در روزهای گذشته و با نزدیکشدن به تمرین پیشفصل، تیمهای حاضر در رقابتهای فرمول یک ۲۰۱۹ خودروهای جدیدشان را بهنمایش میگذارند. تاکنون، تیمهایی مانند ویلیامز، هاس، تورو روسو و رنو طی مراسمهایی خودروِ فرمول یک خود را رونمایی کردهاند. درادامه، تیم فرمول یک مرسدس بنز نیز خودروِ جدیدش برای فصل ۲۰۱۹ را معرفی کرد. در مراسمی که به این مناسبت برگزار شد، لوئیس همیلتون و والتری بوتاس در پیست سیلورستون مدت کوتاهی با آن رانندگی کردند.
توتو ولف، مدیر تیم مرسدس، دراینزمینه گفت:
هفتهی آینده، تمرین پیشفصل رقابتهای فرمول یک ۲۰۱۹ در بارسلونا برگزار خواهد شد و تیمها برای اولینبار خودروهای جدید خود را با شبیهسازیها مقایسه میکنند. توتو ولف افزود:
خودرو W10 مرسدس بنز باتوجهبه مقررات جدید و سازگاری با قوانین ساخته شده؛ اما طرح رنگ آن بههمراه فاصلهی محوری همانند مدل پیشین سال ۲۰۱۸ خواهد بود.
جیمز آلیسون، مدیرفنی تیم مرسدس AMG پتروناس گفت:
مهندسان مرسدس مجبور شدند پاوریونیت را تغییر دهند تا با مقررات آیرودینامیکی تطابق بیشتری داشته باشد. همچنین در قوانین جدید، حداکثر مجاز سوخت ۵ کیلوگرم افزایش یافت تا به ۱۱۰ کیلوگرم برسد. کار روی خودروِ جدید فرمول یک مرسدس بنز از ۱۶ ماه پیش آغاز شد؛ یعنی زمانیکه این تیم تازه به چهارمین عنوان قهرمانی خود دست یافته بود. بیش از نصف مهندسان در دفتر طراحی تمام تابستان۲۰۱۸ را روی خودرو کار میکردند. بهطور کلی، حدود ۷،۰۰۰ نقشه طراحی شد و قطعات مختلف برای سازگاری با قوانین جدید ساخته شدند. زمستان کار در مراحل نهایی قرار داشت و اجزایی از زیرسیستمها، مانند سیستم انتقال قدرت و تعلیق و خنککاری، به مرحلهی تولید رسیدند.
لوئیس همیلتون نیز دربارهی فصل جدید گفت:
والتری بوتاس نیز گفت:
نظرات