فیربادز ایکس‌ال رونمایی شد؛ هدفون ماژولار و کوبنده با بیس عمیق

سه‌شنبه 18 آذر 1404 - 21:15
مطالعه 2 دقیقه
هدفون فیربادز  ایکس‌ال رنگ سبز در دست
فیرفون از نسخه‌ی ارتقایافته‌ی هدفون ماژولار خود رونمایی کرد. دارندگان نسل قبل نیز می‌توانند محصول خود را با قطعات جدید ارتقا دهند.
تبلیغات

بیش از دو سال از زمانی که فیرفون اولین هدفون بی‌سیم ماژولار و تعمیرپذیر خود را معرفی کرد می‌گذرد و اکنون فیرفون از نسخه‌ی ارتقایافته‌ی فیربادز ایکس‌ال پرده برداشت.

فیربادز ایکس‌ال جدید ظاهری شبیه به مدل قبلی دارد؛ اما از طراحی به‌روزتر با روکش‌های پارچه‌ای راحت‌تر و به‌لطف درایورهای جدید، از کیفیت صدای بهتری بهره می‌برد.

به‌دلیل تعهد سازنده‌ی هلندی به سخت‌افزار ماژولار، برخی از تغییرات با نسل قبل سازگاری دارند؛ بدین‌ترتیب دارندگان نسل اول فیربادز ایکس‌ال می‌توانند بدون نیاز به تعویض کامل هدفون، کیفیت صدای آن را ارتقا دهند.

نسل جدید هدفون‌های فیرفون با طراحی شیک‌تر و به‌روزتر عرضه می‌شوند و در قسمت هدبند و بالشتک‌های گوش از پارچه‌ی توری تنفس‌پذیر استفاده می‌کنند که به گفته‌ی شرکت سازنده، «راحتی را در جلسات طولانی گوش‌دادن به موسیقی افزایش می‌دهد.»

ویژگی‌هایی نظیر مقاومت در برابر گردوغبار و آب با گواهی IP54، درگاه شارژ USB-C، دکمه‌ی اختصاصی حذف نویز فعال (ANC) و جوی‌استیک کوچک برای کنترل پخش و صدا همچنان در مدل جدید حفظ شده‌اند؛ درحالی‌که دو گزینه‌ی رنگی سبز جنگلی و مشکی، اکنون با عمق رنگ بیشتری تولید می‌شوند تا ظاهری پریمیوم‌تر به فیربادز ایکس‌ال ببخشند.

فیرفون می‌گوید که هدفون‌های جدید به‌لطف «درایورهای پویای ۴۰ میلی‌متری جدید» و «تنظیم دقیق‌تر صدا» کیفیت صوتی بالاتری ارائه می‌دهند؛ اما اتصال بلوتوث همچنان به کدک‌های AAC و SBC و aptX HD محدود مانده است.

باتری دستگاه در کنار هشت قطعه‌ی ماژولار دیگر همچنان قابل تعویض است تا طول عمر محصول افزایش یابد. شارژدهی هدفون نهایتاً به ۳۰ ساعت می‌رسد که در صورت استفاده از حذف نویز فعال، کمتر خواهد شد.

مدل جدید از امروز از طریق فروشگاه آنلاین فیرفون با قیمتی مشابه مدل اصلی در سطح جهانی قابل سفارش است. قیمت هدفون در آمریکا ۲۲۹ دلار خواهد بود.

فیرفون درایور جدید را به‌صورت جداگانه با قیمت ۶۱٫۹۵ یورو (چپ) و ۳۹٫۹۵ یورو (راست) برای کسانی که قصد ارتقای فیربادز ایکس‌ال قدیمی را دارند به فروش می‌رساند.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات