پیگیری‌های قضایی و کمبود مشتری؛ مهم‌ترین دلایل کاهش قیمت خودرو

جمعه ۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۵
مطالعه 2 دقیقه
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ورود قوه قضاییه به تخلفات شرکت‌های خودروسازی و خودداری از خرید خودرو توسط مردم را از جمله دلایل کاهش قیمت در روزهای اخیر ارزیابی کرد.
تبلیغات

محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با استقبال از ورود قوه قضاییه به تخلفات شرکت‌های خودروسازی (ایران‌خودرو و سایپا)، آن را موجب امیدوار شدن مردم دانست. منصوری با اشاره به بازداشت چند مدیر خودروسازی و برخورد با تخلفات حوزه‌ی خودرو گفت:

در چند روز اخیر کاهش قیمت خودرو را شاهد بودیم و این شوکی بود که شاید بازداشت مدیران خودروسازی منجر به آن شد. دلالان و خیلی از مردم هم از تقاضاهایشان عقب کشیدند زیرا احساس کردند شاید در خودروسازی تغییر و تحولی رخ دهد و مدیر لایقی بیاید که بتواند با بهره‌وری بیشتر هزینه را کاهش دهد و قیمت خودرو را پایین بیاورد.
ایران خودرو سایپا Saipa IKCO

نماینده مردم ساوه در مجلس، کاهش قیمت خودرو را پاسخی به نخریدن خودرو توسط مردم دانست و خاطرنشان کرد:

این امر عامل موثری برای کاهش قیمت خودرو است و اگر این روند ادامه یابد، باز هم شاهد کاهش قیمت خواهیم بود. مبارزه با خطاها و اشتباهات، مردم را به نظام امیدوار می‌کند. زیرا در این صورت می‌دانند که اگر کسی خطایی کرده باید در تمام سطوح پاسخگو باشد.البته بهتر بود پیش از این اتفاقات دولت به این ماجرا ورود می‌کرد تا روزی که کسی کارش تمام شده بازداشت نشود. بهتر بود تحول در خودروسازی زودتر اتفاق می‌افتاد که منجر به بروز فساد و ورود قوه قضاییه نشود.
هاشم یکه زارع

منصوری برخورد قضایی با تخلفات خوردوسازان را عاملی اثرگذار در اصلاح ساختار خودروسازی دانست و یادآور شد:‌

هزینه‌ی خطا و اشتباه باید بالا برود و هر کسی به راحتی مسئولیت قبول نکند. افراد هم باید تاوان تصمیمات خود و اشتباهات زیر مجموعه‌شان را بدهند. طبیعی است مدیر ارشد یک مجموعه اولین کسی است که باید پاسخگوی ضرر و زیان و هزینه‌ها و بدهی‌های مجموعه‌های خود باشد.
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات