سنسور مولکولی موبایل که توت‌ فرنگی شیرین‌تر را تشخیص می‌دهد

یک استارتاپ، حسگری برای موبایل‌ها ساخته است که می‌تواند امضاء مولکولی اشیاء مختلف را تشخیص دهد.

SCiC یک طیف‌سنج مادون قرمز با برد نزدیک و ابعادی مینیاتوری است که می‌تواند امضاء مولکولی اشیاء را تشخیص دهد. این پروژه در کیک‌استارتر دو سال پیش کار خود را شروع کرد و حالا گروه سازنده‌ی آن موفق شده‌ است این پروژه را در قالب حسگری کوچک تولید کند تا بتوان آن را در موبایل‌ها به کار گرفت.

این حسگر با تاباندن پرتو مادون قرمز  به هر جسم می‌تواند امضاء مولکولی مختص آن جسم را به دست آورد. البته نمی‌توانید این سنسور را به سمت اجسام اطراف خود بگیرید و توقع داشته باشید که به شما بگوید با چه جسمی روبرو هستید؛ اما در عوض توسعه‌دهندگان این سنسور می‌توانند آن را به شکلی توسعه دهند تا در مصارف خاص مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال این سنسور می‌تواند میزان شکر موجود در هر میوه را اندازه‌گیری کند. مثلا می‌توانید چند توت‌ فرنگی به آن نشان دهید تا به شما بگوید کدام‌یک شیرین‌تر است. 

سنسور مولکولی چربی بدن

این حسگر می‌تواند میزان چربی بدن شما را نیز تخمین بزند. البته در این حالت چندان دقیق عمل نمی‌کند و تلرانس بیش از ۵ درصد دارد. 

اولین تلفنی که از این حسگر بهره خواهد برد، ابتدا وارد بازار چین می‌شود و در صورت موفقیت، احتمالا در بازارهای دیگر جهان نیز توزیع خواهد شد. هنوز قیمت این محصول اعلام نشده اما به نمایشگر ۶ اینچی و پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای مجهز شده است. 

منبع theverge

مقاله های مرتبط

  دیدگاه
کاراکتر باقی مانده