سرویس مدارس با پراید بالای ۱۰ سال، ممنوع شد

دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰
مطالعه 2 دقیقه
مدیرعامل تاکسیرانی شهرداری تهران از قوانین جدید برای سرویس مدارس خبر داد. بر این اساس، خودروهای پراید با عمر بیش از  ۱۰ سال، اجازه‌ی سرویس‌دهی، نخواهند داشت.
تبلیغات

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران از اجرای مراحل سه گانه برای صدور مجوز سرویس مدارس خبر داد. علیرضا قنادان در آئین رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس گفت:

از تغییرات عمده‌ای که در حوزه ساماندهی سرویس مدارس صورت گرفته است، ابلاغ دستورالعمل اجرایی بود که در تیرماه به امضای وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش رسید تا به منظور اجرا به زیرمجموعه های مرتبط ابلاغ شود. براساس این دستورالعمل، هماهنگی اجرای سرویس مدارس در شهر تهران بر عهده کارگروه ماده ۱۸ که متشکل از آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان و نماینده شهرداری تهران است، قرار گرفت. براین اساس در مرحله اول شرکت های مجری سرویس مدارس در تهران باید طبق ضوابطی در دفاتر خدمات الکترونیک تاکسیرانی ثبت نام می کردند. در همین راستا، برمبنای اعلام فراخوان ۴۰۰ شرکت به عنوان متقاضی ارائه سرویس مدارس ثبت نام کردند و پس از صلاحیت سنجی مدارک آن ها صادر شد.دومین مجوز مربوط به رانندگان سرویس مدارس است که بر اساس کنترل سوابق، سلامت و ارائه آموزش ها انجام می شود که بر این اساس ۱۵ هزار نفر در سامانه ثبت نام کرده و در مراحل صلاحیت سنجی قرار دارند. از این تعداد دو هزار راننده جدید الورود محسوب می شوند که برای این افراد کلاس های چهار ساعته آموزشی با محورهای قوانین رانندگی ویژه سرویس مدارس، اخلاق حرفه ای، روانشناسی کنترل خشم و ... برگزار شد. 
علیرضا قنادان رئیس تاکسیرانی تهران

به گفته‌ی قنادان، سومین مجوز مربوط به نصب برچسب روی خودروهای سرویس مدارس است که برای هر خودرو منحصر به فرد خواهد بود و با استفاده از کدهای درج شده بر روی آن قابلیت رهگیری از طریق سامانه موبایلی وجود دارد. مدیر عامل سازمان تاکسیرانی با اشاره به اینکه تمام خودروهای سرویس مدارس از نظر آلایندگی کنترل شده و معاینه فنی برای آن ها الزامی است، گفت:

امسال خودروی پراید بالای ۱۰ سال از سرویس مدارس حذف شد تا گامی برای ارتقای خدمات ارائه شده در این زمینه برداشته شود  پس از شروع سال تحصیلی جدید نیز نظام نظارتی بر سرویس های مدارس در سطح آموزش و پرورش توسط مدیران مدارس، در سطح میدانی توسط سازمان تاکسیرانی و راهور و در سطح عمومی از طرف مردم و از طریق سامانه نرم افزار تاکسیرانی صورت می گیرد. مردم می توانند با وارد کردن پلاک خودرو از صلاحیت و یا عدم صلاحیت راننده مطمئن شوند و در صورت مشاهده تخلف آن را گزارش کنند.
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات