چین بزرگ‌ترین سایت انرژی خورشیدی‌اش را بهره‌برداری کرد

پنج‌شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۵
مطالعه 2 دقیقه
بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی انرژی خورشیدی جهان سایت ۲/۲ گیگاواتی جدیدی وارد شبکه‌ی توزیع کرد.
تبلیغات

چندی پیش، شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور‌ چین، کشور خود را متعهد کرد تا سال ۲۰۶۰ حجم کربن منتشر‌شده را به صفر برساند. به‌تازگی، این کشور گامی مهم در این زمینه برداشته و بزرگ‌ترین واحد تولید انرژی خورشیدی خود را وارد شبکه‌ی توزیع برق کرده است. این واحد در شمال‌غرب این کشور تأسیس شده است.

این پارک خورشیدی ظرفیت تولید توان ۲/۲ گیگاوات را دارد که با اختلاف کمی از پارک خورشیدی Bhadla هند، در رتبه‌ی دوم فهرست بزرگ‌ترین سایت‌های خورشیدی قرار گرفته است. تا قبل از شروع کار سایت جدید، پارک خوشیدی Tengger با ظرفیت تولیدی ۱/۵۴ گیگاوات بزرگ‌ترین واحد تولید انرژی خورشیدی بود. این در حالی است که بزرگ‌ترین سایت خورشیدی در آمریکا ظرفیت تولیدی معادل ۵۷۰ مگاوات دارد.

این نیروگاه خورشیدی به واحد ذخیره‌سازی انرژی به ظرفیت حدود ۲۰۲ مگا‌وات‌‌ساعت مجهز است. ساخت نیروگاه مذکور پس از گذشت چهار ماه در سپتامبر گذشته به‌اتمام رسید.

نیروگاه خورشیدی جدید نتیجه‌ی همکاری شرکت چینی Sungrow، متخصص در فناوری‌های تجدیدپذیر و یکی از شرکت‌های دولتی به‌منظور تحقق برنامه‌ی حزب کمونیست چین است؛ برنامه‌ای که هدف آن ایجاد شبکه‌ای عظیم برای انتقال انرژی بادی و خورشیدی و آبی به قسمت‌های متراکم‌تر چین در غرب این کشور است.

نیروگاه خورشیدی

چین بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی برق ازطریق روش‌های خورشیدی و بادی و آبی است. بااین‌حال، هنوز این کشور به‌شدت به زغال‌سنگ وابسته است. بنا‌بر گزارش Global Energy Monitor، صنعت برق این کشور فقط در سال ۲۰۲۰، سرمایه‌گذاری برای تولید نیروگاه‌های مبتنی‌بر زغال‌سنگ را با ظرفیت ۴۰ گیگاوات پیشنهاد داده است. این مقدار معادل کل برق تولید‌شده از زغال‌سنگ در آفریقای‌جنوبی است.

رئیس‌جمهور چین اواخر سپتامبر گذشته به کمیته‌ای از سازمان ملل تعهد داد که چین از سال ۲۰۶۰ کربن انتشار ندهد. این یعنی تولید دی‌اکسید‌کربن این کشور کمتر از حجم جذب این ماده باشد. پیش‌از‌این، چین تعهد داده بود که تا قبل از سال ۲۰۳۰، به اوج انتشار CO2 برسد؛ ولی هدفی برای خنثی‌سازی کربن تعیین نکرده‌ بود. طبق توافق پاریس که با هدف کنترل گرمایش زمین بین سران کشورهای مختلف جهان شکل گرفت، اکثر کشور‌ها متعهد شده‌اند که تا سال ۲۰۵۰ خنثی‌سازی کربن را عملی کنند.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات