در رایانه تان میتوانید به نسخههای مختلف این برنامه دسترسی داشته باشید. توجه داشته باشید که میبایست با توجه به نسخه اندروید خود فایل مورد نظرتان را دانلود کنید. قانون همیشگی آخرین نسخه بهترین است نیز در این مورد صادق است پس آخرین نسخه را دانلود کنید و آن را به دستگاه اندرویدی خود انتقال بدهید.
با پیدا کردن فایل APK در ابزار اندرویدی با کمک یک برنامه مدیریت فایل و تپ کردن بر روی آن نیز به راحتی میتوانید Flash Player را بر روی ابزار اندرویدی خود نصب کنید. به عنوان یادآوری برداشتن تیک نیز فراموش نشود.
حال به بخش استفاده از Flash Player میرسیم. برای اینکه بتوانید در ابزار اندرویدی خود مطالب وبسایتهایی که از فلش استفاده کرده اند را ببینید باید از مرورگری استفاده کنید که از Flash Player پشتیبانی کند. Google Chrome از فلش پشتیبانی نمیکند، ولی مرورگرهایی همچون Mozilla Firefox یا Dolphin با فلش سازگاری دارند. برای استفاده کافی است مرورگر فایرفاکس خود را باز کنید هیچ تنظیمات خاصی نیاز نیست ولی در مرورگر دلفین نیز کافی است به بخش:
Settings > Page content settings > Flash Player > Always on
بروید و گزینه فعال بودن پلاگینها را در حالت همواره روشن قرار دهید. از حالا میتوانید از محتوای فلش در دستگاه خود لذت ببرید.
نظرات