امکان حذف پیام های واتساپ تا یک ساعت پس از ارسال فراهم شد

واتساپ امکانی را فراهم کرده تا کاربران بتوانند پیام‌های ارسال شده به دیگران را تا یک ساعت پس از ارسال، حذف کنند.

پلتفرم پیام‌رسانی واتساپ روش کارکرد قابلیت حذف پیام‌های خود را به طور بی سروصدا تغییر داده است. قابلیت «حذف برای همه» یا delete for everyone که ابتدا در ماه اکتبر در اپلیکیشن واتساپ معرفی شد این امکان را فراهم می‌کرد تا کاربران بتوانند حداکثر هفت دقیقه پس از ارسال پیام‌ها، نسبت به حذف پیام‌های ارسالی مورد نظر اقدام کنند. حساب کاربری WABetainfo در شبکه‌ی اجتماعی توییتر اعلام کرده که محدودیت حذف پیام‌های ارسال شده در جدیدترین نسخه‌ی اپلیکیشن پیام‌رسان واتساپ تغییر کرده و حالا افراد می‌توانند حداکثر تا یک ساعت و هشت دقیقه و شانزده ثانیه پس از ارسال کردن پیام، نسبت به حذف آن اقدام کنند.

هنوز دقیقا مشخص نشده که چرا محدودیت زمانی برای حذف پیام‌های ارسالی تا به این حد دقیق تعیین شده و در صفحات بخش پشتیبانی وب‌سایت واتساپ نیز هیچ جزئیاتی در مورد این محدودیت زمانی ارائه نشده است. یک ساعت محدودیت زمانی یعنی اینکه در صورت ارسال یک پیام اشتباه، فرصت کافی برای حذف کردن آن در دسترس خواهید داشت. همچنین شما می‌توانید پیام‌های موجود در یک گفتگو را از گوشی دوستان خود حذف کنید. هم‌اکنون برخی از رقبای این پیام‌رسان از قابلیتی بهره می‌برند که با استفاده از آن گفتگوهای بین افراد به طور موقت نگه‌داری شده و این فایل‌های موقت در دستگاه فرستنده یا گیرنده ذخیره نخواهد شد، اما واتساپ فعلا از این ویژگی بی‌بهره است. اضافه شدن قابلیت یاد شده می‌تواند در بخش گفتگوها انعطاف‌پذیری بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد.

در ادامه توییت ارسال شده توسط حساب کاربری WABetaInfo را با هم می‌خوانیم:

یک آپدیت جدید (۲.۱۸.۳۱) برای واتساپ آی‌اواس در فروشگاه اپ‌استور در دسترس قرار گرفته است.

در این به‌روزرسانی یکسری از باگ‌ها رفع شده‌اند و محدودیت زمانی جدیدی نیز در قابلیت Delete for everyone اعمال شده و حالا به یک ساعت و هشت دقیقه و ۱۶ ثانیه گسترش یافته است.

نظر شما در مورد این تغییر جدید واتساپ چیست؟

منبع theverge

از سراسر وب

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده
تبلیغات

بیشتر بخوانید