
این روزها بسیاری از افراد در حوزههای مختلف صنعت گرافین را بهعنوان یکی از مواد جادویی میشناسند که کلیدی برای تمام مشکلات پیشروی صنعت است، اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که استفاده از این ماده نیز مشکلات و چالشهای خود را دارد. اما اساسیترین مشکل این ماده چیست؟ با زومیت همراه باشید تا به کنکاش در این مورد بپردازیم.
گرافین یکی از آلوتروپهای کربن است که جزو اتمهای چهار ظرفیتی است و از اینرو با برقراری سه پیوند کووالانسی و یک پیوند الکترونی ضعیف، ساختار دو بعدی دارد که پیوند الکترونی ضعیف چهارم منجر به سر خوردن لایههای گرافیت روی یکدیگر میشود. همانطور که گفتیم گرافین نیز مشکلاتی را دارا است که اساسیترین مشکل آن برخورداری از ساختاری دو بعدی است که استفاده از آن را در ساخت الگوهای پیچیده بسیار دشوار کرده است.
دانشمندان دانشگاه آکسفورد، استنفورد و آزمایشگاه ملی لاورنس برکلی در حال بررسی خواص و ویژگیهای مادهی دیگری با نام کادمیوم آرسنید هستند. کادمیوم آرسنید نیز همچون گرافین قادر است تا الکتریسیته را با سرعت فوقالعادهای از خود عبور دهد، اما عمده تفاوت این ماده با گرافین قابلیت استفاده از آن در ساختارهای سهبعدی است که آن را به بهترین گزینه برای استفاده در ساخت ترانزیستورها مبدل کرده است. برخی از دانشمندان نیز همچون یولینچِن معتقد است که میتوان از این ماده در کاربردهای روزانه نیز استفاده کرد. باید به انتظار پایان آخرین یافتههای دانشمندان بنشینیم.
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.