اقلیم خاص گیلان سبب تنوع و وفور محصولات غذایی تازه در این خطه شده است. ماهی یکی از ارکان اصلی سفرههای گیلانی است که به دلیل فراوانی و تازه بودن آن هم محبوبیت و هم روشهای پخت بسیار متنوعی دارد. با کجارو همراه باشید تا با بخش دوم از غذاهای محلی استان گیلان و به ویژه برخی از روشهای طبخ ماهی آشنا شویم.
تبلیغات
گیلان سرزمینی سرسبز و زیبا که تنها در زمینه مناظر طبیعی جزء بهترینهای ایران نیست؛ بلکه در زمینههای دیگر همچون غذاهای محلی هم جزء پرطرفدارترین استانها است. اگر میخواهید غذاهای لذیذ و ترش گیلان را بشناسید با ما همراه باشید.
برای مطالعه این مقاله به کجارو «غذاهای محلی گیلان؛ ترش و لذیذ» مراجعه کنید.
اگر به اخبار و اطلاعاتی دربارهی شگفتانگیزترین و برترین نقاط دنیا یا مقالاتی چون راهنمای سفر، خوراکیها و اخبار گردشگری علاقمند هستید، به کجارو سربزنید و ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
تبلیغات
نظرات