راهنمای اخذ ویزای چین برای ایرانیان

با کافه ویزا به‌راحتی ویزای کشورهای مختلف را آنلاین دریافت کنید.

سلب‌ مسئولیت: تحریریه‌ی زومیت در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.

همان‌طور که حتما می‌دانید، برای ورود به کشور چین نیازمند اخذ ویزا هستید، معمولا فرایند صدور ویزای چین نیاز به مراجعه حضوری و ساعت‌ها زمان دارد.

کافه ویزا یکی از استارتاپ‌های فعال در بخش گردشگری است که مشکل اخذ ویزای چین و سایر کشورها را حل کرده است.

به کمک کافه ویزا می‌توانید به‌راحتی و به‌صورت آنلاین ویزای کشورهای مختلف را بدون نیاز به مراجعه حضوری دریافت کنید.

اما نکته قابل‌توجه در مورد این استارتاپ، امکان ارائه سرویس به همه شهرهای ایران است. یکی از مشکلات اخذ ویزا برای ساکنان سایر شهرها به‌جز تهران، مشکل رفت‌وآمد برای ثبت اطلاعات در آژانس‌ها یا سفارت است، اما در کافه ویزا تمام مراحل به‌صورت آنلاین انجام خواهد شد.

در حال حاضر بیش از ۵۰ مدل ویزا از جمله:

در سایت قابل ثبت است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا:

مدارک مورد نیاز ویزای چین: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، دو قطعه عکس رنگی ۶*۴، تمکن مالی حداقل مانده، رزرو هتل، رزرو پرواز است. سایر مدارک مورد نیاز در صفحه اختصاصی هر ویزا ذکر شده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان کافه ویزا تماس حاصل کنید.

۰۲۱-۸۸۹۳۴۸۱۴

از سراسر وب

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده
تبلیغات

بیشتر بخوانید